Το έφτιαξα. Ευχαριστώ που μου το επισήμανες.
Πάμε πάλι:
Το έφτιαξα. Ευχαριστώ που μου το επισήμανες.
Πάμε πάλι:
αααααααααααααχ
το Καιτάκι υποβιβάζεται στη eurovision
πάντως σοβαρά μιλώντας από τις ελάχιστες φορές που μου άρεσε κάτι, πολύ μούσι η κατάσταση
http://www.youtube.com/watch?v=A0D0ZxjpbkM
αφου δεν κλαψαμε κανενα/μια σημερα, παλι καλα:!:
…έλα ντε:):!:
Πάει η ψυχολογία μου. Δε με λυπάσαι???
Εδώ και αρκετές ώρες παλεύω με ένα Motivation Letter για ένα πανεπιστήμιο και δεν μου βγαίνει ούτε πρόταση. Μπαίνω λίγο ρόκιν να χαλαρώσω η νεαρά και ανοίγει αυτό… :x
ωχ …σορρυ :p:p πλακα εχει ομως :lol:
ε τότε πάρε να χεις
(κάθε φορά που το πατάς σου βγάζει και διαφορετικό σάιτ)
!!! Καλό μας κάψιμο. Υπέρτατη απασχόληση.
:lol: αυτη την στιγμη ακουω as rome burns απο primordial αγαπητη - μες το μυαλο μου οπως παντα!
?? :?
http://www.youtube.com/watch?v=EE3Fd7__gTM&feature=player_embedded
-1 κιλό τροφοδοτικό παρακαλώ
-ένα διακόσια βγήκε, να το αφήσω?
Πω, παίζει να’μαι απ’ τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν αλλεργία στο φως του ήλιου. Δέκα γαμωλεπτά ήμουν κάτω απ’ τον ήλιο, χωρίς προστασία, και εδώ και δυο μέρες με έχει πεθάνει η φαγούρα, συν τοις άλλοις έβγαλα και κάτι μικρά σπυράκια στα χέρια. Νταξ, είπαμε δε μας βλέπει ο ήλιος, αλλά όχι κι’ έτσι με το που βγαίνουμε να μας βρίσκουν όλα. Είμαι και πολύ άσπρη βέβαια…
Δεν είσαι μόνη
Σπυράκια και φαγούρα στα χέρια - αυτό επιτέλους πέρασε.
Έκζεμα με κοκκινίλα και φαγούρα σε οτιδήποτε περισσεύει από την μπλούζα κάθε φορά που βγαίνω στον ήλιο (ντεκολτέ-λαιμός-μάγουλα), και αντιηλιακά επιπέδου 30-70. Την ίδια δουλειά κάθε καλοκαίρι ρε γαμώτο, σα λαδωμένη γαρίδα κυκλοφορώ. Όταν ήμουν κοκκινομάλλα θα πρέπει να ήμουν πολύ αστεία.
Κι αν μείνω παραπάνω στον ήλιο, σπυριά και φαγούρα - πριν καν καώ.
Αν καώ γάμησέ τα, ξεφλουδίζω και ξανασπρίζω.
Τουλάχιστον σε μένα κρατάει για κανά μήνα. Συνηθίζει το δέρμα και από Ιούνιο ισιώνω.
εκδρομη σημερα με τη σχολη.καθομαστε κατω σε λιβαδι,καθομαι τερμα ακρη. τσιριδα μεταπτυχιακιας και βλεπω στα 20 εκατοστα διπλα μου 1-1,5 μετρο φιδαρο να σερνεται με ταχυτητα προς τα πανω μου,κλωτσια στο κεφαλι με το ενα ποδι και σηκωνομαι ορθιος με το αλλο.SHAOLIN και μαλακιες
[SPOILER]νταξει το οτι ετρεξα μετα για τη ζωη μου αλλο θεμα[/SPOILER]
Εδω μετραει ισχυ με αμπερομετρο.