Παίζει πουθενά κάνα θρεντ για αγαπημένα κιθαριστικά albums (Perpetual Burn κι ετσ’) γιατί βαριέμαι να ανοίγω εγω? Έχω και ταξίδι αύριο, μην κάθομαι να γράφω σεντόνια…
http://lineup.lollapalooza.com/events/2013/08/03/
Καμιά πρόταση ποιές μπάντες να πάω να χαζέψω; Δεν έχω ακούσει νότα από τίποτα.
Επίσης από την επόμενη μέρα όποιος πατήσει κλικ μόνο Cure θέλω να δω και έχω ακουστά τους Grizzly Bear οπότε θα πάω να χαζέψω εκεί. Αν ξέρει κάποιος κανα άλλο καλούτσικο (γιατί χαζομάρες μου φαίνονται όλα) ας πει…
Τελικά στη ζωή όσο πιο αδιάφοροι είμαστε, τόσο καλύτερα περνάμε. Ισχύει και για τα γκομενάκια αυτό.
Vedder, εννοειται οτι θα δεις foals και mumford ans sons. Αμφοτεροι γαμουν. Κατα τα αλλα, εγω θα εβλεπα επισης lumineers και unknown mortal orchestra
Το να φτιάξει κανείς compilation δίσκο με τα αγαπημένα του τραγούδια είναι ότι πιο δύσκολο
κανας μπασιστας εδω?
…πολύ σεισμό κάνει…κουνιέμαι συνέχεια…
δε φταίει ο σεισμός
μεγάλη αμερικάνικη εταιρία στη λαρισα έχει ζητήσει την αστυνομία απο τις 3+.
με γνωστούς και άκρες στην αστυνομία η εταιρία.
η αστυνομία ακόμη να φανεί…
Άχου, με καταλάβανεεε…
Ελεος πια με αυτη την ζεστη!!!
Σερρες κάτω από 38 δεν πρέπει να έχει πέσει από την στιγμή που μπήκε ο Αύγουστος. Έχει γαμηθεί. Μέχρι 42 έφτασε μεσα στην πόλη, βάλε και την υγρασία ειδικά το βράδυ. Βγαίνεις έξω μετά τις 10 και κολλάει όλο το σώμα σου. Την Πιστοντουζιέρα του aman teleshoping χρειάζεσαι για να κυκλοφορείς.
…δεν μασάω, η ζέστη και ο ήλιος είναι οι μεγάλοι μου εχθροί, αλλά εκεί που θά’μαι, Επτάμυλοι, είναι κάπως καλύτερα…θα βάζω και My Dying Bride:p :!:
Καλα να περασεις, stef! Παντου εχει ζεστη, Αυγουστος ειναι. Εγω παντως βλεπω συννεφιες να δειχνει ο καιρος για Σερρες.
…’‘every where there is rain my love…every where there is fear’’ Tim Buckley:):!:
…ευχαριστώ για τις ευχές:)
Επειδή δεν μου έρχεται αν έχουμε τόπικ για live streaming συναυλιών το ποστάρω εδώ
το σημερινό billing μαμάει… Exodus, Anthrax Slayer 8O
Εχει φλιπαρει για τα καλα ο κοσμος!! Αυτος εδω εχει δωσει τα ρεστα του,ομως!!! αχαχαχαχαχαχχα http://www.youtube.com/watch?v=3Z3SGW65E78
πριν λίγο άκουγα το Φεγγαρόπαιδο :p:p
θεός.-