Έχεις ξεφύγει το χεις καταλαβει…
[SPOILER]το χεις καταλαβει;;; :-k [/SPOILER]
Έχεις ξεφύγει το χεις καταλαβει…
[SPOILER]το χεις καταλαβει;;; :-k [/SPOILER]
…κιεγώ το ίδιο:):!:
Ηλιθιε Μπατμαν.
[SPOILER]ΗΛΙΘΙΕ[/SPOILER]
τι σκατομουντιλα ειναι αυτη σημερα???
αδρανεια σκετη.
…δεν είχαμε και τόση πια δουλειά στο γραφείο, μα εγώ νιώθω σαν να δούλεψα σε οικοδομή…γαμημένη ζέστη[-X
:):!:
τελος οι εξετασεις γαμω!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Να τελειωσει σε δυο βδομαδες και η εξεταστικη να αραξουμε σαν ανθρωποι
Χτες εκανε την πρωτη του εμφανηση για φετος το καλοκαιρι στο χολ μου το πιο αηδιαστικο πτερυγωτο (καλα καθε χρονο και μεγαλυτερα αυτα τα ρημαδια)8O
Ηταν τοσο μεγαλο που νομιζα πως θα μου μιλησει:-s οπλιστικα με mitsuko και χωρις να χασω αλλο χρονο του εκοψα το νημα της ζωης! Μετα σου λενε ‘‘τα παντα εν σοφια εποιησε’’ :?
…και η γυναίκα μου σκώτοσε ένα τέτοιο, χθες βράδυ στο μπαλκόνι…εγώ κοιμόμουν:-s…κάθε Ιούνιο είναι η εποχή τους:):!:
σημερα πηγα σπετσες με θαλασσιο ταξι απ’ το πορτο χελι και διαβαζα κατα τη διαρκεια της διαδρομης σε-φερη
[SPOILER]οχι, σοβαρα[/SPOILER]
κλαιω με πρωτο σχολιο
πεθαίνω κάθε φορά που το βλέπω
Γιάννενα τώρα: χαλάζι σε μέγεθος μπάλας Subbuteo
Wtf!!!Εδω σταζουμε απο την ζεστη
Δεν κατάλαβες… Κι εμείς ΣΤΑΖΟΥΜΕ απ’ τη ζέστη, απλά έριξε και χαλάζι μαζί με τη ζέστη. Τώρα πάλι ήλιος
…εγώ έχω λιώσει[-X[-X[-X…το κερατό μου[-X
:):!:
τέτοια απαλεψια δεν εχει ξαναγίνει χθες το βράδυ με την πουτάνα την ζέστη. ήθελα να πεθάνω να μην νιωθω
Του χρόνου μόλις ξεκαθαρίσω το αν θα μείνω στο ίδιο σπίτι έχει φύγει air condition στανταρ. Εκτός απ’ το ότι δύο εξεταστικές του χρόνου δε μπορώ να διαβάσω απ’ τη ζέστη χρειάζεται και τον χειμώνα πλέον εκεί που χει πάει το κωλοπετρέλαιο.
σημερα εχει πανσεληνο!!
[I]*Μα έχει πανσέληνο απόψε και θα μας πρήξετε τα παπάρια[/I]