Οπου τις φαγανε οι πρωτοι και οι τελευταιοι απο τους δευτερους! Ναι, ρε συ, αυτο ηταν!!:lol:
Μαλακιες λεει, παλιοτερα ειχε γραψει και πιο πολλους.
Δηλαδη, παλιοτερα ειχαν φαει και πιο πολυ ξυλο οι πρωτοι και οι τελευταιοι απο τους δευτερους; Ε, ρε γλεντια! :lol:
Καθε περσι και καλυτερα ομως; Φτου!
Μην κλεβεις ατακες του elric ρε γατακι γιατι θα του το πω και θα σε τιμωρησει βαναυσα σαν true metal king που ειναι
Εγώ το πιο ενδιαφέρον πράγμα που θυμάμαι εκείνη την μέρα είναι το Βυζάκηδες vs. Κωλάκηδες.
Dream on! Δεν υπάρχει τέτοιο θρεντ στο φόρουμ! Μάλλον θαυμαζεs τον εαυτο σου στον ολοσωμο καθρέφτη και επηρεαστηκες για να γράφεις τέτοιες φαντασίες!..
Αυτο πρεπει να ηταν αιθεριο θρεντ.Σωστο θρεντ.
Μάλλον ΔΕΝ ξέρετε που βρίσκεστε.
:’)
KEN, απλά επηρεάζομαι
Έπρεπε να φανερώσω τη γνώση
…ρεπό αύριο, αν κιέχω να κάνω λίγες δουλίτσες…επιτέλους πσκ:):!:
Υψηλού, υψηλοτάτου επιπέδου θρεντ! Και στρογγυλοτάτου και προεξεχοτάτου και ζουμεροτάτου και… (λιγο ασχετο: θα μου πει ενας το razz πότε το χρησιμοποιουμε?)
Μινι-κουζ: ποιος ξερει τι σημαινει ΣΚ για μια εργαζομενη γυναικα [B]ή[/B] για εναν νοικοκυρη εργενη? Για βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει…
…δουλειές στο σπίτι:? :!:
Mη μαρτυριεσαι κι εσυ, νοικοκυρη εργενη, αμεσως να πεις "δουλειες στο σπιτι!! Αν ειχε βραβειο η σωστη απαντηση, θα επαιρνες το μισο.
Ειναι αρχικα λεξεων το ΣΚ - ρωτω τι σημαινουν, οταν ευχομαστε “Καλο ΣΚ!”… Δεν ειναι δυσκολο μετα απο αυτo που ειπε ο μαρτυριαρης stef!
Μονο μια λεξη μου ερχεται απο Σ.
Τι? [B]Σ[/B]ταφυλια? [B]Σ[/B]υκα? [B]Σ[/B]ιροπια? Χιλιες λεξεις μου ερχονται στο μυαλο απο [B]Σ[/B]! Και το [B]Σ[/B]ουπερ απο [B]Σ[/B] αρχιζει. Μη ντρεπεσαι, βαλε π@π@κι@ να θολωσουν τ@ νερ@!
@@@@@@@@@@@@@@
Εβαλα.
Σουσουράδες όλες
Να τα θολωσεις ειπαμε! Εσυ τα παραθολωσες!! :lol:
schuldineralex, και οι Σουσουραδες απο Σ αρχιζουν, αλλά λυπαμαι εχασες, δεν ειναι η λεξη που ψαχνουμε! Μπορεις να ξαναπροσπαθησεις!