Σκεφτομαι να κανω δυναμικη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα ντεκς. Αλλα θα ερθει κανεις ρε γμτ;
Εχω πει στον εαυτο μου οτι δε ξαναπαιζω ντιτζεης αλλα μια ουαν οφφ βραδια για να θυμηθω παλια καηλικια θα την εψηνα. Ιδωμεν.
Σκεφτομαι να κανω δυναμικη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα ντεκς. Αλλα θα ερθει κανεις ρε γμτ;
Εχω πει στον εαυτο μου οτι δε ξαναπαιζω ντιτζεης αλλα μια ουαν οφφ βραδια για να θυμηθω παλια καηλικια θα την εψηνα. Ιδωμεν.
Αχ αυτά τα ντραμς!
Μαυροδάφνη της οποίας ο ιδιοκτήτης μας αποκάλυψε αργότερα πως έχει από όταν μετακόμισε για σπουδές. Είναι 4ο έτος. Και περίμενα να ξυπνήσω χωρίς πονοκέφαλο;
Ποσο πιο blues…πςςςςςςςς…πολυ καλυτερο απο το στουντιο!!! http://www.youtube.com/watch?v=SRFvi-q0wHI
ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΡΕ!!! ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!!
πολύ καλύτερο όντως!!!
edit: βασικά μόνο εγώ τον θεωρώ καλύτερο τραγουδιστή από τον bon jovi???
Οχι, ειναι καλυτερος.
Ισχυει πως ειναι πολυ καλυτερος…ο Τζον τωρα που αρχισε να γερναει σε φασεις φωναζει για να βγαλει τις ψηλες…και στα μισα των λαϊβς τα φτυνει!!!
Εχει στη φωνη αυτη την μπλουζ αλητεια που λειπει απο τον Μπον…απλα ο γερο-ανταυγειας εχει τραγουδησει πολλα τιτανοτεραστια χιτς και ειναι και πιο ομορφοπαιδο γι’ αυτο και ολοι τον εχουν τοσο ψηλα και τον Ριτσι παντα στη σκια του!!!
χαχαχα ο τεχνικός ήχου πρέπει να ακουσε πολλά μετά από τον σαμπόρα για το βιολί
Η πολυ απλα να του ειπε ενα “it’s okay man…shit happens” και να εκατσαν να πιουν μαζι κανα μπουκαλι Τζακ!!!
Μονο μεναα τι πολυ κρα΄’σι μ\ φερνει φ΄τενερισμα ?
Μακαρι να σου φερνε μονο φτερνισμα…τραβα στο μπανιο βαλε το κεφαλι κατω απ τη βρυση να σε βαρεσει το κρυο νερο γιατι απ οτι βλεπω εισαι ΖΑΝΤΑ… :lol:
to kr;yo nerovoithaie ?
?
?
?
Καλα το λεγα εγω οτι εισαι ΛΙΑΡΔΑ!!! τι λιαρδα δηλαδη…ΧΩΜΑ εισαι!!! Το κρυο νερο ειναι για να σου περασει καθολου το μεθυσι…βασικα τραβα για νανι καλυτερα αλλα αυριο δεν θα μπορεις να σηκωθεις απο τον πονοκεφαλο…
Νωρίς γύρισες. Φωλς μεθύστακας. [-X
πτο εκανα το σαγουερ .
Η μπυρα δεν κανει τοσο κ;κο ρεε .ο πατρας μ φτεει π αφηνει κρασι α κ φυστικια διπλα στο πψ δν φτγεω εγωω
15 χρονω ειμαι ρε midnight ,ΜΜΜ γυρναω
False. Ποτέ δεν είχα πονοκέφαλο μετά από οποιοδήποτε μεθύσι(όσο ακραίο και να ήταν). Πονοκέφαλο έχεις μόνο αν τα ποτά που έχεις πιει είναι νοθευμένα ή πολυκαιρισμένα.
χερομε ποθ το λες αυτο ^
Και που το κανες το “σαγουερ” αρχιδια καλαβρεζικα…τα ιδια σκατα με πριν εισαι…λεγε τωρα για ποιανης τα ματια εγινες λιαρδα? Ποια σε καταραστηκε και ενω δεν ησουν αλητης αλητη σ’ εκανε αυτη?
Εγω τις περισσοτερες φορες που εχω μεθυσει, εχω πιει κατι σαπια ποτα στο “μπαρ” του χωριου μου…πχ ουισκι που οταν αγοραστηκε εγω πηγαινα ακομα 2α δημοτικου…και τοτε ηταν Τζονι δωδεκαρι…σημερα ειναι θανατος!!! Αρα λογικο να εχω συνδυασει μεθυσι με πονοκεφαλο
μεντιουμ μαλακα .
μου ειπε η πουτανα οτι εχει δια βασμα και π βγηκα με τον φιλο ακροποληα την ειδα στο φιλοπαπου να φασονετε με ενα ποζερι …α στο διαολι