Επιτελους ξε-επιτελους, ενα εχω να σου πω κι εσενα κι ολων των φαν του Σεπτεμβρη…
SPOILERΚαλο μηνα!![/SPOILER]
Επιτελους ξε-επιτελους, ενα εχω να σου πω κι εσενα κι ολων των φαν του Σεπτεμβρη…
SPOILERΚαλο μηνα!![/SPOILER]
Επισηηηης
it’s official… ούτε γκόμενα δεν με έχει εκνευρίσει όσο το 2k13, έσπασε κάθε ρεκόρ τρολιας αυτό το παιχνίδι. Αν δεν είχε euroleague το καινούργιο ούτε δωρεάν δεν το έπαιρνα.
παλιό
…έτσι είναι, άντε νά’ρθουν και τα συνεφάκια, και οι βροχούλες, και να νυχτώνει στις 7, και αργότερα στις 6…καύλα
…καλό σου μήνα και σε σένα
:):!:
White rabbits people!
stef, οι αισθησεις ξυπνανε απο ανοιξη και δωθε. Φθινοπωρο-χειμωνα ολα νεκρά. Να νυχτωνει απο τις 6 και τις 5, ψυχοπλακωμα με πιανει και που το σκεφτομαι!
Παρε ενα τραγουδι (οχι που θα τη γλιτωνες :p)
[B]Black Moth Super Rainbow - Sun Lips[/B]
ναντια αληθεια λένε
το φθινωπορο ειναι πολυ ωραιο
Ειναι μελαγχολικα ωραιο. Χαρουμενα ωραιο δεν ειναι. Δε θες να εισαι χαρουμενος? Μελαγχολικος προτιμας να εισαι?
…όμορφα είναι να νυχτώνει νωρίς, όχι ψυχοπλάκωμα…πάρε ένα from my point of view
:):!:
Ναι, κι αν ειχαμε και τζακι και παρεα θα τραγουδαγαμε:
[I]Κοντά στο τζάκι
αγκαλιά στην πολυθρόνα
θα `χουμε άνοιξη
στις νύχτες του χειμώνα[/I]
Ανοιξη λεει θα εχουνε, αν προσεξες.
Συμπερασμα: απο τα μεσα του καλοκαιριου και δωθε, πεθυμαμε το φθινοπωρο και το χειμωνα και απο τα μεσα του χειμωνα και δωθε πεθυμαμε την ανοιξη και το καλοκαιρι.
Μη μου πειτε οτι μονο εγω ενστερνιζομαι αυτη την αποψη!!
[SPOILER]Γουσταρω να φερνω αντιρρησεις ή ειναι απλα η ιδεα μου? 8)
Πω! την καταβρηκα τωρα! Πειτε κι αλλοι οτι σας αρεσει το φθινοπωρο, για πειτε, για πειτε!..[/SPOILER]
Πώς θα φύγει αύριο η φυσική ΙΙΙ γαμώ την τύχη.
…και μια ομίχλη που πιάνει στους Επτάμυλους Σερρών, όταν είμαι εκεί Χειμώνα και βλέπω το γκρίζο τοπίο, εκεί ας λέμε τους στίχους που πόσταρες, κιας έρθει και η Άνοιξη,και ότι άλλο θέλει…αλλά πρέπει το τοπίο νά’ναι Χεριμωνιάτικο, σκοτεινό:):!:
καθε φορα που βλεπω ποστ σου για το 2k, νομιζω οτι βρηκα τον χαμενο μου αδερφο
Όταν ανοίξω το group therapy θα σε πάρω συνεργάτη :p:p
…και τώρα TvWar:):!:
Οποιος(α) εχει τη μυγα μυγιαζεται.
ποιος ειπε για μελαγχολια?
καποια εχει τα θεματακια της.:roll:
Don, μη με παιρνεις σαν παραδειγμα. Ειμαι καλλιτεχνικη φυση εγω. Παντα νιωθω μελαγχολια. Ειναι η τροφη μου…:roll: