Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

για αυτο ακριβως τον λογο εκανα την παραπανω διαιτα.Επαιρνα κορτιζονη για αυτο το χρονικο διαστημα.

μαλιστα στο τελος ειχα χασει και 2-3 κιλα.Ταυτοχρονα ομως εκανα και γυμανστικη.

what the…?

:lol::lol::lol:

καμενιλα απο τις λιγες

πολλά ναρκωτικά…

κλαιω στο 1:27

…:lol::lol::lol: γαμάτο:):!:

στο σημείο που το σταμάτησα γιατί δεν άντεξε η καρδιά μου άλλη καμμενίλα :stuck_out_tongue:

Θελω απελπισμενα να διαβασω τα καινουρια ποστς στο θρεντ ρων RUSH, καθως και να επιβεβαιωσω τη σετλιστ, αλλα κρατιεμαι.

9 και σημερα.

Ασε ρε πλακα μας κανεις. Σκοτωθηκε ο Peart σε ατυχημα με τη μηχανη… Ποια συναυλια τωρα

Πω, κι εγώ θέλω να χάσω γύρω στα δέκα κιλά, δηλαδή να φτάσω γύρω στα 48-50 κιλά μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν είμαι παρανοϊκή, όχι. :stuck_out_tongue:

Δεκατρία χρόνια παίρνω κορτιζόνη και θα συνεχίσω προς το παρόν, έτσι είπε ο γιατρός. Οπότε πρέπει σιγά σιγά να μάθω σε αυτόν τον “υγιεινό” τρόπο διατροφής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε.

Γυμναστική και νερό…γιοκ, οι δύο βασικές αιτίες του πρηξίματος-αύξησης βάρους. :frowning:

[B]
Edit:[/B] Πάω να φάω πίτσα όμως τώρα… ΛΟΛ

συνηθεια ειναι ρε

μαλάκες. κοκάλωσα για μια στιγμή

Χωρις παρεξηγηση, δεν εχω ακουσει (και λογω υποκειμενικοτητας) μεγαλυτερη μαλακια-αστειο εδω και χρονια.

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς είσαι 60 κιλά και αυτοαποκαλείσαι βουβάλα. Εγώ τα 75 έφτασα κάπου τον Οκτώβρη και πάλι μέχρι χοντρούλα με έλεγες, όχι βουβάλα. Και δεν είμαι και κάνα δίμετρο μανεκέν.

έφτιαξαν την ώρα στο φόρουμ!! :yahoo:

Είναι κυρίως πρήξιμο και συσσώρευση λιπώδους ιστού στην κοιλιακή περιοχή κ.λπ, λόγω του γαμωφαρμάκου - που από τότε που αναγκάστηκα να το πάρω μου έχει αλλάξει τα φώτα και λίγα λέω…! Η υπερβολή είναι στοιχείο που με χαρακτηρίζει, αλλά αν πρόσεξες τα μαγουλάκια θα κατάλαβες γιατί αυτοαποκαλούμαι “βουβάλα”. :stuck_out_tongue:

A XA XA!

Εγώ έψαχνα ριπ θρεντ :stuck_out_tongue: και μόλις τώρα αντιλήφθηκα ότι δεν πέθανε κανείς… βλέποντας τα μηνύματά σας. Ρε, τί πίνω; :expressionless:

Ω ναι ειναι αληθεια!!!Μολις το ειδα και εγω 8)

Θέλω μία στα κυβικά σου. Όλο ψηλές και κόκαλα μου τυχαίνουν.[-X