Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Double post, γιατί πριν ήθελα να κάνω κοινωνικοκουλτουριάρικο σχολιασμό, τώρα όντως βαριέμαι.

Ήρθε η ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι.
Άνοιξα τους φακέλους, έψαξα παρά μέσα, τα κοίταξα απ’όλες τις πάντες, τίποτα.
ΦΤΗΝΑ, ΓΑΜΩ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΩ!

[SPOILER]Και μετά την πρώτη ενθουσιώδη αντίδραση, με δάκρυα χαράς στα μάτια, σκέφτεσαι πως κάτι δεν είναι σωστό αλλά δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος τι, είσαι θύμα των καταστάσεων, είσαι καλός πολίτης, είσαι μαλάκας, είσαι μεγάλος μαλάκας, τι ακριβώς είσαι…[/SPOILER]

Φαγητό,κιθάρα,διάβασμα,φαγητό,κιθάρα,διάβασμα

ΣΑΠΙΖΩ

Λυπάμαι που στο λέω αλλά Απρίλιο - Μάιο ήταν η τελευταία δόση και έγινε το “ξεκαθάρισμα” του 2012. Αν έρθει χαράτσι θα έρθει τέλη επόμενου μήνα ή τον Αύγουστο.
Αν δεν δεις και τότε, να χαρείς!

Το ενδιαφέρον θα ναι να δούμε άν το επόμενο θα’ρθει χωρίς ΕΡΤ… :-k

Θα έχει. Βλέπεις δε βλέπεις τηλεόραση πληρώνεις ΕΡΤ. Έχεις δεν έχεις τηλεόραση πληρώνεις ΕΡΤ. Έχεις αποθήκη??Πληρώνεις ΕΡΤ. Δεν δείχνει ΕΡΤ?Πληρώνεις ΕΡΤ.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αφού δεν υπάρχει η ΕΡΤ :stuck_out_tongue:

Θα βγάλει τίποτα για “ΝΕΡΙΤ πληρώνετε” και οι γιαγιάδες θα βρίζουν και θα απορούν

Το Π.Α.ΜΕ. πάντως πανηγυρίζει ότι “κατάφερε” με το φοβερό αγώνα του να ξανανοίξει την ΕΡΤ. Κι ας δείχνει κάτι χρωματιστές μπάρες :stuck_out_tongue:

Edit: παίζει να έρθει “χαράτσι” και για ΕΡΤ και για ΝΕΡΙΤ. Θα τα πληρώνεις και τα 2 ανεξάρτητα ποιό εκπέμπει. Για ΕΡΤ θα’ναι σα φόρος αλληλεγγύης στους απολυμένους

Γάμα την ΕΡΤ, το δήμο θέλω να γλιτώσω.
Ή τουλάχιστον ας φτιάξουν τις γαμημένες τις λακκούβες μπροστά στο σπίτι μου, να καταλάβω κι εγώ γιατί πληρώνονται.

Πολύ βρίζεις εσύ τελευταία :stuck_out_tongue:

Εκτός αυτού δεν θέλει να πληρώνει τίποτα άλλο εκτός από το ρεύμα της ΔΕΗ και τους φόρους του. Αυθάδεια!!!

Το επόμενο βήμα είναι να ζητήσει επιστροφή φόρου

Τζιμ, μέσα στο μυαλό μου είσαι!
Την τελευταία φορά που ήρθε τέβε ήμουν [U]σίγουρη[/U] ότι ήταν επιστροφή κάποιου πράματος. Έμεινα άναυδη όταν είδα ότι μου ζητάνε πάλι λεφτά. Τι πράμα κι αυτό κάθε τρεις και λίγο.
Με την ΕΡΤ έχω βάλει λίγο νερό στο κρασί μου γιατί ανακαλύπτω σιγά σιγά ότι κάποια features έχουν αρχίσει να μου λείπουν, οπότε άντε, να τα δώσω. Αυτό το νερίτ πράμα το φοβάμαι, δεν ξέρω με τι θα μοιάζει, μου θυμίζει όνομα εμφυαλωμένης πορτοκαλάδας με ανθρακικό

2 μπανακι σημερα το απογευμα στην Κινετα.Τελεια ηταν 8)

Εφτά μπάνια, χα.

[SPOILER]…και 3 παγωτά!!! :blues:[/SPOILER]

0 μπάνια.

[SPOILER]…και άπειρα παγωτά. :([/SPOILER]

Φέτος δεν έχω όρεξη για παραλία.

δε βγαινει η καριολα η υλη, δε βγαινει!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6251

εδώ το group therapy