Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Παρδον, φανμποη :slight_smile:

Αερακι και γρυλοι ΟΚ, αλλά και τουτο ωραια ακουγεται για βραδινη μουσικουλα

Δηλαδη και εγω που ειμαι φυλακας και δουλευω βαρδιες και κανω 10 νυχτερινα τον μηνα εδω και 9 χρονια ανηκω στους μελλοθανατους;;;

Αν δε δουλεψεις να βγαλεις το ψωμι σου, θα πεθανεις πολυ νωριτερα - δες το κι ετσι

Χαιρέτα τον Καίσαρα ΚΕΝ…

Πάντως, μπορεί και να τη γλυτώνουν φτηνά αρκετοί, μιας και ο οργανισμός έχει πολλά περιθώρια προσαρμογής γενικά.

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη!!!Παω να ακουσω λιγο Manowar να ανεβω ψυχολογικα.St Anger η πορεια θα δειξει!!!

άστο δεν μπορείς να το γυρίσεις τώρα. :stuck_out_tongue:

Απλά δίνω λίγη ελπίδα στον κόσμο… τι άλλο έμεινε; :stuck_out_tongue:

Χαιρετώ σας και καλό ξημέρωμα!

Θα το δουμε οι ξενυχτηδες και θα σου πουμε αυριο αμα ητανε καλο.

γενικα οσο μιλατε για τον υπνο,δε παιζει να κοιμηθειτε.

αυτο ισχυει και για το σεξ, μου ελεγε ενα κυριουλης στο παρκο οταν ημουν 6 χρονων και ειχα χασει την αερομπαλα μου.

Λες οτι δεν κοιμομαστε επειδη εχουμε αγχος οτι δε μας πιανει υπνος; Να τον ξεχασουμε altogether δηλαδη, μπας και κλεισουμε ματι; OK! Ειμαι η nandia και δε με νοιαζει καθολου ο υπνος… ειμαι η nandia και δε με νοιαζει καθολου ο υπνος… ειμαι η… ποια ειμαι ρε γ@μωτο; Με τρεις μονο ωρες υπνο (7-10 π.μ.) ξεχναω και ποια ειμαι! :stuck_out_tongue:

Τι ηταν αυτο που ειπες για εναν κυριουλη και μια αερομπαλα μια φορα κι εναν καιρο σ’ ενα παρκο;

α μπραβο

οσο το κανεις θεμα τοσο περισσοτερο θα τρεφεις αυτο το προβλημα,οποτε αστο να παει στο διαολο και αμα κοιμηθεις κοιμηθηκες.

για τον κυριο,πολυ καλος ηταν ,ειχε πολυ τακτοποιημενη κρεαβατοκαμαρα

Καλα το ελεγα χτες βραδυ οτι μιας και το ξενυχταμε πρεπει να το ριξουμε στην ψυχαναλυση. Τα παιδικα μας χρονια τελικα ευθυνονται για πολλα. Υπαρχει θρεντ [I]Ας ψυχαναλυθουμε[/I]; Θα επρεπε να υπαρχει:p

Αν θέλετε να κοιμηθείτε κλείστε τον υπολογιστή.

Ωχουουου.

καλα σας λεει, ειδικα εσυ ναντια,ακολουθα τη συμβουλη της παπιας.
για παντα.

Συγκλονίστηκαν μέχρι και τα φουντούνια της εξαφανισμένης Νόνης Δούνια με την αυτοκτονία του. #-o

μια μερα γαμω να κοιμηθουμε νωρις δε γινετε με τπτ…

Οπως ειπαν και οι παραπανω, κλεισε τον υπολογιστη και πηγαινε με το ζορι, εχει και δροσουλα αποψε (τουλαχιστον εδω). Καλα νανάκια! (και Χιονατες):stuck_out_tongue:

Ο τιτλος μιλαει απο μονος του:

ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ (ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΑΧ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ)

μεγαλο κομματι

πωπω ξυλοο χαχα :p:p
τεραστιο κομματι