mmmerica
Το πρόγραμμά μου είναι πάνω-κάτω έτσι, γύρω γύρω την Αθήνα, αλλά συνήθως σε 2-3 προορισμούς το πολύ. Η μαγεία του ελεύθερου επαγγελματία.
Σήμερα ειδικά έκατσαν όλα τα έκτακτα μαζί και γαμιέμαι.
Όλη τούτη η εβδομάδα κάπως έτσι μου έχει πάει/ θα πάει γιατί ετοιμάζομαι να την κάμω για πάσχα.
Και έχω χάσει κάπου την ατζέντα μου, και άντε ψάχνε τώρα…
Σφηνάκι ποστ, σε 15 λεπτά πρέπει να είμαι αλλού, ξαναφεύγω, η γαριδομακαρονάδα όμως πλησιάζει…8)
Έχει να προτείνει κανείς κανά ψυγείο της προκοπής?Με κατάψυξη.Είδα ένα Indesit sta 260? κ μου φάνηκε καλό.Ιταλικό βέβαια αλλά μετά ξεφεύγει το πράγμα.Κ ένα Whirlpool στα 250? αλλά αυτή η τιμή είναι μετρητοίς κ ψιλοκωλώνω.
…οι δόσεις δεν παίζουν πια, εεε;:):!:
παίζουν δόσεις ρε στεφ αλλά για το whirlpool η τιμή του με δόσεις είναι 350?.Προσφορά το έχουν στα 250? μετρητοίς.Γι’αυτό κ μου γυάλισε.
Αυτές οι μέρες είναι κάτι σε φάση, τόσο γεμάτες απο το πρωί μέχρι το βράδυ, που γυρνάς 10 στο σπίτι και είσαι πτώμα (αλλά με την καλή έννοια)
Έχει κάνει κανείς χολοκυστεκτομή ή ξέρει κανένα που να έκανε; Θέλω να μάθω κόστος, με ένα μικρό google search τα ποσά που είδα σε 1-2 site μου έφεραν ίλιγγο :?
μλκες ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!??!?!?
χαχαχαχαχχα το γκολουμ λεει η αλλη απο κατω!χαχαχα:lol:
χαχα ειχαμε χαθει με τον κολλητο μου οταν εψαχνε σπιτι κομοτηνη και βρεθηκαμε εκει…!!!
αστο μη πατε καλυτερα…!!!
πεθαινω και με τα 2 τοπ κομμεντς στο βιντεο χαχαχαχα!!!
…και πού’σαι ακόμα:-k
:):!:
:’)
…να η λύση για τους Slayer:lol: :!:
Είναι επέμβαση ρουτίνας, ιδιωτικά θα σου πάει κάπου 1000-1500, πήγαινε σε δημόσιο μωρέ…
Ωρα για εργασια και χαρα
Όταν βαριέμαι στο αεροπλάνο :
- Ανοίγω το laptop
- Σιγουρεύομαι ότι βλέπει την οθόνη μου ο διπλανός
- Βάζω αυτό : http://www.myit-media.de/the_end.html
- Αρχίζω να λεω "Αλάχ - Αλάχ…
thanks. Σε δημόσιο θα πάω απλά για ιδιωτικά κάτι διάβασα για 10.000 και μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Αλλά η τρόλαρε ο τύπος που το έγραψε ή του ξέφυγε κανένα μηδενικό.
Ούτε καν
2-3 χιλιάρικα ναι
10,000 ούτε για εντατική 1 μήνα δεν πέρνουν
Οχι και 10.000 ρε και εμενα υπερβολικα μεγαλο μου φαινεται το ποσο