Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Tool ρε pussies, μέχρι και το αλκοόλ κόβεις
http://www.youtube.com/watch?v=OiS6BN19sEc&feature=mfu_in_order&list=UL

[SPOILER]Η συζήτηση ξεκίνησε αλλού βέβαια, εδώ δεν είμαστε off όμως[/SPOILER]

Που ειναι ο AWAKE ρε μαλακεεεεεεεεεςςςςςςςς

δε ξερω να κλαψω η να γελασω και στεκομαι ετσι :expressionless:

“Είμαι μεταλάς, up the metals, up the hammers, down the axes, εεεεε…εεεεε heavy metal is the best, fuck the rappers and rest, [U]ροκάδες γαμάνε ραπάδες βρωμάνε[/U]”
#-o

Βασικά ο τυπάς τρολλάρει…
click

ε σαφως και τρολλαρει.αλλα ειναι θεουλης,ειδα το βιντεο για το αρβυλα και τους τουλ,μεγαλο παληκαρι

αυτη την στιγμη υπαρχει ενας [B][U]τελειος[/U][/B] στο black out

καλο αυτο με την βουλη

κλαιω με black out μαλακες.πραγματικα κλαιω

Μιλαμε αυτες τις ταινιες του Αστεριξ τις εδινε δωρο καποια εφημεριδα οταν πηγαινα δημοτικο και τις ειχα δει με τον αδερφο και τα ξαδελφια μου απειρες φορες!!!Ειδικα οι 12 αθλοι ειναι γαματη ταινια.

επενδυτης!και γω απο κει τα χω ολα

Νομίζω ήρθε η ώρα κάποιος να ανοίξει topic asterix

fuck εχεις δικιο:)

υπαρχει δεν υπαρχει?παντως θα ηταν γαματο να βαζαμε αγαπημενο δευτερευοντα χαρακτηρα ή καποιους που πρωταγωνιστουσαν σ ενα τευχος οπως αυτος ο θεουλακος[SPOILER]πεπε[/SPOILER]

Πω παίδες εντάξει μου θυμίσατε τρελά τα παιδικά μου χρόνια, με το πρώτο Αστερίξ ένα παμπάλαιο που είχε ο πατέρας μου…

Αυτο το παλικαρι ο Ακης που κερδισε το master chef περσυ προπερσυ λοιπον ειναι ο ιδανικος αντρας, ξερει να μαγειρευει της παναγιας τα ματια, ειναι ωραιος, τουμπανος και αρειανος. Και λιγακι χαζουλης. Θελω να καμω τα παιδια του.

καπου ειχε πει οτι ακουει και μοτορχεντ \μ/

Α γεια σου, νε, ειναι και μετσαλ, το ξεχασα.

Το 9gag προειδοποιεί!

Αυτο ηταν εξισου σκληρο με το να σου δειχνω φωτογραφιες απο real life lesbians. :frowning:

ε τώρα γίνεσαι απίστευτα κακιά!!! :confused:

σκληρό…αναιρώ!