κι άλλη μέρα με πρωινό ξύπνημα στις 5 και δουλειά στο χωράφι. τουλάχιστον θα δώκει(?) κανά ευρώ παραπάνω ο πατέρας να μπαλώσω καμιά τρύπα από λογαριασμούς…
ετσι μιχαλη. αντε να γινεις και τραγουδι στο στομα του σπρινγκστιν
:lol::lol::lol:
Δουλευει κανενας αλλος σημερα (και 9ωρο κιολας) ή ειμαι ο μονος μαλακας στην Ελλαδα?
Υπάρχουν και χειρότερα
6 το πρωί με 9 το βράδυ
Εγώ σήμερα έκανα μπάνιο σαν καλή αργόσχολη άνεργη
ασταδιάλα με τα μπάνια σας ρε [-X[-X
στην Αθηνα τωρα ειναι ο καταλληλος καιρος για μπανιο.Λιγα ατομα στην παραλια και η μοναδικη περιοδος(μαζι με το σεπτεμβριο) που η θαλασσα ειναι πραγματικα καθαρη.Μολις φτασουμε μεσα Ιουνιου αρχιζει η επελαση και ακομα και τις καθημερινες κανεις μπανιο αναμεσα σε σακουλες,μπουκαλια και γενικα βρωμα.Πηγαιναμε με φιλους τις προηγουμενες βδομαδες κατι καθημερινες για μπανιο η θαλασσα πεντακαθαρη και στην παραλια εμεις 2-3 γκομενες,μερικοι παππουδες και 4-5 με ρακετες.Παρτε μερικες μπυρες και πηγαινετε να κανετε τωρα οσα μπανια μπορειτε.
…δεύτερο Πάσχα, τα τελευταία δέκα χρόνια, στον Πειραιά, με τους γονείς μου όμως, λόγω προβλήματος υγείας…άντε καλά να περάσουμε…και περαστικά νάναι και νά’χουμε υγεία:):!:
τι ωραιος καιρος
[SPOILER]ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ :([/SPOILER]
Εγώ έχω πέντε χρόνια να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, από το 2008, κι ας επιμένει ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής. Τότε ήμουν 16 χρονών και τώρα 21. Όχι ότι δεν αγαπώ τη θάλασσα, αλλά κι εμένα μου τη σπάει ο κόσμος, η ζέστη και η βρωμιά που αφήνει.
Επίσης ήθελα να πώ ότι δεν πιστεύω στις γιορτές, για μένα Πάσχα και Χριστούγεννα δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά καθημερινές μέρες, αλλά και ακόμα χειρότερες μπορώ να πώ, γιατί φεύγοντας σου αφήνουν μία πίκρα. Για καφέ σαν άνθρωπος έχω να πάω ακριβώς δύο βδομάδες(από σήμερα). Αύριο τραπέζι με συγγενείς, στο χωριό, κλασικά. Σαν ένα κυριακάτικο τραπέζι δηλαδή, με φωνές, γέλια, τσακωμούς, γκρίνια, πολύ φαί, τίποτα το ιδιαίτερο. Ας μην είμαστε όμως και αχάριστοι, έχουμε τουλάχιστον την υγεία μας(ναι, εδώ γελάμε δυνατά) και τα σπίτια μας(και το φαί). Αυτά. Στο δία ταύτα τώρα, μη σώσουν και μη φτάσουν ποτέ οι ‘‘γιορτές’’. :roll:
Ουφ, τα είπα.
Χρονια πολλα με υγεια αδερφια Εγω παντως να μπω απο τωρα στην θαλασσα δεν παιζει με την καμια.Απο αρχες Ιουνη και βλεπουμε
Να’σαι καλά, Γιώργο! Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε, ευχόμαστε με τη σειρά μας σε σένα κάθε τύχη και ευτυχία!!
:-s
δε μπορει να μην εχεις κανει μπανιο μονο γι αυτο:!::!::!:
Τι θες να μάθεις; Είναι πολλά…
Τέλος πάντων, να είστε όλοι καλά, με υγεία προπάντων!
Αναστήθηκε 8O
Χριστος Ανεστη σε ολους!!!