Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

πάμε με κάτι κλασικό λοιπόν: Deep Purple, ΜΚ2 περιόδος (70’s), κομμάτι που το παίζουν σχεδόν πάντα live από τότε και δεν μπήκε ποτέ σε δίσκο αλλά κυκλοφόρησε σε single.

[SPOILER]Hint: highlight στα live τους, ηχογραφημένο στο Made in Japan[/SPOILER]

Αυτο ηταν ευκολο τωρα?
Strange Kind of Woman

ναι ναι! :slight_smile:

Ας ειναι καλα το google να λες!..:slight_smile:
Σε αυτο το τραγουδι η εισαγωγη του Manzarek βασιστηκε στην εισαγωγη του αλλου τους κομματιου “Soul kitchen”. Μιλαμε για τους Doors απ’ ο,τι καταλαβες!

Hint:

[SPOILER]Το τραγουδι αυτο λεει οτι η μουσικη ειναι η φωτια της ζωης.
So true![/SPOILER]

When the Music’s Over?

Μπραβο, mihalis!! Θα μας βαρεθουν οι αλλοι, τι λες?

αρκετά πιθανό! :stuck_out_tongue:

ίσως υπάρχει και κάποιο παιχνιδάκι αντίστοιχο στα “Διάφορα”

ενηγουέη, εγώ αποχωρώ με τρόπο και πάω για ύπνο! οπότε καληνύχτα σας.

εσύ από ό,τι φαίνεται έχεις αντοχές ακόμα.

Καληνυχτα, mixalis!
Oχι, τι αντοχες, μανταλακια εχω βαλει στα βλεφαρα μου! :lol: Κι εγω ΠΡΕΠΕΙ να παω για υπνο. Διωχτε με!!!

ΦΥΓΕ.

Εισαι πολυ κακο παιδι εσυ και αξιζεις παραδειγματικη τιμωρια! Ξερω! Θα σε τρελανω στα γκεραπια αποψε. Με μηνυματα θα στα στελνω δυο δυο! :lol:

ΣΚΑΣΕ.

έλα Νάντια πες την αλήθεια… δεν πήγες ποτέ για ύπνο :stuck_out_tongue:

αδιανόητη ζέστη στη Λάρ’σα. θα πεθάνουμε.

ΣΚΑΣΕ.
MΠΑΜ!
Τωρα να δεις ποσα γκεραπια ξεχυθηκαν απο μεσα μου με το μπαμ!!!

mixalis, κι ομως πηγα!
Εσυ βρες τροπο να δροσιστεις!

:’)[COLOR=“White”]…[/COLOR]

Kλαις απο τα γελια? Να δεις ο αλλος τι πικρά θα κλαψει αποψε γι’ αυτο που ξεστομισε! Ρε σεις, νομιζετε οτι μπορειτε να λετε στις γυναικες ο,τι κουταμαρα κατεβαζει η κούτρα σας και να τη γλυτωνετε? Δε μας ξερετε καλα!
Ειστε τυχεροι που κανω κατι πολυ σοβαροτερο τωρα απο το να σας απανταω και δε θα πω περισσοτερα…

Καλά να πάθεις που έμεινες εκεί.
Αντίθετα με Χαλκιδική που ξύπνησα από την τρομερή βροχή και χαίρομαι, ούτε που με νοιάζει για θάλασσα :smiley:

μη μου λες για βροχή στη Χαλκιδική!! ελπίζω από μεθαύριο να είναι ηλιόλουστη, και ας έχει και καύσωνα. θα έχω τη θαλασσίτσα στα πόδια μου να βουτάω όποτε θέλω!

Όταν πατήσεις το πόδι σου η πλάση θα γεμίσει ήλιο, σε αντίθεση με μένα που με το που ήρθα έγινε κατακλυσμός, την 2η μέρα των διακοπών μου…

αν έμενα σε σπίτι δε θα με πείραζε και καμιά βροχούλα. αλλά στη σκηνή τα πράγματα δεν είναι και πολύ βολικά όταν βρέχει:roll:

και για να επιβεβαιώσω τα λόγια σου http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=2&gid=734988

φτάνω Τρίτη απόγευμα!

αναμενόμενο