Ωραιος καιρος για υπνο :sleep:
Ξενιτεύεσαι, σπουδάζεις, ξενυχτάς διαβάζοντας, κάνεις διπλωματικές, χάνεις μερικά χρόνια ζωής από το άγχος…Και τελικά πιάνεις δουλειά σε Γρηγόρη μικρογεύματα και νιώθεις πως δικαιώνεσαι…
Αποχωρώ από το φόρουμ. Σι για ολ σαμτάιμ! Αντιός Αμίγκος!
γιατι βρε??
εγω εχω ξενερωσει γιατι φευγω αυριο για Γιαννενα λογω δουλεις για 5 μερες.
Θα φαω πολυ πακετο. :?
Γαμωσπιτος πυρετός κάθε φορά που αρρωσταίνω παίζει να γίνεται Σαββατοκύριακο;
Να αρρωσταίνεις πιο συχνά τότε.
Είχα να αρρωστήσω απο Οκτώβρη δεν μπορώ να πώ
…εγώ μετά από ενάμιση μήνα κρύωμα, επιτέλους είμαι καλά:):!:
Που πας μωρέ Αντώνη; Πολύ κρίμας… Και πάνω απ’ όλα, γιατί δεν κάνεις ένα σωστό θρεντ αποχώρησης, να βρίσεις λίγο κόσμο;
δεν περίμενες λίγο ακομη… να κάναμε μαζί την έξοδο.
^ O από πάνω κύριος
[SPOILER][SIZE=“5”][B]ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο MACKINTOSH EINAI [SIZE=“7”]ΓΥΝΑΙΚΑ[/SIZE][/B][/SIZE] :lol2::lol3:
[SIZE=“1”]σόρρυ για το δώσιμο[/SIZE][/SPOILER]
Τι έγινε ρε; Φεύγει η γερουσία από το φόρουμ; Εγκαταλείπουν το πλοίο οι καπετάνιοι;
Άσε τη δουλειά machine head και έλα να σε πάω για καφέ στη “Σκάλα” να ξεδώσεις. Γιαννενάρα ήρθες και ξενερώνεις;
ε αφου ήμουν σε μια πορεία με το πλοίο και όπως τραγουδούσαμε σαν αυθεντικοί πειρατές το
"Κουφάλες θα ανταμωθούμε στις κρεμάλες, Κουφάλες θα ανταμωθούμε στις κρεμάλες, Κουφάλες θα ανταμωθούμε στις κρεμάλες", μια φωνή από ενα διπλανό πλοίο το άλλαξε και μου τραγουδούσε το “Κουφάλες θα ανταμωθούμε στις κρεμάλες,λες,λες και ήταν χθες, που φιλάκια σου δινα στα @ρχίδι@ τα βελούδινα και στις αμμουδιές”
είμαι δυνατός χαρακτήρας αλλά όσο να πεις ταράχτηκα. και ακολούθησα την φωνή και οχι την πορεία και το πλοίο μου. έχασα τον δρόμο μου. απίστευτο.
οπότε για να μην χάσω και τον εαυτό μου, μακριά από πλοία που έχουν φωνές
Πολύ λυρικό και ποιητικό σε βρίσκω σήμερα Κρίμσον και αυτό με τρομάζει. Γιατί δεν είσαι ευθύς και άμεσος και δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω; Άντε, ο χοπετος δε με έχει τόσο θάρρος και δε θα πει κάτι (αν δεν έχει φύγει ακόμη…), εσύ γιατί αποφεύγεις την ερώτησή μου;
[SPOILER][SIZE=“5”][B][SIZE=“7”]Ε;[/SIZE][/B][/SIZE][/SPOILER]
μα σου απανταω [B]ΞΕΚΑΘΑΡΑ[/B].,!
εγω εδω σε αυτόν τον πλανήτη ήρθα για να βρω νερό για τον δικό μου πλανήτη . και βρεθήκατε εσείς να με καλοπιάσετε με το χρήμα, την δύναμη και τον ψεύτικο σας κόσμο.
κάποιος μου άνοιξε την πόρτα γιατί ήμουν κάποιος, κάποιος έκανε γυμνός βουτιές στην πισινά και κάποιος άλλος μου έδειξε πως είναι να κοιτάς κάποιον που ευχαριστιέται την αναπαραγωγική σας διαδικασία.
ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ![B](μου τη φέραν οι βάρβαροι
με θαμπώσαν με δώρα
Με χαντρούλες πολύχρωμες
και κουτιά κόκα κόλα)[/B]
εγκλωβίστηκα εδω για πάντα. ο πλανήτης μου πέθανε.
και το ίδιο θα κάνω και εγώ, μετά απο χρόνια.
πίνοντας καφε σε ένα αίθριο πισω απο γυαλιά που θα κρύβουν την κανονική μου όψη. πρώτα θα πέσουν τα γυαλιά και μετά εγω.
εκει. χωρίς φωνές.
[SPOILER]γιατι ειμαι φλώρος απο άλλο πλανήτη. λες? [B][SIZE=“6”]Ε?![/SIZE][/B]
*τα ερωτηματικά τρέχουν και κρύβονται συνήθως. οχι εγω[/SPOILER]
[-X
Φλώρος. Τουλάχιστον πες τη δικιά σου ιστορία.
οχι. οχι πάλι την ίδια λέξη.κάνει τζιζ. και μερικές φόρες κάνει και λάθη.
βρες άλλη
Είμαι τολμηρή και δε φοβάμαι.
και καλά…
οκ. εσύ το ζήτησες…
Πάω να πλύνω πιάτα λοιπόν, διότι περιμένω επισκέψεις.