Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Το φιλοσοφησα. Το χρημα κανει πολύ χειροτερα από το να διαφθειρει μονο. Σου στερει πολλα.
Δεν εχεις χρηματα και?

[SPOILER]? ξαναθυμασαι ότι εχεις ποδηλατο για τις μετακινησεις σου. Τερμα το αμαξι με τις βενζινες του, τα συνεργεια του, τα τελη κυκλοφοριας του, τα γ@μω το κερατο του. Κάνεις και γυμναστικη ? κατι γλουτους μουρλια! Αναγκη για γυμναστηριο δεν υφισταται πλεον, οποτε εξοικονομεις κι από κει λεφτα, που δε θα ειχες να δωσεις δηλαδη και θα σε επιανε μελαγχολια. Σεβεσαι το περιβαλλον και δεν το μολυνεις με τις εξατμισεις σου. Τα αερια που παραγεις εσυ ο ιδιος επιτρεπονται ? δενουν και με τις φακες της δευτερης παραγραφου ? keep on reading?
? δεν τρως κρεατα, τυρια κι άλλες τετοιες λιπαρες αηδιες. Προτιμας πιο υγιεινες τροφες, φρουτα και λαχανικα, καμια φακη, κανα φασολι ξερο (το γυρνας πισω στις παραδοσεις, να μην ξεκοβεσαι κι από τις ριζες σου) και δουλευει και το εντερο μια χαρα (οποτε εξοικονομεις σε καθαρτικα φαρμακα), οι εξετασεις σε χοληστερινες και τριγλυκεριδια βγαινουν καθαρες και σε λιγο καιρο ξεχνας τελειως ότι πρεπει να επαναλαβεις τα τσεκαπ, αφου μια χαρα υγιης εισαι και το νιωθεις, εχεις περισσοτερη ευεξια, πιο σφριγηλη και λαμπερη επιδερμιδα - και κανεις κι ένα σωρο ζωακια χαρουμενα που είναι ακομα ζωντανα κι όχι σφαγμενα για την παρτη σου, ω κοιλιοδουλε πρωτογονε αγριανθρωπε ? ου να μου χαθεις!
? δε βγαινεις από το σπιτι σε ταβερνες, μπαρ, μαγαζια γενικοτερα. Καλεις φιλους στο σπιτι και τους μαγειρευεις - αντε! που πιασανε αραχνες οι κατσαρολες τοσα χρονια που μου καλομαθες στο φαγητο απεξω, τεμπελχανα! (Στην πολύ μεγαλυτερη κριση ισως αρχισεις και μαγειρευεις τους φιλους αυτους καθ? εαυτους ? πρεπει να προμηθευτεις κανα καζανι για να χωρανε. Κυκλοφορουν γκουρμε συνταγες ανθρωποφαγίας στο διαδικτυο? Να θυμηθεις να το ψαξεις). Τονωνονται οι φιλικες σχεσεις ετσι, ξαναπιανεις τα επιτραπεζια παιχνιδια που τα σνομπαρες μεχρι τωρα, γελας, μιλας, διασκεδαζεις, γνωριζεις και τους φιλους των φιλων σου και? ο,τι προκυψει. Ολο το υπολοιπο βραδυ κανετε σεξ αντι να τα σπατε στα σκυλαδικα ? αυτό πού το βαζεις? Μην απαντησεις, ρητορικη ερωτηση εκανα?
? δεν ψωνιζεις. No money no honey. Παυεις να εισαι το καταναλωτικο τερας που ησουνα. Που μου ψωνιζες την κάθε αηδια με το παραμικρο για να γεμιζεις τα ψυχολογικα/συναισθηματικα κενα σου. Εχεις γεμισει το σπιτι με ένα σωρο αχρειαστα πραματα, να σε δω πού θα τα βολεψεις όλα αυτά. Τι το ηθελες το μαραφετι με το πουλι που σηκωνει με το ραμφος τις οδοντογλυφιδες και στις δινει, τρομαρα σου? Χαθηκε να τις παιρνεις μονος σου από την πλαστικη συσκευασια που τις πουλα το σουπερμαρκετ? Αν δεν ξοδευες το χρονο σου ψωνιζοντας, θα διαβαζες κανα βιβλιο, θα σκεφτοσουν περισσοτερο, θα το φιλοσοφουσες, θα εδινες την ευκαιρια στον εαυτο σου να εξελιχθει από καταναλωτικο ζωον που εισαι σε σκεπτομενο ανθρωπο.
? δεν εχει αγχος τι να τα κανεις τα λεφτα. Να τα αποταμιευσεις? Να τα επενδυσεις? Δεν υπαρχει και περιπτωση να παρεξηγηθεις με τους φιλους/συγγενεις αμα σου ζητησουν δανεικα (και αγυριστα). Δε φοβασαι μη σε ληστεψουνε. Κυκλοφορεις ανετος στο δρομο, με τις τσεπες αδειες, γυρισμενες προς τα εξω, να το φωναζεις στον κοσμο ότι δεν εχεις μία. Τσεπη αδεια, καρδια γεματη, αυτό είναι το κερδος σου?
[/SPOILER]

