Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Η λεξη ειναι αυτο που εχουν ολοι οι αντρες στο μυαλο τους.

[SPOILER]Ελεγχος στερεοτυπων.I believe it worked.[/SPOILER]

Επειδη δεν ειμαι αντρας, δε γνωριζω τι μπορει να εχετε στο μυαλο σας, λυπαμαι! Και τα “στερεοτυπα” αρχιζουν απο Σ, ομως γιατι ψαχνετε την απαντηση σε δυσκολες λεξεις? Τον Μπαμπινιωτη ανοιξατε για να μου κανετε φιγουρα? :smiley:

Ασχετο: Magma, πανεμορφο αυτο που ποσταρες στα Ομορφα

Τωρα ακουω το

πρωτο κι αυτο! :thumbup:

[B]Σ[/B]οκολατα [B]Κ[/B]ανναβης? :stuck_out_tongue:

Αντε πεστο ρε παιδι μου.

:)Παιδι μου, μιλαμε για μια οποιαδηποτε συνηθισμενη εργαζομενη κι εναν οποιοδηποτε συνηθισμενο νοικοκυρη εργενη! Ποσο μακρια πηγε το μυαλο σου? Μαλλον επηρεαστηκες απο τη δεκαετια τα τραγουδια της οποιας ακουγες. Παρεμπιπτοντως, τι ωραιο και αυτο!

Μπραβο!

Σιγα μην το πω, Convergator! Οχι ακομα!

Γιατι οι συνηθισμενοι εργατες δεν κανουν κανναβη? :lol:

(κλικ)[B]Σ[/B]εξο [B]Κ[/B]οριτσο μηπως? :lol:

O μεσος συνηθισμενος αυτος που λες κανει? Να μιλας με στοιχεια - υπαρχει και το θρεντ [I]Ειδησεις[/I], αν υπαρχουν τιποτα εξελιξεις σχετικες με το θεμα που πιασαμε, οι οποιες δεν εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου. Ενημερωσε με! (Αν και δε θα ηθελα να το τραβηξουμε το συγκεκριμενο:( Απλες λεξεις απο ΣΚ ψαχνουμε, μην ξεφευγουμε!)

Καλη προσπαθεια, Magma! Συνεχισε να σκεφτεσαι ετσι! :thumbup:
Ομως εχασες κι εσυ…:frowning: Και βεβαια μην περιμενεις να δω (ακουσω) το βιντεο, τη στιγμη που την εχω καταβρει με αυτο http://youtu.be/LdXIhBPvXBI !!!

…παντρεμένο παλικάρι είμαι…από το 2006…με πολλές δουλειές στο σπίτι…για την γυναίκα:p

[SPOILER]…καλά, κάτι κάνω κιεγώ[/SPOILER]
:slight_smile: :!:

‘‘Καλο [B]Σ[/B]ερφ [B]Κ[/B]άστινγκ’’?

#-o καποιοι απο τους εργενηδες και παντρεμενους που δεεεεν… απλα πανε για σερφ καστινγκ (ψαρεμα):stuck_out_tongue:

Ετσι ειναι, οπως τα λες. Μας δειχνουνε οι μαναδες μας πώς γινονται οι δουλειες στο σπιτι και τις μαθαινουμε χωρις να γκρινιαζουμε με ενα απωτερο στοχο και μονο: να τις διδαξουμε στη συνεχεια στους αντρες μας, για να τις κανουν σωστα οσο εμεις θα ειμαστε στο κομμωτηριο, για ψωνια ή για καφε με φιλεναδες. Σε καταλαβαινω, stef! Τα συγχαρητηρια μου στη γυναικα σου που σε εμαθε να κανεις τις δουλειες του σπιτιου! :smiley:
Εδω ταιριαζει κι ενα ανεκδοτο. Περιμενε…

[SPOILER]Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα βιβλιοπωλείο και ρωτάει τον βιβλιοπώλη:

• Έχετε το βιβλίο “Άντρας, ο αρχηγός του σπιτιού”?
  • Όχι κύριε. Δεν πουλάμε παραμύθια?!!![/SPOILER]

Καλο, ε?? ;-)))

Nope! Ουτε αυτο, αν και δινεις καλες ιδεες σε οσους διαβαζουν. Μηπως θα επρεπε σε αυτο το σημειο να αλλαζαμε και τον τιτλο του θρεντ σε [I]Βαριεμαι! Πειτε ιδεες τι να κανω το ΣΚ[/I]?

Όλη την εβδομάδα παρακαλούσα να βρεθεί κάποια στιγμή που να μπορέσω να μην κάνω τίποτα, και τώρα που βρέθηκε αυτή η στιγμή βαριέμαι τόσο οικτρά. Μα τόσο οικτρά.

…στα ίδια είμαστε:):!:

Αντίο φόρουμ για μια βδομαδούλα!!! Brace yourselves, summer is fuckin’ here!!!

Κατι μου λεει οτι θα σου φανει σαν δυο χρόνια αυτη η βδομαδουλα…:stuck_out_tongue:

Μάλλον θα ησυχάσει

Ξερω εγω τι σου λεω…

Δε μου λες εσυ, μπηκα(με) στις “ατακες - best of” του φορουμ, ειδα. Εξαιτιας σου. Μας ρωτησες αν θελουμε να μεινουμε αξεχαστοι, ε, μας ρωτησες? :stuck_out_tongue:

Α δεν τα ρωτάμε αυτά :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: