Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…είμαι ευγενικός εγώ:p…έτσι κάνουν οι Αεκτζήδες…πάντα έχουν ένα μεσία…παλιά ήταν ο Πρίγκιψ, τώρα είναι ο τίγρης:):!:

Σας τυχαινει κι εσας με καποιους ανθρωπους να τα περνατε μια καλα και τρεις ασχημα? Κι οταν ερχεται το “καλα”, να περνατε τοσο καλα που να ξεχνατε οτι την επομενη ειναι η σειρα του “ασχημα”? Τι μαζοχισμος ειναι αυτος?

Αν οι άνθρωποι αυτοί είναι σχέση, τότε πάει στραβά. Αν είναι φίλοι, nevermind

Δεν υπαρχουν ενδιαμεσες περιπτωσεις? Ας μην ειναι ενδιαμεσες, ας ειναι και ακραιες. Πρεπει να ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραματα? ή σχεση ή φιλία?

Ε το ενδιάμεσο συνήθως μας ενδιαφέρει το πώς περνάμε αν δεν περνάμε καλά δεν έχει νόημα και να υπάρχει

Υπάρχουν και οι fuck buddies

Νot my case.

[SPOILER]Σου εχει πει κανεις τελευταια οτι σκεφτεσαι πολυ ωριμα για την ηλικια σου? :wink:[/SPOILER]

Οσο πιο περιπλοκος ο ανθρωπος, τοσο πιο περιπλοκα τα βλεπει.
Μου αρεσει που εσυ το βλεπεις ξεκαθαρα! Εγω οχι.
Σου αφιερωνω αυτο να το κλεισουμε εδω το θεμα και να μη σας ζαλιζω κι εσας με χαζομαρες βραδιατικα

Παρεμπιπτοντως, καποιου το αβαταρ μου θυμιζει, ε? :stuck_out_tongue:

Το αντιθετο.

Για σχεση, κανεις μια θυσια ή το μαλακα (οχι αιωνια ή αποκλειστικα, μην παρεξηγηθω).

Αν οι φιλοι ειναι αυτοι που σε δυσκολευουν καθημερινα, εκει ειναι το προβλημα …υποτιθεται οι φιλοι ειναι για να ειμαστε χαλαροι μαζι τους και για να γουσταρουμε να ειμαστε μαζι τους.

Εκτος αν το nevermind σημαινει, οτι ξεκοβεις αν θες.

παίζω pro απο τις 12. τα χέρια μου έχουν μουδιασει. συνεχίστε

…λιώσιμο:p :slight_smile: :!:

λάστιχο τον έκανες :stuck_out_tongue:

Eπινες και μπαφους;;;; :stuck_out_tongue:

Αφηστε τον ησυχο, βρε σεις! Τον ενεπνεε η κουβεντα περι σχεσεων :stuck_out_tongue:
Crimson, στις 6:30 τα χαραματα τι εκανες στο ροκινγ; :wink:

Το στοίχημα είναι να παίζεις 2κ τόση ώρα. :stuck_out_tongue:

Ναντιάκι μη γίνεσαι αδιάκριτη, μπορεί να μην είχε ύπνο ο άνθρωπος!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Δε θελω να γινω αδιακριτη, αλλά τον βλεπω συχνα πυκνα να ξενυχταει και να μενει τελευταιος στο φορουμ, γι’ αυτο λεω. Ουπς! Μολις προδοθηκα οτι μενω κι εγω απο τους τελευταιους, ε? :roll:
Αλλο: σας εχει τυχει να ειστε παραλία, κι εκει που ειναι να δειτε το ηλιοβασιλεμα, μια ανοιχτη ομπρελα να σας κρυβει τη θεα? Σπαστικο! #-o

χαχαα. με τίποτα. 3 ματς σερι και πολλά ειναι(8λεπτα τα δωδεκαλεπτα)

ρε φύλακας ειμαι για λίγες μέρες σε μια εταιρια

To ειχα καταλαβει και σε ειχα ρωτησει. Το τραγουδι σού παει γαντι τοτε.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Είναι δύσκολο να σηκωθείς ή να αλλάξεις θέση; :-k

Επίσης, άσχετο, γιατί Nandia και όχι Nadia?