Κανείς δεν θα το διαβάσει. Πίστεψέ με.

Γιατι με πληγωνεις?! Τσαμπα τα εγραφα?
Μηπως να ελεγα ενα ψεματακι οτι οποιος το διαβασει ολοκληρο, κερδιζει ενα δωρεαν εισιτηριο για συναυλια? Ποια συναυλια εχει σειρα?

Edit
Εγω ειδα οτι το διαβασαν καποιοι, κακε JTN! Αλλωστε, χιουμοριστικο ηταν, οχι βαρυ.

δυστυχώς πέρασε, τωρα δε με πειθει τίποτα

ναντια καλα ολα αυτα αλλα αμα εχεις λεφτα και ξερεις να τα τρως ειναι πολυ πιο γαματο…μακαρι να ειχα λεφτα να φυγω σε ολο το κοσμο ταξιδια ιστοριες βλακειες αντι να καθομαι και να μην εχω να βγω και να τρωω τη ζωη μου εδω περα γτ οπως και να το κανουμε οποιος το θελει μπορει να βγαλει πολλα λεφτα στη ζωη του αλλα οχι στα 21…και σε πολλα πραματα σε κραταει πισω το να μην εχεις φραγκα οπως και να το κανουμε…εννοειτε πως τα πολλα φραγκα ομως σε χαζευουν…

Στα σοβαρα, δε διαφωνω μαζι σου, Savatage. Αλλωστε, money makes the world go round, οπως πολυ σωστα τραγουδησε και η Λάιζα Μινελι.
Στα αστεια…

[SPOILER]:stuck_out_tongue: Αμα ηταν να εχεις λεφτα νεος, με το παρακατω συμβιβαζοσουνα?
https://www.dropbox.com/s/slgy2jkjung6szc/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1.jpg
[/SPOILER]
Και για να μην ξεχνιομαστε για τι πραγμα συζηταμε
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1547157&postcount=9456

εχω αϋπνίες μεχρι τις 6 καθε μερα και θελω να ξυπναω πρωινα πλεον. παρολαυτα κατι θα με απασχολει ολη την ωρα…

πετα το pc απτο παραθυρο και εισαι κομπλε

χαλαρωσε ρε μαν παρε κανα βιβλιο ,δες καμια ταινιουλα…

δε σε κυνηγαει κανεις…

Άμα πάω αύριο στο Ατρόμητος - Αζέτ (Άλκμααρ) να βρω εισιτήριο έξω από το γήπεδο, θα βρω ή θα έχω κατέβει από επαρχία τζάμπα;

σημερινό δίλημμα: Φενέρ-Άρσεναλ ή Σάλκε-ΠΑΟΚ??

για καλη μπαλιτσα φενερ-αρσεναλ πιστευω

το σαλκε παοκ κεχει αλλη χαρη ομως.

Σαλκε-Παοκ

τα κανω και τα δυο. απλώς εχει γινει συνηθεια που μονο αν πιεστω θα ξεσυνηθισω

εχω δει χαζους και χαζους αλλα

…πές τον ιδιαίτερο…ή εκκεντρικό…ή απλά βαμένο Αεκατζή:):!:

Ρε stef o βαμμενος Αεκτζης βαραει τατουαζ τον δικεφαλο η την μπομπα της οριτζιναλ αυτος ειναι απλα καθυστερημενος

Και τον βαμμένο Αεκτζή, δεν τον λες πρόεδρο της MENSA. :Ρ

Kαι γαμω τα mash up!!

ahahhahahahahha

πάψε βρε σατανά!