^ έλα ρε Και γιατί δεν τα έδωσες πουθενά ?
Κι εγώ έχω μερικά τέτοια (κασέτες περισσότερο) που πιάνουν και πολύτιμο χώρο αλλά δεν έχω βρει ακόμη την ψυχική δύναμη να τα αποχωριστώ… Αναμνήσεις…
^ έλα ρε Και γιατί δεν τα έδωσες πουθενά ?
Κι εγώ έχω μερικά τέτοια (κασέτες περισσότερο) που πιάνουν και πολύτιμο χώρο αλλά δεν έχω βρει ακόμη την ψυχική δύναμη να τα αποχωριστώ… Αναμνήσεις…
το σκέφτηκα αλλά όλοι πλέον έχουν το ίντερνετ και τα λοιπά. ενω τότε πριν απο 12 χρόνια αυτά ήταν ο θησαυρός μου.
άλλο οι κασέτες. κασέτες κρατάμε
…Δίνουν και what’s up δωρεάν νουμεράκια πλέον. Κάτι δεν πάει καλά. Επίσης, κατέβηκα κέντρο μέσα στην κωλοζεστάρα σχεδόν άυπνη και νηστική και στο μετρό είχε διαφημίσεις Ήπειρος. Αν είναι δυνατόν. Μπροστά μου μακαρονάδα και φέτα, πίσω μου σαγανάκι και τοστ. Πρέπει να έφυγε σαλάκι.
Μαύρο καλοκαίρι θα κάνουμε φέτος, και δε θα είναι από τα καμμένα, ούτε απ’τους αλλοδαπούς.
ωραιοι οι fuzzy duck
…κι εκει που ξυπνας μετα ενα γλυκυτατο υπνο νομιζοντας οτι εχουν περασει τουλαχιστον 3 ωρες (κρινοντας απο την ξεκουραση που νιωθεις), κοιτας το ρολοι κι εχουν περασει μολις 30 λεπτα…:-k
καλο αυτο.
Γνωρίζετε δηλαδή ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;
Σου κανουν μαυρο το καλοκαιρι οι αλλοδαποι;;; :-k
Εμείς θα θέλαμε κ. Σεμπέκο, οι σχέσεις των 2 ηρώων να υπάρχουνε μέσα σε ένα πλαίσιο αισθητικής ανάληψης των ιδεών χωρίς να υπάρχει αυτή η αντίστιξη της μεταφορικής εννοίας που δίνει μία τάση ροής στην έκφραση του ατόμου χωρίς να υπάρξει αυτή η υπόθεση προσφυγής της μεταφυσικής έννοιας του ατόμου που δίνει, έτσι, μια ολοκληρωτική μετάβαση. Γιατί κύριέ μου, η τέχνη είναι μία έκφραση μεταφορικής έννοιας. Χωρίς αυτή την προσαρμοστικότητα των ρόλων που ενδιάμεσα και φαινομενικά μετατίθενται…
Ίδου τα πραγματικά προβλήματα για τα οποία αξίζει να κάνουμε πορεία.
Όχι μόνο, η γενικότερη κατάσταση θα έλεγα, αφού δεν έχει διακοπές φέτος.
Σε καταλαβαινω.
Διακοπες δεν εχει, ειναι κι αυτοι οι αλλοδαποι, τι να πεις.
θα πεθάνω…
Για όποιον μένει Αθήνα δυστυχώς, αφού έχει βρωμίσει ο τόπος.
Κι εσυ τι κανεις γι’ αυτο;;; Σφαζεις τιποτα ή φλωρος;;;
παιρνει μπογια και τους βαφει ασπρους
Φανταζεσαι να τους αποκαλουσε αρειανους;;; Εκει θα 'ταν χοντρο.