Σιγά μην έχεις :!:
Δεν θες να το διαπιστωσεις
Θέλω.
Ρε γαμώτο,αν δεν έτρωγα τόσο πολύ,θα είχα όλα τα καλά του κόσμου,το πιστεύω:(
Δεν εχεις δει εμενα να τρωω γι αυτο το λες αυτο
ο απόγονος της κοπέλας στον εξορκιστή.
μολις το είδα…χίλια μπράβο για το Link
*ααααα…δεν μαρεσουν οι κροκόδειλοι…τους εγω δοκιμάσει και με πειράζουν στο στομάχι
Χτες περπάταγα για ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ. Πλήγιασαν τα πόδια μου σχεδόν. Αλλά το κατάλαβα κάτι ώρες μετά, αφού γύρισα σπίτι, γιατί εκείνη την ώρα άκουγα το Painkiller. Τυχαίο;
Για πείτε κάποιος από τας Αθήνας… Τι συγκοινωνίες παίζουν βράδια για Αιγάλεω από κέντρο…? Εκτός από μετρό φυσικά… Ενδιαφέρομαι κυρίως για τυχών λεωφορεία όπως το 500 που κάνει το Κηφισιά Πειραιάς…
To 500 πάντως είναι για μετά τις 12, και δε νομίζω κιόλας να περνάει από Αιγάλεω γιατί οι στάσεις του αντιστοιχούν με τους σταθμούς του ηλεκτρικού κι όχι του Μετρό.
το ξέρω για το 500… Γι αυτό και λέω για λεωφορείο [B]όπως [/B]το 500… Αν παίζει κάτι αντίστοιχο για Αιγάλεω μεριά…
Δεν θες να με πας κόντρα8)
Πες μου μερος και ωρα και θα ειμαι εκει ετοιμος για μαχη
Όταν ανέβω Αθήνα θα γίνει αυτό,δεσμεύομαι :lightsabre:
Καλό είναι να υπάρχουν και μάρτυρες(κανονίστε ρε να κάνουμε κάνα rocking meeting με φαϊ,εκεί που φαίνονται οι αληθινοί άντρες)
Εγω ακονιζω τα ξιφη απο τωρα :lightsabre::lightsabre::lightsabre: Εννοειτε θα κανονιστει rocking meeting με πολυ φαι και αφθονη μπυρα
Χμ… μόνο αυτό το 790 βολεύει κάπως… Αν κατέβω κανά 2 στάσεις πριν τον άγιο αντώνιο είμαι περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από εκεί που θα μένω… δεν κακό…:-k
Θενκς ενι γουει για τα ινφο…
Η καλυτερη ιδεα που εχω διαβασει στο φορουμ…
ΚΛΑΙΩ!!! http://www.youtube.com/watch?v=wsop8XcB2Ak&feature=share
ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!
:lol::lol::lol:
παντως τα μιλαει καλα τα ελληνικα