Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Περιμενουμε, Hope. 8)

Μόλις πριν λίγο πήρα χαμπάρι πως μπορείς να κάνεις οριστική διαγραφή λογαριασμού στο facebook και όχι μόνο απενεργοποίηση.

πως??

Πας στην βοήθεια και γράφεις “οριστική διαγραφή λογαριασμού”. Σου βγάζει έναν τίτλο που γράφει απενεργοποίηση λογαριασμού. Αν πατήσεις όμως σου δίνει επιλογές τόσο για απενεργοποίηση όσο και για οριστική διαγραφή. Η επιλογή δεν υπάρχει στις κανονικές ρυθμίσεις λογαριασμού όπως η απενεργοποίηση. Το είδα τυχαία σε ένα site πήγα να δω αν ισχύει και όντως υπάρχει η επιλογή. Δεν το έχω κάνει βέβαια (ακόμα τουλάχιστον) αλλά πιστεύω να ισχύει.

:thumbup:

Εξαίρετα μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Ε κάποια στιγμή το μαλακιόμετρο χτύπησε κόκκινο.

Έχεις πμ.

Λειτουργεί κανονικά, το έχω κάνει 2 φορές.

φεύγω αύριο από Γιάννενα για 3 μέρες και θα έχει 24ωρη διακοπή νερού για επισκευή στην αρδρευση :stuck_out_tongue:

Γαμημένος πυρετός:x Θα χάσουμε τους Rotting Christ σήμερα:(

Γαματος καιρος για καφεδακι με θεα την θαλασσα!!!

Σημερα εχουν γενεθλια οι: ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ (32) και [SIZE=“5”][B]ΠΙΣΩ-ΓΛΕΝΤΗΣ (29)[/B][/SIZE]

:-k

[SPOILER]Χρονια πολλα :lol::lol:[/SPOILER]

Ναι να ζήσουν. Αν και φήμες λένε ότι τον δεύτερο δεν τον λέγαν πάντα έτσι. Μόλις γνώρισε τον κομπρεσέρ, το άλλαξε…

:lol::lol::lol::lol::lol:

…:lol::lol::lol:σωστός:):!:

να πας πρωί πρωί στο ΙΚΑ και στον τοίχο με το που μπαίνεις να βλέπεις αυτό

θεος

ελπιζω να μην ειναι δικο σου :smiley:

προφανώς και όχι! και μέσα δίπλα στο ασανσέρ είχαν γράψει Rainbow

Σε ποιο ΙΚΑ είναι αυτό και εγώ δεν το έχω δει; 2 μέρες ξύπνησα από τις 7 για το βιβλιάριο και πήγα και είχαν τελειώσει τα νούμερα και κάνα τέτοιο ωραίο δεν είδα. Ε, φακ δηλαδή.

Θα πάω να γράψω σε όλους τους τοίχους του ΙΚΑ

[SPOILER]Σακίρα, κούνα το, κούνα το το κορμί σου[/SPOILER]

στην ίδια πόλη που στους τοίχους έβλεπες παντού Tool και σε εποχές πολύ πριν το Lateralus μάλιστα. Που βαδίζουμε κύριοι? [-X

[U]τρελαθηκε η τομαν!!![/U]