Ναι, καμιά φορά σκέφτομαι κι εγώ, αφού δεν τη γλιτώνω που δεν τη γλιτώνω, δε γινόταν να βρουν κάναν ταλαντούχο ψάλτη, κάναν Μεσσάια Μαρκόλιν; =Ρ
Ααα ωραία τώρα άρχισε κι ο λόγος. Juuuuust perfect.
Ναι, καμιά φορά σκέφτομαι κι εγώ, αφού δεν τη γλιτώνω που δεν τη γλιτώνω, δε γινόταν να βρουν κάναν ταλαντούχο ψάλτη, κάναν Μεσσάια Μαρκόλιν; =Ρ
Ααα ωραία τώρα άρχισε κι ο λόγος. Juuuuust perfect.
υπομονή.το μόνο που μπορείς να κάνεις.
εδιτ:συν αυτό που πόσταρε ο metal militia.
Σιγά μη μπω και σε απομόνωση μέσα στο σπίτι μου ρε!
Απλά θα κάνω υπομονή μέχρι την… Τετάρτη.
Γρακχο στειλε με πμ που μενεις γιατι μενουμε σε walking distance (οχι διευθυνση και τετοια…στο περιπου)
2 μέρες λειτουργία έχει για τον αη νικόλα???
Οχι αλλα εχει και καλα πανηγυρι γιου νοου τζιπσιζ και τα ρεστα και γινεται της ψιλοπουτανας…
Λειτουργια εχει τον εσπερινο αποψε και αυριο το πρωι την κανονικη
πωωω γκραχε και γω λιγο πιο πα΄νω απο αγ.νικολαο αχαρνων μένω , αλλα δεν νομιζω να συγκρίνετε με αυτα που ακούς εσύ π εισαι (διπλα;) κοντα
Κι αλλος γειτονας!!! Τωρα αν μου τη βιδωσει και φτιαξω χαρντ ροκ γκρουπακι ξερω που θα βρω ντραμερ!!!
Τα μεγάφωνα στις εκκλησίες πρέπει να απαγορευτούν δια ροπάλου.
θα φτιάξεις ενα ωραιότατο χαρντ ροκ γρουπάκι γιατι βαρεθηκα τα μεταλ και μπερδευομαι με τα διπεταλα .
α και δεν στο ειπα , θα εχει μονο AC/DC το μενού
Γιατι ρε ωραιο ειναι το διπεταλο!!!
Εννοειται ΑC/DC αδελφε!!! και εννοειται και Rainbow & Whitesnake!!! Παμε για πολλες πλατινες!!!
παντα , και blues χωσε
μια χαρα χωνουν οι ψαλμωδιες…μπορει ο στιχος σαν περιεχομενο να ναι λιγο δυσκολος για καποιους.αλλα αν τις παρεις αντικειμενικα σαν μουσικη τα σπανε.ειδικα με τιποτα τρελους καλογερους να χτυπανε καμπανες οπως στη παναγια των παρσιων
Τρελό παρεάκι-γειτονιά Γράκχος-Πάνος-Έκτορας 8)
εσυ αστρολογεαφανασακητακηψηλεμπασκετμπολ μη μιλας
Οπως με τυπους σαν τον Moonchild, τον Astaldo, τον Night Sky και τον παπαρδελα εχουμε ιδια γουστα στο χεβι μετσαλ, με σενα εχω σχεδον τα ιδια γουστα στο ροκ-χαρντ ροκ και γουσταρω τρελα ΚΑΙ μπλουζ (Gallagher πανω πανω και μετα ολοι οι αλλοι…)
Αν ο ψαλτης ειναι καλος τοτε ΝΑΙ ειναι ωραιες να τις ακους γιατι εχουν πολυ ωραια γυρισματα στη φωνη…ομως το 99,9% αυτων που ψελνουν ειναι κατι κωλογεροι που καλα καλα δεν μπορουν να μιλησουν…παντως για να λεμε την αληθεια, ολοι οι σκοποι των λαϊκων τραγουδιων δεν εχουν προελθει απο την Ανατολη αλλα απο το Βυζαντιο…ειδικα οι φωνητικες γραμμες των ψαλμωδιων και ενος ρεμπετικου πχ ειναι ΙΔΙΕΣ!!! Στην Ανατολη απλα εδραιωθηκαν!!!
Ο μεταλλοπατερας και οι διδασκομενοι…ο ιπποτης και οι ακολουθοι…ο Γκανταλφ και ο Μερι με τον Πιπιν…η Αγια Τριας ελεησον και σωσον ημααααααααααααας (μια και λεμε για ψαλμωδιες)…πλακα πλακα αφου ο Γρακχος ειναι γειτονας και METAL WARRIOR, θα μπορουσε να συνδραμει εμενα και τον Εκτορα για να δειρουμε εκεινο τον χλεχλε που του 'φαγε τη γκομενα…ΕΚΤΟΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ MANOWAR-ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
δακρυα χαρας :’) το φως , η ζωη μου , ο γράκχος
Αντε και στα δικα μας οι ελευθερες χρυσο μου…:P:hippy:
πολλά ναρκωτικά