Τις τελευταίες 2 μέρες υποφέραμε από τρομερές καταιγίδες και κεραυνούς. Ευτυχώς δεν είχαμε τέτοιες ζημιές στη δική μου πόλη αλλά ήταν αρκετές για να μας φρικάρουν. Μετά τους σεισμούς
Παίζουν με το πόνο του κοσμάκη τα μουνόπανα, για να δούμε τελικά θα φύγουν τρέχωντας και με ελικόπτερα;
[B][SIZE=“5”]Αποκλειστικό: Στο Αν Club το The Wall με τους Onirama στη θέση του Roger Waters[/SIZE][/B]
Η καθημερινότητα του καλοκαιριού δεν παλεύεται… και η ζέστη ανυπόφορη … Άντε να φύγω στο εξοχικό σε 10 μέρες έχω πήξει εδώ στην Αθήνα!
…κιεγώ γαμώτη…έχω πήξει:):!:
Και εγω σε 10 μερουλες την κανω για Λουτρακι.Μπανακια και λιωσιμο στην παραλια με μπυρονια.Ποσο μου εχει λειψει ρε γαμωτο!!!
Αυριο τελευταιο μαθημα…επιτελους να δουμε λιγο καλοκαιριιιι
Αντε δυνατα και καλη επιτυχια!!!
σ ευχαριστω Nandia!!!
έχει κλείσει κανείς ιντερνετικα εισιτήρια από τον οσε?
κάνει κάρτα της εθνικής τράπεζας αυτή η καινούργια που είναι και για αναλήψεις από atm αλλά είναι και σαν χρεωστική?
Γενικότερα αυτές οι κάρτες κάνουν, κάνω και εγώ αγορές μέσω internet απο αυτές. Αλλά για το πόσο τώρα είναι αξιόπιστο να κλείσεις εισιτήρια απο εκεί θα σε γελάσω
ε θεωρώ πως είναι. νομίζω αρκετός κόσμος κλείνει έτσι εισιτήρια πλέον. βγαίνουν κάπου 20% φθηνότερα
Ε κλείσε άφοβα τότε
κλείσε. το πολύ να τα χάσεις.
σφαγείο και δώωωωωωσε
Το βλεπω διαρκως μπροστα μου πανω απο τους συνδεδεμενους χρηστες και ηθελα να ρωτησω. Τι εγινε στις 07-04-2013 στις 10:16, που το φορουμ ειχε τους περισσοτερους χρηστες (393) online? Μοιραζαν τιποτα και μαζευτηκε κοσμος;
Θυμαται κανεις;:-k
Στις 11:16 ηταν !
εγω πρεπει να ημουν μεσα,αλλα δεν θυμαμαι να εγινε κατι…
Ε, καποιος θα θυμαται! Σχεδον 400 χρηστες online δεν ειναι κατι που βλεπεις καθε μερα! Κατι θα εγινε, δεν μπορει! :!:
καποιος admin ισως θυμαται
Κανονίζαμε σάημπερ ξύλο στη γούβα του βάβουλα πάνκηδες, καρεκλάδες και τρουμεταλάδες