Join the club
Αυτό το ότι θέλω να αράξω σπίτι και να μην δώ κανέναν γενικά πώς το εξηγείτε; Αποφυγή απο τη ζωή; Κούραση;
νομιζω ολοι λιγο πολυ το παθαινουμε…
φυσιολογικο ειναι
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
αλλο αυτο.
και btw δεν ειμαι συμφωνος με αυτη τη συμπεριφορα.
Ναι βασικά άλλο αυτό. Αλλά αυτό που μου συμβαίνει είναι λίγο εξω απο τα νερά μου. Θέλω να μείνω μόνος. Να αράξω μόνος σαν τον τάκη τον raver. Αυτά
ζησ’ το στο μαξιμουμ
Εντάξει το δύσκολο είναι όταν είσαι μαζί με άνθρωπο που δεν το κατανοεί αυτό αλλά οκ
Αν σε πρήζει και δεν καταλαβαίνει τις προσωπικές σου επιλογές ή την φάση που περνάς τώρα μπορεί να έχεις πρόβλημα. Φυσικά και το παθαίνουν όλοι αυτό το “δεν έχω όρεξη για τίποτα, απλά μην με πρήζετε θα επανέλθω”. Σαν κυκλοθυμική το παθαίνω συνέχεια αλλά δεν έχω σωστό τρόπο να το εξηγήσω και μαλώνω. Αν εσύ έχεις σωστό τρόπο εξήγησε το και θα το καταλάβει. Αν δεν γίνει αυτό εξαφανίσου καμιά μέρα και βάλε αυτό να ηρεμήσεις και να σκεφτείς κακά πράγματα.
Είδα στον ύπνο μου ότι κέρδισα στο Κίνο. 7 ευρώ και 39 λεπτά. WTF! Ούτε στα όνειρα δεν πιάνω ένα ποσό της προκοπής, πόσο στημένο παίζει να είναι.
ειναι. πλεον ειναι σχεδόν με ποσοστό επι των κερδών. οταν ειχε βγει ειχα μεγαλώσει την δισκοθήκη μου, εκανα ταξίδια στην συρο, έπαιρνα ps2 games χωρίς να εχω δικο μου ps2… τώρα ουτε 10ρικο
Τρελο καψημο το Breakout Kings!!!
…άλλη μια εβδομάδα ξεκινάει…ας είναι λίγο καλύτερη απ’τις προηγούμενες:):!:
202.55 πριν κανα μηνα.
Πόσο καθυστερημένοι; Πόσο;
Δεν βαριέμαι, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ τι μου συμβαίνει σήμερα
9 - chore, Αγ. Παρασκευή
10.15 - ασφάλεια αυτοκινήτου, Ζωγράφου (ενδιάμεσα είχα και κτηνίατρο, αλλά ο μικρός το είχε καταλάβει και είχε εξαφανιστεί)
11 - νοσοκομείο #1, Π.Φάληρο
12.45 - νοσοκομείο #2, Χαϊδάρι
2.30 - γραφείο μου, δουλειά, Αμπελόκηποι
5 - γραφείο αλλουνού, δουλειά, Αγ. Βαρβάρα Ψυχικού
8 - πίστα μπόνους, γυμναστήριο
9.30 - έπαθλο, γαριδομακαρονάδα της μαμάς
Οι ώρες που βάζω είναι οι αναμενόμενες άφιξης. Υπό κανονικές συνθήκες αλληλεπικαλύπτονται. Βρήκα ένα κενό τέταρτο στο νοσοκομείο #2 και κρύφτηκα για να ποστάρω :-s
ή ειμαι πολυ τεμπελης ή κανεις πολλα πραματα
αν αυτό είναι πάνω κάτω το καθημερινό σου πρόγραμμα είσαι ηρωίδα!!
κουράστηκα. πάω να φάω
ναι εχεις δικιο και γω αυτο θα κανω…