Και τα μυαλά στο μπλέντερ, μαζί με μιά κουράδα ΝΑ, να φτιάξουμε μιλκσέικ.
Funny Story… (αν και όχι τόσο αστεία μέχρι μισή ώρα πριν)
Εδώ και λίγες μέρες έχω κηρύξει πόλεμο με τα μυρμήγκια, αρκετά βράδια έχω πετύχει ένα να κόβει βόλτες στην οθόνη του υπολογιστή. Κάθε φορά που πάω να το εξοντώσω όμως το γαμημένο εξαφανιζόταν ως δια μαγείας. Αυτό έγινε 4-5 φορές. Σήμερα πριν λίγη ώρα βλέπω ένα κάνει βόλτες κοντά στα ηχεία, πάω με το δάχτυλο να το πατήσω, λέω τώρα το έφαγα αλλά άφαντο, λες και τηλεμεταφέρθηκε. 2 λεπτά μετά το βλέπω στην οθόνη αλλά… same story λες και δεν υπάρχει στα αλήθεια… και εδώ είναι που κιτρίνισα. Έπαιρνα και κάτι δυνατά χάπια τελευταία λέω ρε πούστη μου αρχίζω και έχω παραισθήσεις δεν μπορεί. Ε καλά που δεν με είδε κανείς την συνέχεια να ψάχνω να βρω μυρμήγκια, τελικά όχι απλά το βρήκα το γαμήδι, μέχρι και βίντεο και φώτο τράβηξα για να είμαι σίγουρος ότι το είδα στα αλήθεια πριν καταφέρω και το εξοντώσω. Ούτε monty python δεν τα σκέφτονται αυτά. :lol::lol:
Post pics or it didn’t happen.
Βίντεο δεν ανεβάζω πάντως θέλει αρκετή ώρα :p:p
Δεν βλεπω καποιο μυρμηγκι.
αυτο ειναι μισο μυρμηγκι
Άντε να έρθει ο χειμώνας να φοράμε κουκούλες, καρό πουκαμισάκια και σκουφάκια. Το καλοκαίρι είναι ελεεινό!
χιπστερ
Αντε να ερθει ο χειμωνας ή αντε να ερθει το επομενο λαιβ Planet Of Zeus?
Ναι δε το κρατάω αληθινό όπως τότε που ήμουν παιδαρέλι και φορούσα μόνο μαύρα.
Δεν ακούω Planet Of Zeus και ροκ/μέταλζ γενικότερα, προτιμώ την όχι-και-τόσο ποιοτική μουσική.
Kαλησπερα, απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το κορυφαιο πραγμα στην ιστορια του ανθρωπου [B]http://www.youtube.com/watch?v=JudujB0nbi0[/B]
Εχω ενα ασπρο πουκαμισο με εναν γαμημενο λεκέ που δεν βγαινει με τιποτα και δεν ξερω τι σκατα ειναι. Καμμια ιδεα καποιος?
Να το βαψω μπλε καλυτερα?
κοψ’ το στη μεση και πλυνε το ενα κομματι με αριελ και το αλλο με κοινο απορυπαντικο
χλωρινη δεν?
:bow2::bow2:
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα ότι θα βρω ένα κορίτσι.
Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν
μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της
ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και … την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο
φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα.
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά!!!
…
:lol: :lol: :lol: Το καλύτερο ποστ εδώ και πολλές σελίδες. Εύγε
…πως δεν τό’χα σκεφτεί τόσο καιρό:-s…:lol::lol::lol: όντως το πιο Θεικό ποστ, εδώ και καιρό:):!: