Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:-k:-k:-k

πανε κοιμησου και αυριο ενα σκετο καφε.ατιμο πραμα το κρασι

Όχι ρε, με τιμάει. 8)

αα ειδα το κριμσον κ μ ειρθε ο midnight στο μυαλο / σορρυ για την παρεξηγηση .

ρε θα την σκωτοσο

:stuck_out_tongue:

ωχ γκομενοδουλεια ειναι.

ΠΑΤ ΠΑΤ

Ακουσε αυτα εδω και ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!! :stuck_out_tongue:

Και για το τελος ενα που θα μου εξασφαλισει την αιωνια προστασια του Bleedin’ History

Καψουρακο!!!

Και επειδη ξερω τι θα απαντησετε ολοι…ΚΑΨΟΥΡΗΣ ειναι ρε…Νοτη θα ακουσει!!! Τι να του βαλω? Cannibal Corpse να του μπουνε τιποτα ιδεες, να παρει κανα δικαννο να την καθαρισει και μετα να αυτοκτονησει και να 'χουμε στενοχωριες? :stuck_out_tongue:

δνε ειδεσ το προηγουμενο ποστ?

ΘΕΝΞ ΡΕ ΠΑΝΟ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕςΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑ AC/DC ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ το παινκιλλερ της αρεσε και μου ελεγε να το παιξω στη ντραμς και το εβγαλα ο πουθστης μετα απο 2 μηνες και δεν το εκτημισιε η μαλακισμενη που ξεκωλοθηκα ρε

αλλα να πεις οτι το εκανε. μια φορα την ειχα δει και μια αλλη φορα και της το ειπα και με [ρακαλαγεε 1 βδομαδα++και την πι στεψα ρε και τηνα ξαναδεια ξανα., ΜΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΖΕΡΙ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟΤΕ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΕΙ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΓΑ ΑΚΤς ΤςΝ ΠΟΥΣΤΗ , 18-19 ΧΡΝΩΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΑΝΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΟ ΜΕΝΑ

το ειδα μετα.

μικρος εισαι ακομα εκτορακο…εχεις πολυ χρονο για γκομενακια.αλλα εβγαλες παινκιλα για παρτυ της?μωρε μπραβο

Γυναικες αχαριστες γαμω την πουτανα τη ζωη που μου χρεωσανε!!! Σε νιωθω φιλαρακι!!! Αλλα ρε τι θα καναμε χωρις αυτες?

[SPOILER][B]ΜΠΡΑΤΣΑ!!![/B][/SPOILER]

Λιωσε τωρα με Νοτη και βαλε και το “Υπαρχω” του Καζαντζιδη μετα να στρωσεις και θα 'σαι μια χαρα αυριο

Ρε αμα ειναι μιση μεριδα το ποζερι βαλ’ τον κατω και φυτεψε τον στο χωμα!!! Αμα θες βοηθεια σαν brother of metal προσφερομαι!!! (κερνας μπυρες μετα)…δεν θα φαει τη γκομενα του συμφορουμιτη ενας χλεχλες…ενας ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΛΕΒΙΕΣ!!!

δεν εχς διπεταλο σπιτι και το μαθαινα σιγα σιγα στο ωδειο και στο studio π πηανουμε ο φιλος τωρα μ λειε οτι ε νταξει υπαρχουν παρα πολελς ακομα αλλα με πειραξε ρε γαμωτο που να πουμε που ηταν 2 χρονια σχεση τα ειχαμε περασι ολα μαζι ειχαμε χωρησει 183 φορες αλλα ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΗσκαμε μετα . πρωτηφορα μμ εκατσε τοσο βαρ-υ γιατι οπως ειπα και στο παραπανω ποστ μ το ειχε ξανακανει αλλη1φορα αλα οχι με ποζερι ρε δια οχι με ποζερι οχι με ποζερι δλδ το μαλι μεχρι πανω , ακυρη μοικανα δλδ μεχρι και στα πλαγια χαχα #-o λες κ ειναι κανα πανκιο , αντιανεμιο πρασινο ασπρο αυτο το poul and bear που εχουν ολοικατι παπουτσια για skate γελοια δν θυμαμε τωρα πως ητανε αλλα ητανε γελοια

κατσαριδα ο τυηπος για ξυλο και δεν ειμαι κανας τουμπανοσ με μακρυ μαλι και μουσι και τα σχετικα α και ειχε ερθει στο σχολειο το σαββατο με μπλουζα Rolling stones και δεν ξερω αν εγινε κατι εκει και εκει , αλλΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΜΛΟΥΖΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ LIVE ΜΑΣ rOLLING STONES ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΥΣΤΗς ΠΟΖΕΡΑΣ ΚΑΓΟΥΡΑΣ Η ΟΠΩς ΑΛΛΙςΣ ΤΩΝ ΛΕΤΕ

Aφου ειναι χλεχλεδιαρης στην πρωτη ευκαιρια δειχ’ του πως γαμανε οι μεταλλοι…

Όταν παλιότερα ο Νεκρομέηχεμ γινότανε κόκκαλο και μετά ερχόταν και πόσταρε ασυναρτησίες στο φόρουμ, είχε πολύ γέλιο και έβγαζε μια τιμιότητα το σκηνικό. Όταν το κάνουν άλλοι σήμερα φαίνεται απλά φέηκ. Και λίγο αξιοθρήνητο κιόλας. Και φυσικά δε βγάζει γέλιο ε.
So just don’t.

δεν ξερω ψηλε παντω εχω στενα χωρηθει παραπολυ παω για υπνο ./λες για το νεκροκεμπαπ ?

Εγω δεν εχω δει τα ποστς του νεκρομεηχεμ και βαριεμαι να ψαχνω…οσο για τον εκτορα μαλλον στ’ αληθεια εχει πιει…σιγα μην καθεται να φτιαχνει καθε ποστ ωστε να φαινεται οτι και καλα το 'χει γραψει μεθυσμενος…

Καληνυχτα Εκτορα κι αυριο πρωι πρωι τραβα καν’ της καμια κανταδιτσα με AC/DC να δεις για ποτε παραταει το ποζερι και σου 'ρχεται γονατιστη :stuck_out_tongue:

ρε εγω γουσταρω blues ki jazz Kai rock n roll ala h τα παιδια στη μπαντα θελοιυην μονο μεταλ γιαυτο και ηταν τεραστιο επιτευγμα γι αιμενα να μαθω το παινκιλερρ τελως παντων μην τα πολυλογο AC/DC mono θα της στειλω το reide on na pαθει ρε λεμε ειναι τρελώ κομμάτι αλλα το αγαπημενο μου ειναι το shoot to thrill m, δεν ξερω για πιο λογο αλλα ειναι πολυ ωραιο απλα σπαει κεφαλια τοσο απλο και γαματο . εδω ειμαστε http://www.youtube.com/watch?v=wsDpwb3ILxM

εγω σου ειπα τι να κανεις!!! Δειρε τον χλεχλε και κανε κανταδα στη γκομενα…

Νοτ. Ο πονοκεφαλος ειναι κυριως απο αφυδατωση και δεν εχει να κανει.
Κιε που πας αν δεν ειχες ποτε χανγκοβερ δλδ με τι μουτρα στην κοινωνια

Αφυδατωση ε? Παντως δεν ειναι ψιλοτραγικο-ειρωνεια μετα απο τοσο ποτο να παθαινεις αφυδατωση? Ξενερα!!!

ε κλασική η αφυδάτωση από το αλκοόλ.γι’αυτό ένας τρόπος να μήν μεθάς είναι να πίνεις 1 ποτήρι νερό όταν τελειώνεις το ένα ποτό και πρίν αρχίσεις το άλλο.

Ινδιδ,πιανει. Κι ειναι κ ενας τροπος να περνας το μισο βραδυ στην τουαλετα του μαγαζου.