all hail Satan
Χριστος Ανεστη!Χρονια πολλα σε ολους!!
Καλο Πασχα!!! Χρονια πολλα!!!
καπνιζεις τελειως διαφορετικα οταν παιζουν λαικα βαρια στα ηχεια.σε φαση φερτε μου κρασι λυσαζμενεζ ψυχεζ
δε προφερειζ καλα το ζιγμα
καθομαι με το μαγιο στο pc ακουω tad morose στο τερμα και ετοιμαζομαστε να φυγουμε χαλκιδικαρα ενω βρεχει εξω…γαματο ε?
Δεν βρέχει εξω ακόμα ρε! Που θα πάτε Σώτο;
Η πρόγνωση καιρού για σέρρες επιμένει να γράφει ανώτατη θερμοκρασία για τις τελευταίες μέρες 27-28 βαθμούς. Μήπως εννοούσε κατώτερη όμως; γιατί έξω πρέπει να έχει κοντά στους 35 και εγώ αισθάνομαι κάπως έτσι
[SPOILER][/SPOILER]
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αφου αρχισε απο Μαιο μηνα να βαραει 30αρια την γαμησαμε.
Επιτέλους πικάπ :!:
Με 'γειες!!! Τι μάρκα-μοντέλο?
(θα ζήσεις κι εσύ τη γοητεία του να καθαρίζεις το βινύλιο με το βουρτσάκι πριν κατεβάσεις τη βελόνα :D)
Ένα παλιό Phillips μεταχειρισμένο, αλλά τσουλάει αξιοπρεπώς.
'Εχω ξαναδουλέψει πικάπ παλιότερα, τα πολύ βασικά τα κατέχω νομίζω.
Καλά και το δικό μου (τρόπος του λέγειν, υπήρχε στο σπίτι πολύ πριν γεννηθώ εγώ) 30ετίας είναι και μόνο μια αλλαγή βελόνας του ΄χουμε κάνει, αλλά αυτά τα μηχανήματα κρατιούνται σε πολύ καλή κατάσταση για πολλά χρόνια. Γενικά είναι τελείως άλλη φάση να ακούς από βινύλιο μουσική. Και εγώ μια και δεν υπήρχε CD-player της προκοπής, μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο μόνο δίσκους άκουγα και αγόραζα (2ο χέρι από Μοναστηράκι κλπ). Και από 2 stacks ηχείων που το καθένα μου φτάνει ως το γόνατο…νγκαύλα!!! Με 'γεια και πάλι…
Με γιές Χρήστο.Θα ματώσεις οικονομικά βέβαια…
…οπ, καλές αγορές βινυλίων:):!:
άγιοι άνθρωποι οι γείτονες μου. τους βγάζω το καπέλο . μπράβο τους.:oops:O:)
Πως ακριβώς θα λεγόταν ένας σκύλος τύπου “χάσκι” αν σταματούσε να έχει ανοικτό το στόμα του ???
:blink:
Ελεος! Οχι αλλη Adele & Lana del rey! Οι τυπισσες ειναι μες τον ναρκισσισμο και την αυτολυπηση! Απολυτος σκοταδισμος! :bleh: