Πεθανε ο Ασλανης! http://www.lifo.gr/now/greece/32712
Αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ πέφτω σαν κούτσουρο το βράδυ και δε με ξυπνάει τίποτα. Και όχι δε φταίει που 10 μήνες κοιμόμουν κατά μ.ο. 4 ώρες τη μέρα, και πριν πάω 3η λυκείου, έτσι γινόταν.
Και εγώ τις τελευταίες μέρες…θέλω να κοιμηθώ μέχρι το Σεπτέμβρη
Βέβαια τους καλύτερους ύπνους τους κάνω στο χωριό μου. Εκεί μία ώρα ύπνος είναι 3-4 ώρες ύπνου στην Αθήνα. 3 μέρες πριν, έφυγα, και μου λείπει το κωλοχώρι…
εγω απλα καιγομαι στο πισι
αν παω να την πεσω δεν εχω κανενα προβλημα.
Επισης προχθες ηπια frape το μεσημερι και μετα απο 20 λεπτα κοιμηθηκα για κανα τριωρο.Not Bad.
Είμαστε γενικά ευλογημένοι όσοι έχουμε τον ύπνο στην κωλότσεπη και μπορούμε να κοιμηθούμε οπουδήποτε, οποτεδήποτε και όταν λέμε “τώρα κοιμάμαι”, ξεραινόμαστε. Λυπάμαι πραγματικά όσους κοιμούνται και με το παραμικρό ξυπνάνε.
μπα
απλα κατι εχουν οι αλλοι
… ή κατι δεν εχουν - παιζει κι αυτο.
Εγω τον υπνο τον ειχα στο τσεπακι. Οταν αρχισα τα ξενυχτια, αρχικα το πηγαινα μεχρι τις 2, 2+, και υστερα σταδιακα ολο και πιο αργα, μεχρι που εφτασα να κοιμαμαι καθε μερα μετα τις 5 τα χαραματα και να μη θελω να την πεσω νωριτερα.
Ο οργανισμος συνηθιζει στο προγραμμα υπνου που του βαζει κανείς. Πρεπει να βαλουμε σωστο προγραμμα στον υπνο μας. Διαφορετικα, σαν λυση βλεπω να πιανουμε δουλεια σαν νυχτοφυλακες (καλη ωρα σαν τον crimson), να βγαζουμε και κανα φραγκο.
ακριβως…!!! και εγω πλεον πολυ δυσκολα να κοιμηθω πριν της 4 εως αδυνατο ενω υπαρχουν και περιοδοι που κοιμαμαι καθημερινα μετα της 6…και το χειροτερο ειναι οταν πρεπει να ξυπνησεις νωρις και δεν μπορεις να κοιμηθεις με τπτ…
κατα τα αλλα ξεκινησα διαβασμα…μακαρι αυτη η εξεταστικη να παει καλα γτ μαζευτηκαν πολλα μαθηματα χωρις να το παρουμε χαμπαρι…
Το βιολογικό ρολόι ρυθμίζεται εντός ημερών με κατάλληλο τρόπο (αλλαγή ώρας εγερτηρίου με ξυπνητήρι κλπ).
Λένε έρευνες ότι όσοι διαρκώς δεν κοιμούνται κανονικά τη νύχτα (π.χ. όσοι ξενυχτούν ή έχουν νυχτερινή δουλειά), τους περιμένουν διάφορες ασθένειες μεσοπρόθεσμα, μέχρι και πρόωρος θάνατος σε ακραίες περιπτώσεις (μακροπρόθεσμα).
[SPOILER]Σας έφτιαξα το κέφι νυχτιάτικα :roll:[/SPOILER]
St_Anger, εχεις απολυτο δικιο και καλα κανεις και τα λες.
Ανοιγουμε θρεντ με τιτλο [I]Τι κανεις ακομα ξυπνιος τετοια ωρα? Στο κρεβατι σου και γρηγορα![/I], οπου οι ξενυχτηδες θα παρακινουμε ο ενας τον αλλον να παει για υπνο και να ποσταρει την αλλη μερα τι ωρα κοιμηθηκε τελικα? Θα μπορουσαμε να ορισουμε και καποιου ειδους επιβραβευση σε εβδομαδιαια βαση για οποιον τα καταφερει και παει για υπνο πιο νωρις απο το συνηθισμενο του.
[SPOILER]Ε ρε, καποιοι θα γελανε τωρα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ![/SPOILER]
Μας γάμησες
Αν δεν είχα να τελειώσω μια εργασία, δεν θα ξενυχτούσα με τις κουκουβάγιες
Συνεχόμενα ξενύχτια μέχρι τα ξημερώματα έχω να κάνω από φοιτητής… τελευταία φορά ήταν πέρυσι νομίζω, που περίμενα για λάιβ στριμινγκ συναυλίας των θεών :roll:
Επίσης, για την καταπολέμηση της αυπνίας βοηθάει το σεξ ή ο αυνανισμός λένε.
metaMilitia, σε βλεπω να κοιμασαι νωρις αποψε:p
Μπα θέλω και άλλο
πωωω τι μας εκανες βραδιατικα…πρεπει να αλλαξουμε το βιολογικο μας ρολοι αμεσα…πεθαινουμε ρεεεεε
metalMilitia, μη θες πολυ περισσοτερο, γιατι θα καταληξεις να πηγαινεις για υπνο με τις κοτες, λιγο πριν δυσει ο ηλιος
Ποιοι ειναι οι θεοι St_Αnger? Οι Μetallica (κολλημενε!:p)?
Εδιτ
Savatage, take it easy! Μια καλη ιδεα ειναι να κοιμομαστε πριν τις 10, αλλά μερα παρα μερα. Εννοω τη μια νυχτα να κοιμομαστε και την επομενη οχι. Ετσι δε θα υπαρχει βραδυ που να λεμε οτι πηγαμε για υπνο τα χαραματα. Θα το τρελανουμε εμεις το βιολογικο ρολόι, πριν μας τρελανει αυτο!
Πάντως η ζημιά απόψε έγινε. Εκεί που λέγαμε να δούμε ταινιούλα και να πέσουμε νωρίς για νάνι, σκάει παρότρυνση απο metalMilitia να ακούσουμε “Unleashed In The East” και μετά μας πήρε η κατηφόρα και βάλαμε και Talisman, και Sanctuary και το ‘να και τ’ άλλο και θα μας πάει ως τις 5 με μουσικούλα. Όχι ότι με χαλάει.
Ε καλά τώρα, ξέρω να διαφθήρω κόσμο
Η καλύτερη μουσική τη νύχτα είναι ο ήχος από το απαλό αεράκι και οι γρύλοι που “σφυρίζουν” αδιάκοπα.
Θα αρχίσω τα ποιητικά μου σε λίγο αν δεν ξαπλώσω σύντομα :-s
Nandia όταν ο φανμπόης μιλάει για θεούς, γιατί ρωτάς; ε;
Άσχετο… εύχομαι να πέσουν πολλά νατοϊκά αεροπλάνα μεθαύριο πάνω από τη Συρία! Ελπίζω να έχουν ήδη τα S-300 (κάπου στην Κρήτη δεν έχουμε τέτοια κι εμείς; )