Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σα παλιοτερος χρηστης, πες, το παρακαναμε με το πουλι του hokam? :roll:

Έχω δει και χειρότερα. Στις χρυσές εποχές του φόρουμ

Yπηρχε κι αλλη Nandia???

Όχι ευτυχώς είσαι μοναδική :stuck_out_tongue:

Γιατί δεν βάζετε σκάιπ να τα πείτε με την ησυχία σας; :roll:

Δεν έχει η Νάντια :?

Τολμω να πω, να ενας σωστος αντρας μεσα στο φορουμ! Να σε βλεπουν και να παραδειγματιζονται μερικοι για το πώς μιλανε σε μια γυναικα. Σε ευχαριστω, metalMilitia! Παιρνω πισω ο,τι εχω πει σχετικα με αυτα που εχεις πανω στο κεφαλι σου, αν θυμασαι τις προαλλες… :):slight_smile:

Γιατι, St_Anger, σας δινουμε μαθηματα εδω και μαλιστα δωρεαν…

Ακομα ποσταρεις εσυ?? Ολη μερα πανω απο το PC εισαι? :!:

Βγες και λιγο εξω ρε κοπελα μου καλοκαιριατικα να ουμ… [-X

Μα σχεδον μολις μπηκα! Eξω ημουνα! Aλλα δε βαζανε ωραια μουσικη και γυρισα να ακουσω Inpetto. Ασε με, εχω δουλιτσα…:stuck_out_tongue:

eixe pote kaneis trupa katw apto xeilos kentrika kai na thn evgale? ekleise genika kai an nai se poso kairo?

sorry gia ta greeklish den exei ellinika to pc

Άντε ένας μήνας έμεινε ακόμα και 10 μέρες, και μετά πάπαλα κι αυτό το καλοκαίρι. 8)

…τέτοια να γράφεις να μου δίνεις θάρος:p :slight_smile: :!:

Δες το θετικα: αμα δεν τελειωσει το καλοκαιρι, πώς θα ερθουν τα Χριστουγεννα, κι αμα δεν ερθουν τα Χριστουγεννα, πώς θα ερθει το Πασχα, κι αμα δεν ερθει το Πασχα, πώς θα ερθει το επομενο καλοκαιρι? Ε, πες μου, πώωωως?:smiley:

24/7 η Νάντια! :p:p

mixalis, σκεφτομαι ενα τραγουδι των Zeppelin. Θες να μαντεψεις ποιο, για να περασει η ωρα? Κι οποιος αλλος θελει να μαντεψει δηλαδη. Απευθυνομαι σε σενα γιατι βλεπω οτι εισαι οπαδος τους.
Χιντ:

[SPOILER]Απο δισκο του 76[/SPOILER]

Nobody’s Fault But Mine

Οχι! Αυτο ηταν το καλυτερο του δισκου εκεινου ή αυτο που σου αρεσε εσενα περισσοτερο?
Ξαναπροσπαθησε, αν θες…

για μένα καλύτερα και αγαπημένο του δίσκου είναι το Achilles Last Stand

αλλά το Nobody’s Fault But Mine μου έχει κολλήσει σήμερα

Achilles?

Edit: Με πρόλαβες Μιχάλη

ΒΙΝGO!!! Mπραβο, με τη δευτερη! Σειρα σου, μη με δυσκολεψεις, δεν ειμαι τοσο καλη. :roll:
Εδιτ: Απαντησε κι αλλος! Aς ειναι, τον παιζουμε και τον metalMilitia!