έτσι και αλλιώς αν πιείς 10 μπύρες θα πάς αρκετές φορές στην τουαλέτα του μαγαζιού.
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΚ (*ΕΠΙΝΑ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ) ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΘΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΥΡΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΛΔ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Πότε γινόταν αυτό; :lol:
Εγώ πέτυχα τον παπαρδελίνο -που μεθούσε, πριν λίγο καιρό, και δεν καταλάβαινες γρι απ’ όσα έγραφε!
Ε ρε και να μου κλείσει ο λαιμός. Τι γελοία που θα ακούγομαι! Πονάάάάω…
Υπάρχει κόσμος που μεθάει με την μπύρα?:-k
Εγώ! Την έχω ψιλοακούσει!
Σε πανηγύρι και πάνω στο τσακίρ κέφι άρχισα να τραγουδώ. [I]“Έλα να πάμε στο νησί η μάνα σου εγώ και συ”[/I] Η άχρηστηηηη!
Σιγά ρε,ξέρω και τραγουδάω το καλοκαίρι στο χωριό μου πολύ χειρότερα!!!
Πόσο το σπάει το ταχίνι με μέλι;
[SPOILER]Πολύ.[/SPOILER]
Ναι, ήταν τέλεια βραδιά. Τραγουδούσαμε, κάναμε διάφορες κουταμάρες, γελάγαμε. Μπήκαν και τα κλαρίνα. Σώπασα εγώ, μπήκαν στον χορό οι γλετζέδες. Χαχα, τι φάση που είχε. Εγώ ζήταγα μπύρες…
Μάνο, το ταχίνι είναι μπλιεχ.
Εγώ πέτυχα 5 το πρωί φλόηνταηζντ μεθυζμένο που αντί για Ράνια είπε “Ραββάθια”. Δεν μου έκανε βιντεοκλήση να μου χορέψει όμως όπως ο παπαρδέλας, φέηλ πράματα
Aφού με έχεις δει live να ΧΟΡΕΥΩ ΣΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ μωρέ,τι παραπονιέσαι.
Και δεν ξέρω ποιος τα έγραφε αυτά,εγώ αθλούμαι και διαβάζω,άντε
Xανγκόβερ μόνο με σκατά στομάχι κάνω. Με πονοκέφαλο ποτέ.
γιατί το wikipedia έχει βάλει πάνω πάνω αυτή την ξεμαλλιάρα γριά κι αυτόν τον chopperα like τύπο με τα μούσια? θέλουν απελπισμένα ν αλαφρύνουν τον server τους?? personal appeal σου λέει - σαν τον άστεγο της γειτονιάς να κάνει καμάκι, τέτοιο σακσές [-X
Δεν εχουν καποια εσοδα απο διαφημισεις, οποτε ο ο μονος τροπος για να συνεχισει την λειτουργεια του το site ειναι οι δωρεες.
Για να μπαίνουμε στο κλίμα!
:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=vqak8cuEhpI&feature=player_embedded#!
Edit: Παίζει να το έχω ακούσει καμιά 15αριά φορές από το πρωί
το κανανε και περσι με wish you merry christmas αυτο…ανυπομονουμε σε αλλα νεα να ανεβει στο νετ η επιδειξη η φετινη.
Αύριο είναι του Αγίου Νικολάου.
Αν δεν το είχατε πάρει πρέφα και δε σας λένε Νίκο ή Νικολέττα, σας ζηλεύω: δε ζείτε στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών!
Α στο διάολο, μου τα χουν κάνει τσουρέκια όλη μέρα. Γαμώ τον Άη Νικόλα τους!
πανυγήρι?
Λειτουργία όλη μέρα ρε. Καμπάνες συνέχεια, φάλτσοι ψάλτες, τα πάντα όλα. Στην πλατεία δεν έχω πάει σήμερα γιατί φοβάμαι. =Ρ Κι όλα αυτά από σήμερα! Σκέφτομαι τί έχω να τραβήξω αύριο και σκιάζομαι. Μα ΚΑΘΕ χρόνο τα ίδια…
Εμείς εδώ στην γειτονιά, στον Αη Γιώργη, έχουμε ψάλτη τενόρο. Ρούφα