Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Πιες ούζα.

τα ηρεμιστικά από ένα σημείο και μετά (εκτός του ότι για “σεβαστά” ηρεμιστικά θες συνταγή) δε θα σε πιάνουν
και επίσης ναρκωτικά, αλκοόλ, ηρεμιστικά τα βάζω στην ίδια κατηγορία : “νευρο-φάρμακα”

δεν ξέρω αν ακουστεί ξενέρωτο αλλά άμα πας για τρέξιμο ή διαβάσεις κανένα βιβλίο δε σε πιάνει χαλάρωση και νύστα?

Τι λες, metalΜilitia, του παιδιου?
Hρεμιστικη μουσικη μονο, Voider. Ο μονος εθισμος που επιτρεπεται ειναι στη μουσικη. :slight_smile:

Δειγμα που τσιμπησα απο καποιο παλιοτερο ποστ:

Και η Maria Jane καλες προτασεις εκανε.

Μπα πού να πάω για τρέξιμο εδώ που μένω, μόνο τα αυτοκίνητα τρέχουν. Τα βιβλία αντικαταστάθηκαν με διάβασμα στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι δε κλείνουν τα μάτια μου.

Τρέξε μέσα στο σπίτι, πιάνει καμιά φορά. Και μικρό να είναι δεν πειράζει, κάνε κύκλους :p.
Όσο για διάβασμα από πι σι, δεν έχει τα αποτελέσματα του βιβλίου, το φως της οθόνης φταίει.

αναρωτησου και λιγο τι φταιει στον εαυτο σου που δεν κοιμασαι…

ολα τα αλλα, χαπια και πιοτα ειναι μαλακιες.

μια ειναι η ουσια,ο εαυτος σου.

απο κει και περα μη περιμενεις λυσεις σε μια μερα…θα φας αυπνιες στη μαπα αλλα σε βαθος χρονου θα δειξει τι μετραει.

Κάνε γυμναστική, πους απς, κοιλιακούς, βαράκια. Έτσι και καλύτερη φυσική κατάσταση θα έχεις και θα κουράζεσαι και θα πέφτεις ξερός. Αν δεν πιάνει αυτό πιες ένα ποτηράκι κρασί να σε χαλαρώσει. Αν δεν πιάσει και αυτό τράβα μια μ@λ@κί@ και αυτό χαλαρώνει :stuck_out_tongue:

Και μετά μέτρα πρόβατα να πηδάνε το φράχτη…

Ακριβώς αυτά κάνω και εγώ επειδή έχω πρόβλημα ύπνου. Πιο συχνά το κρασάκι γιατί συνήθως γυμναστική κάνω το μεσημέρι. Αντικαθιστώ τη μ@λ@κία με ταινία ή βιβλίο.

καντε ενα γκρουπ υπνο-therapy

Γεια σας! Ειμαι η nandia και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια…

[SPOILER]τετοιο?[/SPOILER]

Από το πολύ κρασάκι συνέβη αυτό που συνέβη το Μάιο. Είχα πιεί υπερβολικά ένα βράδυ, και το επόμενο πρωί δε μπορούσα να σταματήσω το ξερνατό. Από τότε είναι λες και το σιχάθηκα, και αυτό και τις μπύρες. :expressionless:

H καλυτερη λυση ειναι να βρεις εναν τροπο να κουραζεσαι σωματικα. Ειπανε παραπανω τα παιδια διαφορους. Θα πεφτεις ξερος μετα.
Κανε φασινα!

Προβατάκιααα…
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, …9, …10…---------------------------------------------------

επισης αν εχετε προβλημα με τον υπνο μπορειτε να το συζητατε και καπου αλλου εκτος απο το ιντερνετ.

[SPOILER]οπως και καθε προβλημα μας[/SPOILER]

Πφφφ, ξενέρωτε…

δε το λεω γιατι και καλα σπαζομαι να τα βλεπω εδω…

ουτε καν.

απλα νομιζω μας ωφελει εμας περισσοτερο.

Don Constantino, τον τελευταίο καιρό τα αγαπώ τα ποστ σου. Είναι meaningful.

Ωριμαζει.

ακουω πολυ ροτζερ γουοτερς.