Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Με διαφορα!!!:lol: http://www.youtube.com/watch?v=rqBEKw6gX2I

καιν καιν καιν

δειτε μονο τα σχολια

Mε κάτι τέτοια, αλλάζουμε διάσταση σε αυτόν το γαλαξία…

…πολύ προχώ ο τύπος…πολύ προχώ και τα σχόλια…εγώ τελικά, ζω στον Μαισαίωνα:p :slight_smile: :!:

Λαικη απαιτηση: o Δημήτρης Παλαιολόγου στο επομενο rockwave, εστω στο eject…
καλυτερη ειναι η lana del rey ή οι pet shop boys? :stuck_out_tongue:

Τρελή πουστάρα ο τύπος, τον πέτυχα κατά λάθος στο facebook πριν μέρες κι αναρωτιόμουν μήπως ήταν transman, γυναίκα που έγινε άντρας ή το αντίθετο. Φέρνει όντως και στου Michael Jackson λίγο. Σίγουρα κάτι έχει και είναι έτσι.

…μαλάκινση ανεγκεφάλου…ή κάτι τέτοιο:):!:

και κατι απο μποουι εχει στις γωνες του προσωπου του

Σιγά μην έχει και τρίτο πόδι σαν το Γκουσγκούνη…

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΟΣΜΟΤΕ.

Και η wind

Και η Wind, βεβαίως-βεβαίως…

σαπίλα. έχει αδειάσει όλη η πόλη. δεν έχεις κάποιον να πιεις μια μπύρα και σαπίζεις στην οθόνη του υπολογιστή περιμένοντας κάποιος να πει μια κουβέντα στο skype ή στο chat του fb…

[SPOILER]η μόνη εναλλακτική είναι διάβασμα για την εξεταστική, αλλά αυτομάτως απορρίπτεται :p[/SPOILER]

Από τότε που μου βρήκαν τις γαμημένες τις πετρες στην χολή και ξεκίνησα την δίαιτα έχω χάσει 17 κιλά, έχω αρχίσει να κολυμπάω μέσα στα παντελόνια και τα t-shirt μου [-X άντε να την βγάλω να νιώσω αληθινό φαγητό στο στόμα μου.

ξύπνησα 6 το απογευμα σημερα, ειδα κανα δύομισάωρο κάτι ντοκιμαντέρ και δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμη(που κάθε μέρα με αυτό ξεκινάω τη μέραμ).

ελα στη δουλειά να μου κάνεις παρέα ρε. χθες κατα τις 5+ μιλούσα στον αόρατο σκύλο δίπλα μου

Στη δουλεια 5+ τα χαραματα? :stuck_out_tongue: [U]Νυχτοφυλακας[/U] (κλικ!) εισαι crimson? Σου εχω και τραγουδι!

και εσύ αφού αποφάσισες να μιλάς σε κάτι αόρατο, γιατί αποφάσισες να είναι σκύλος και όχι άνθρωπος?? κινδυνεύεις να σε περάσουν για παρανοϊκό :p:p

Γιατι, ως γνωστον, ο [B]σκυλος[/B] ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου και οχι ο (συν)ανθρωπος :stuck_out_tongue: