το ξερω,σιγουρα αν βρω χρονο θα κανονισουμε.Ακομα δεν ξερω ομως ποτε θα ανεβω.
Γιατί το περνάω εδώ και τέσσερα χρόνια; :dunno:
Όμορφη γλυκιά καταθλιψούλα.
μπέρδεψες την κατάθλιψη με τη βαρεμάρα. ολος αυτος ο χρονος ηταν καταθλιψη. τωρα σε παρακαλανε να πας παραλια.
γιατι ,εγινε κατι συγκεκριμενο πριν 4 χρονια?
Τελείωσα το σχολείο, τίποτα άξιο αναφοράς…
Πάρις Πλατανιάς για επόμενο αγαπάμε.
Όλοι εσείς που κάνετε γιόγκα να την σταματήσετε. Είναι σατανική και αντιχριστιανική. Γι’ αυτό μπορείτε να αρχίσετε το Χριστιανικό αντίστοιχο της γιόγκα που ονομάζεται PraiseMoves.
http://praisemoves.com/about-us/why-a-christian-alternative-to-yoga/
Σχετικά με αυτό, έπαψαν να με παρακαλάνε και έπαψα να τους παρακαλάω εδώ και έναν χρόνο, κι αν οι δικοί μου επιμένουν (για τη θάλασσα) είναι περισσότερο για λόγους υγείας. Γενικότερα, αν βλέπεις ότι και από τη μεριά των άλλων δεεεν, παύεις να ασχολείσαι κι εσύ. Εγώ, βέβαια, έκοψα μαχαίρι την επικοινωνία σχεδόν με όλους, να μην τους έχουμε και υποχρέωση από πάνω.
Για την ακρίβεια, εδώ μιλάω κυρίως.
Σε φάση…
[SPOILER][/SPOILER]
Ξεκινήσαμε τη μαλακία; Αλλά βέβαια, όταν έρθεις στη θέση μου θα με καταλάβεις…
Πάντα είχα για μεγάλη ατυχία το ότι μένω ακριβώς δίπλα σε εκκλησία. Όχι όμως και σήμερα.
Εδώ και μισή ώρα στην αυλή της εκκλησίας μια γυναίκα καμιά 50 χρονών έχει ξεσκιστεί να κατεβάζει καντήλια σε έναν μπάρμπα και να απειλεί πως θα τον ξυλοφορτώσει η για να χρησιμοποιήσω δικά της λόγια “θα σε γαμήσω στο ξύλο ρε πούτανε” Το όποιο ήταν ότι πιο ελαφρύ έχει ξεστομίσει σε όλη αυτή την διάρκεια.
Πριν 1 λεπτό οι νομοταγείς και φοβισμένοι πολίτες της γειτονιάς κάλεσαν εν τέλη την αστυνομία όπου και την μάζεψε χαλώντας την διασκέδαση [-X
…δεν ντρέμπονται…την έδωσαν την κοπελιά:):!:
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια, ήμουν σε λεωφορείο, το οποίο ήταν σε στενό δρόμο και κόλλησε με ένα αμάξι από την αντίθετη κατεύθυνση. Ο οδηγός του λεωφορείου να αρχίζει να ρίχνει καντήλια στη γυναίκα οδηγό του αυτοκινήτου κλπ… αυτή να του απαντάει, και μετά η… νταρντάνα (150+) οδηγός να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού (αφού από την άλλη είχε κολλήσει στο λεωφορείο) να πλησιάζει τον οδηγό του λεωφορείου και να του χώνει ένα χαστούκι που ακούστηκε σε όλη την περιοχή. Ο οδηγός μετά μόκο και κατακόκκινος :lol:
Αυτό πρέπει να το δουν ΟΛΟΙ!!! [SIZE=“4”]ΟΛΟΙ!![/SIZE]
[SPOILER]και μετά και αυτό
τρίζουν τα κόκαλα του τονυ μοντανα
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Βοήθεια ρε παιδιά!!! Καθόμουν την προηγούμενη εβδομάδα και, μη έχοντας τι να κάνω, έβλεπα την εκπομπή μαγειρικής και στο τέλος, στο 46.45, χώνουν ένα τραγούδι και έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιο είναι, καμιά βοήθεια;;; please!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yZsYHl-T4Qw, στο 46.45 :Ρ
Είσαι Θεός!!!:D:D:D Ευχαριστώ ρε παιδί!!!