Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

πάνε. γιατί μπορεί να έρθουν ποντίκια στο τέλος για τα πιάτα.και έχουν δόντια μεγάλα…

Θα μπορούσαν. Ειδικά τώρα που υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπουν…Από κάναν υπόνομο, ας πούμε…Από καμιά ξεχαρβαλωμένη λεκάνη…

λέω εγώ τώρα.

έτσι. ολα τα ποντίκια εχουν κάνει τον δικό τους δρόμο για να μπορούν να γυρίζουν., ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο

λεω και εγώ τώρα…

Ύπουλα σχέδια και πανούργα. Θα τις κλείσω εγώ τις τρύπες…

επιλογές είναι αυτές. οτι θέλεις κάνεις. αν και ποντίκια είναι αυτά, δεν τα θες στα πόδια σου…

Εσείς οι δύο αποπάνω κάτι πήρατε χθες το βράδυ και πρέπει να’ταν απ’τα καλά…

δεν θα πω ψέμματα. απο τα καλά ήταν. αλλά τώρα που πέρασε η επίδραση νιώθω λιγο ξενερωμένος. άλλοι που δοκιμάσαν μπορεί να νιώθουν ακομη πιο ξενερωμένοι αλλά εγω νιώθω σκατά. η καλή η πρεζα πρέπει να διαρκεί για πάντα. αυτό το πράγμα τώρα σε φτιάχνει λίγο και σε χαλάει πολύ

Mπορώ να σε πάω σε ένα δημοτικό σχολείο, να τα πεις όλα αυτά στα παιδάκια, να μη χάνουν το δρόμο τους…

στα μισα παιδάκια εκει θα μπορούσα να δείξω τις κακοτοπιές στα σίγουρα. τι πρέπει να κανουν και τι να αποφεύγουν.
αλλά που. ελληνικο κρατος σου λεει μετα. ολο εκδρομές και γεωγραφιες τα εχουν τα παιδακια…

Στα άλλα μισά;;; τι θα έδειχνες;;; :-k:-k[-X[-X

Τα άλλα μισά θα είναι γαυράκια οπότε θα τα άφηνε στο έλεος του χοντρού :!:

Όχι ρε γμτ, είναι αδικία…τα κακόμοιρα…:frowning:

έτσι! τα μισά παιδάκια δεν αξίζουν. έχουν προγραμματιστεί απο την φύση τους να μην ακούν και να μην μαθαίνουν νέα κόλπα. οτι λεει ο εξωγήινο τους dna

Και καλά, να τα πετάξουμε στον Καιάδα, να πάει στο διάλο, το καταλαβαίνω. Αλλά να τα αφήσουμε στο έλεος του χοντρού;;;

3 σελίδες μπλα μπλα μπλα και χάνετε το νόημα. Εγώ ακόμα γελάω πάντως.

…Να εξηγείς στην αδερφή σου για τη Θάτσερ (που στο κάτω κάτω αυτή σε ρώτησε τι ήτο η κυρία) και κάπου στα μισά να ακούς “θέλω να κάνω 1000 φίλους στο φεησμπουκ”. :expressionless:

Δηλαδή εγώ που είμαι μόλις στο οκταήμερο, και το κρύωμά μου αναθερμάνθηκε και βαίνει ακάθεκτο προς τη δόξα, να μην περιμένω βελτίωση πριν την πρωτομαγιά?
Γαμώ
:frowning:

Bγήκε πρώτη άσκηση γλωσσών. Αντίο ζωή.

Καλά ε, πολύ με εντυπωσίασε το ποστ σου.

[SPOILER]Άρχισα να σκέφτομαι γλώσσες. Να κάνουν ασκήσεις.

[/SPOILER]

Μετά θυμήθηκα τι σπουδάζεις και χάθηκε όλο το μυστήριο και η μαγεία…:lol:

Οι [B]εκφωνήσεις[/B] νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσουν πάντως :stuck_out_tongue: