Τι ξενερα και αυτη με τη Eurovision…Τι βλαχικο τραγουδι ηταν αυτο που κερδισε;; Ελεος.
γνωστη γενικα η γιουροβιζιον για την ποιοτητα που προσφερει…
ολη μερα παραλια σημερα,μπυριτσα και μετα ψαροκατασταση με ουζακια.
Αυτα ειναι!!!Βλεπω αρχισες και εσυ τα μπανια απο νωρις
με τοση ζεστη που ειχε ,επρεπε ΚΕΝ!!
Εννοειτε αυτο.Και εγω θα πηγαινα και σημερα αλλα ημουν απο βραδυ στην δουλεια και δουλευω νυχτα και τωρα αρα δεν θα την παλευα με τιποτα.Απο Τριτη που περνω αδεια ομως θα λιωσω
Και γω 1ο μπάνιο σήμερα
1 10λεπτο δλδ γιατί για παραπάνω δεν ήταν μες στο νερό
Γατάκια σας έχω, πήγα το Πάσχα.
[SPOILER]Mία μέρα από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. :D[SPOILER]Κανένα 2ωρο μέσα στο νερό σύνολο. 8)[/SPOILER][SPOILER]Ήταν μετά από σερί. :-s[/SPOILER][SPOILER]Πήγα μόνη μου. :|[/SPOILER][/SPOILER]
Για μένα που δεν υπάρχει 1ο μπάνιο και τελευταίο ??? Σας έχω όλους ?
[SPOILER]Χειμερινός κολυμβητής 8) [/SPOILER]
:lol: :lol: :lol: :lol:
Στο παρακάτω link υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο για χρήστες φακών επαφής. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, απαντάει και αν θέλει μπορεί να το κοινοποιεί σε FB κλπ. Πρόκειται για μία έρευνα που θα χρησιμοποιηθεί για πτυχιακή εργασία.
edit: https://docs.google.com/forms/d/1VUlRW6xS6VKdYnOd2olP0ZsVJxRv9vtNIARqe7IGv90/viewform
Thanks
Λυπούμαστε, το αρχείο που ζητήσατε δεν υπάρχει.
Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή και δοκιμάστε ξανά.
:?
'‘Καλυτερες ατακες που εχουν ειπωθει μεσα στο forum’'
οντως οι καλυτερες! :lol2::lol2::lol2:
Μπορούμε και καλύτερα… 8)
ας κανουμε μιαν αρχη, να δωσουμε λιγη ελπιδα στον κοσμο:lol:
Ναι αλλά η αλήθεια βρίσκεται εδώ
παρακαλω μαθετε απο τους αρχοντες
[SPOILER]και βεβαια το αξεπεραστο εγχωριο επος http://www.youtube.com/watch?v=W6V9PLRTB3c[/SPOILER]
[U]ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ!![/U]:–
([I][COLOR=“DimGray”]αυτή με την ένδειξη “κεραυνού” στο δικτυωτό πλέγμα -σαν εργαλείο του Διος[/COLOR][/I])
Κάνεις να πλησιάσεις το ανύποπτο έντομο ([I]μύγα/ κουνούπι[/I]) που σε ενοχλεί βασανιστικά εδώ και 3 ώρες…σιγά σιγά μη σου ξεφύγει και…[I][COLOR=“Indigo”]ΤΖΖΖΖΚΡΡΡΡΡΡ =ΤΣΑΦΠ!!!= [/COLOR][/I][B]γίνεται στάχτη το καημένο και παναθλιότατο πετούμενο[/B]…
8):lightsabre:
:naughty:
[I][B]Απλά, με μουσική υπόκρουση general surgery, απολαμβάνω τη “διαδικασία”…[/B][/I]