Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

The Stranglers - Midnight Summer Dream …

Σ’ ευχαριστώ και σένα ρε παιδί!!! :slight_smile:

…να σαι καλα!Φαση εχει την ωρα που ξεκιναει το κομματι ,η Πηνελοπαρα χωνει σε slow motion την πιρουνια στο στομα… αλλο midnight summer dream κι αυτην :lol:

ολες θα θελουν να μουο ρουφηξουν το καυλι, επειδη

[SPOILER]θα παιξω στην κιθαρα και θα τραγουδησω το hounds των σαβατατζ στην αποφοιτηση του σχολειου \:D/[/SPOILER]

κατούρα πρώτα

:lol: :lol: :lol: #-o #-o

…αυτό πάει να πει, νά’σαι δημοφιλής:p :slight_smile: :!:

παιξε κανα [B][I]“πυροσβεστηρα”[/I][/B] μπας και γαμησεις.

να κρατάμε το επίπεδό μας υψηλό σε παρακαλώ.
και οι χέιτερς ειναι προσκεκλημένοι. μπορουν κι αυτοι να μου ρουφήξουν το καυλί ευχαρίστως!

και εκεί που ξεκίνησα σήμερα να διαβάζω τον γλάρο ιωναθαν, παω τωρα να πάρω μια χαρτοπετσετα απ’το συρτάρι της κουζίνας και βλέπω: Γλάρος
και στην παραλια που το διαβαζα παλι γλαρους εβλεπα. θα το σιχαθω το βιβλιο.

έχει γενέθλια η Καιτούλα η Upton! να το χαιρόμαστε το κορίτσι!

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/h-kate-upton-exei-genethlia-o-planhths-giortazei-mazi-ths.2288089.html?utm_source=Sport24Widget&utm_medium=S24Footer&utm_campaign=24mediaWidget

προσπαθήστε να ανοίξετε ολα τα αρχεία ήχου που έχετε στο pc. εχει πλάκα…

[SPOILER]ή και οχι…[/SPOILER]

Είσαι θεούλης γαμώτο!

:stuck_out_tongue:

ήξερα τι θα γίνει, αλλά ο τρόπος καθε φορά εχει πλάκα. ουτε ενα ρισταρτ δεν μπορείς να κάνεις. προσπάθησε να ανοίξει ενα ενα, καμιά τεσσάρα χιλιαδες κομμάτια. έκλεινα παράθυρο, πεταγόταν άλλο.
όταν το βαρέθηκα του έριξα μια κλωτσιά και έσβησε

…δεν την παλεύω άλλο, θέλω διακοπές:):!:

κι εγω θελω διακοπες…και αργουν να ερθουν:p

γαμάτο! Θα το κάνω όταν θελήσω να ζήσω επικίνδυνα 8)

ναι ναι. καντο. και μετά να τρέχεις να ρωτάς απο εδώ και εκεί τι να κάνεις… :stuck_out_tongue:

Πεκορινο Αμφιλοχιας ρε! Παει παντου και μ’ολα! =P~

πέταξα 300+ cd-r. συγκίνηση…:cry: με αυτά έμαθα τα πράγματα που ξέρω και συνέχισα να ακούω την μουσική που ακούω.
ευχαριστώ πανεπιστήμιο αιγαίου… ευχαριστώ τη συρο(άντε και την πρώην κοπέλα μου)