Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ορισμένες φορές οι άνθρωποι με κάνουν να νιώθω λες και ήμουνα τόσο μπροστά που τους τα γραψα την άλλη βδομάδα. Κάποιες πάλι με κάνουν και νιώθω σαν καθυστερημένο που ασχολείται με παιδικά πράγματα και χάνει όλη την ουσία. Είναι η προκατάληψη άμα δεν έχεις δουλειά και ταίρι, ότι είσαι ανώριμος και τέμπελης.

Voider, ασχολησου με ο,τι σε ευχαριστει και μη δινεις σημασια στη γνωμη των αλλων. Οι γνωμες δεν ειναι τις περισσοτερες φορες ουτε αμεροληπτες ουτε ορθες.

Σε αλλα νεα, η DJ αποψε ηταν ολιγον ξενερωτη, διοτι παρελειψε τον υμνο στη ντισκο και το χορο. Της λες λοιπον ή δεν της λες καταμουτρα [I]Αει χασου!..[/I] [SPOILER][I]… στο χορο! [B][U](καντε κλικ, παιδακια!)[/U][/B][/I][/SPOILER]

καλο βραδυ στους αυπνους.

παω να την πεσω.

Αμα επινες 2-3 ποτακια ακομα, ουτε θα σε 'νοιαζε αν εβαλε το κομματι η DJ ουτε θα ποσταρες στο ροκιν στις 02:31. :roll: :wink:

Eχεις δικιο, αλλά, πλιιιζ, μη μου το χαλας! Αφου ειναι ωραιο κομματι, επρεπε να ακουστει! Οσο για ποτο, ειχανε το ποτηρι το κρασι 5 ευρω, ασε με σε παρακαλω, μη μου το θυμιζεις!

Ε, τοτε να το παμε αλλιως, για να μη στο χαλασω.

Σε μερος με 5 ευρω το ποτηρι το κρασι, δεν μπορεις να περιμενεις ουτε καλο dj-ιλικι ουτε πολυ κεφι. :stuck_out_tongue:

Παλι δικιο εχεις, αλλά ειναι άλλα τα δεδομενα εκει που μενεις εσυ κι άλλα εδω που μενω εγω. Εδω ο χρονος κυλαει πιο αργα :-- και ολα ειναι πιο απλα, πιο φτηνα, πιο ηρεμα, πιο βαρετα, πιο… :sleep:

Ξερει και που μενω …την πουτσισαμε. :lol:

αυτη η εξεταστικη σεπτεμβριου ειναι η πιο μεγαλη μουφα εβερ…απλα δε γινετε να διαβασεις…!!!
δλδ σμρ το πρωι που ξυπνησα αντι να βαλω με την καφεδαρα μου κανα Tuonela ή κανα Α pleasand shade of gray να νιωσω θα κατσω να λυνω ασκησεις?? γκρρρρρρρρρρρρρ

Δεν ξερω και δε με απασχολει να μαθω, αλλά σιγουρα δε μενεις εκει που μενω εγω [SPOILER]στη Χωρα του far far away![/SPOILER]
Καλημερες, φορουμ!

[SIZE=“6”]πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω [/SIZE][SIZE=“5”] πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω[/SIZE][SIZE=“4”] πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω[/SIZE] [SIZE=“3”]πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω[/SIZE][SIZE=“2”] πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω[/SIZE] [SIZE=“1”]πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω πρεπει να διαβασω[/SIZE]

[SIZE=“1”]πρέπει να κλείσεις το ίντερνετ[/SIZE]

Τι να φορέσω ο καφρος σημερα που έχω έναν γάμο ? ???

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

για καμια ωριτσα μπηκα,διαβαζω απο το πρωι.

δοξαστε το

Don, θεολογια σπουδαζεις;:stuck_out_tongue:

ε οχι και να μπω σε σχολη τοσο μεγαλου ενδιαφεροντος.

Αυτες εδω οι κρουαζιερες τετοιου τυπου δεν ειναι πολυ μαλακια?

http://bluescruise.com/?page_id=2010

και στην προκειμενη περιπτωση μαζευτηκαν ολοι αυτοι που παιζουν τα μπλουζ για να κανουν ενα ειδος φεστιβαλ που μονο οι λεφταδες μπορουν να συμμετεχουν…

αισχος.

Αποτυχημενο πακετο. Αφου δε θα 'χει χεντ μπανγκινγκ… Χαρισμα τους!

Καλημέρα! Επιτέλους Σεπτέμβρης :slight_smile:

Επιτελους; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;:x

Επιτέλους 8)