Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Τι “καταστρέφει” περισσότερο τον άνθρωπο?

[SPOILER]Το τσιγάρο
[/SPOILER]

[SPOILER]Το ποτό[/SPOILER]

[SPOILER]Το χρήμα[/SPOILER]

:-k

[SPOILER]το ίντερνετ [/SPOILER]

Μόνο εσύ με νιώθεις τελικά. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]το να μην μπορείς να φας τίποτα λιπαρό και βασικά οτιδήποτε νόστιμο και να πιεις κάτι παγωμένο[/SPOILER]

[SPOILER]μου θυμίζεις έμενα μερικό καιρό πριν.

ατάκα συμφορουμιτη απο βολο στο “3 χρόνια ειχα να πιω μπύρα”

• και πως ζούσες?![/SPOILER]

Ρε συ πεινάω λέμε. θέλω κάτι με πολύ χοληστερίνη, δεν γίνεται. Πίνω μια μπύρα στις 3 μέρες, ζεστή και την συνοδεύω με… μαρουλοσαλάτα να πούμε.

ο μπαγκς μπανι :stuck_out_tongue:

κανονικά όμως, όσο καρότα δεν έχω φάει στην ζωή μου τα τρώω τους τελευταίους 2 μήνες και έχουμε ακόμα.

με μέτρο τα καρότα.

:stuck_out_tongue:

Αυτή η σκηνή μου έχει έρθει στο μυαλό πολλές φορές τον τελευταίο καιρό :lol::lol:

υπομονη

καποτε επρεπε για 1μισο μηνα να μη τρωω τηγανιτα,τσιγαριστα,μπαχαρικα,αλατι,λιπαρα,γλυκα,αλκοολ

ναι,νιωθεις την ελλειψη καθε δευτερολεπτο αλλα στο τελος θα εισαι πιο φιτ απο ποτε.

Ό,τι λέει ο απαοπάνω, αν και δεν το έκανα ποτέ μου. Σας έχω όλους. Εμένα μου είπαν ότι εφ’ όρου ζωής δε θα πρέπει να τρώω αλάτι, ούτε να το μυρίζω που λέει ο λόγος, γλυκά, και γενικώς να αποφεύγω τα τηγανιτά, τα λίπη, τους υδατάνθρακες και να πίνω πολύ νεράκι (με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο). Βέβαια, απ’ όλα αυτά δεν κάνω τίποτα, γ’ αυτό έχω μετατραπεί σε μία μικρή βουβαλίτσα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχω ξεπεράσει τα εξήντα κιλά. :frowning:

πως γίνεται αυτό; χόμπιτ είσαι;

Χαχαχαχαχαχα!!!

Ρε, είδες πρόβλημα; Και όταν ήμουν 55-56 κιλά οι άλλοι με περνούσανε για 75! Είμαι και πρησμένη.

[SPOILER]Είμαι γύρω στο 1.55, παραπάνω δεεν πάω…:stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Ιώδιο από που παίρνεις αν δεν τρως καθόλου αλάτι (που είναι ιωδιούχο συνήθως); Εκτός αν λαμβάνεις τακτικά συγκεκριμένες τροφές που περιέχουν ιώδιο σε αρκετή ποσότητα.
Και ποιο το πρόβλημα με το νάτριο; Υπέρταση; Υπάρχει και το αλάτι με κάλιο…

Αλάτι τρώω, γιατί είμαι ξεροκέφαλη. :stuck_out_tongue:

Αλλά ναι, το ξέρω. Αμάν κι αυτό το νάτριο, παντού υπάρχει…
Καλά, επιδίωξή μου είναι να κόψω μαχαίρι το αλάτι και να μην τρώω ψωμιά, τυριά κ.λπ (αν και δεν τρώω σε καθημερινή βάση τέτοια) και όχι να τρώω αλάτι, έστω και με κάλιο (παρεμπιπτόντως αν είναι δυνατό θα ήθελα να μου δώσεις καμια πληροφορία)…

Το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό, τέσπα… Εδώ και δεκατρία χρόνια πίνω κορτιζόνη και θα συνεχίσω να πίνω, γι’ αυτό θέλω να ξέρω αν και κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπρηστώ και να αδυνατίσω, γιατί από τότε που άρχισα να παίρνω το χάπι γ@@@ε ο μεταβολισμός μου… :-s

Το φάρμακο προκαλεί κατακράτηση νατρίου και κατά συνέπεια πρήξιμο.

Αν είναι για σοβαρό λόγο η λήψη κορτιζόνης οκ… αλλιώς θα το σκεφτόμουν να το παίρνω, αν υπήρχε εναλλακτικός θεραπευτικός τρόπος (δηλ. κάτι άλλο αντί για κορτιζόνη).
Το αλάτι με κάλιο είναι χημική ένωση άλατος χλωριούχου καλίου (KCl), ενώ το συνηθισμένο αλάτι είναι το χλωριούχο νάτριο (NaCl). Το χλωριούχο κάλιο θα το βρεις σε καταστήματα (δεν ξέρω αν υπάρχει σε κάθε σουπερμάρκετ, ρώτα). Συνήθως το παίρνουν όσοι έχουν θέμα με το νάτριο (υπέρταση κλπ). Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, πωλούν αλάτι ανάμικτο, δηλ. π.χ. 70% με κάλιο και 30% με νάτριο, οπότε κοιτάζεις τη σύσταση για να είσαι σίγουρη.

Ωραία, θα ρωτήσω και σε φαρμακείο. Μπας και νοστιμήσει το μαρούλι… χεχεχε… :stuck_out_tongue:
Ευχαριστώωω!!! :slight_smile:

Ποιο φαρμακείο βρε;;;; Σε μαγαζιά με τρόφιμα κλπ. Λογικά σε σουπερμάρκετ μεγάλο θα το βρεις.

Είναι λίγο εξεζητημένο, γι’ αυτό. Τέλος πάντων, θα ρωτήσω να μάθω. :wink: