Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ιndeed…

ααα μπράβο,κι εγώ με το αριστερό :!:

Τι μπορεί να κάνει μια εξερεύνηση στα έγκατα του φόρουμ…

Λιώσιμο.

Ρε σεις επειδη βαριεμαι να ψαχνω, ξερει κανεις πως θα εμφανισω σε καποιο ποστ μου εκεινο το ιμοτικον με τις καρδουλες? Θενξ ιν αντβανς!!!

Γραφεις αυριο ΑΟΔΕ και δεν θυμασαι Χριστο.Αρχιζεις το διαβασμα στις 8.15 γιατι πιο πριν εχεις μαθημα και στις 9 εχεις προπονηση.Εκεινη τη στιγμη λες μακαρι τωρα να μου στειλουν ενα μυνημα και να μου πουν οτι ακυρωνεται.Bρε λες?Παρατας το βιβλιο.Κοιτας το κινητο.“1 Νεο Μυνημα”

[SPOILER][/SPOILER]

Εντιτ

[SPOILER]ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.Και παρολα αυτα αντι να διαβαζεις εισαι στο ιντερνετ :lol:[/SPOILER]

Αν βαριέσαι να ψάξεις λίγο δύσκολο - πρέπει να κάνεις εγγραφή στο ER!
Σημείωση: δε στο συνιστώ. :roll:

Χαχαχαχα!!! Ι’ll follow your advice!!!

google Electric Requiem Forum smiley ή κάτι τέτοιο. πάντως ο κλαυσίγελος είναι touched.gif

1. Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

2. Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ’ ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει…

3. Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

4. Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

5. Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

6. Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο…

7. Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια…

8 ) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.

1. Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους).

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/paraksena-ethima-poy-exoyn-diafores-xwres-gurw-apo-to-seks.1527267.html

2)το μουνι της μεδουσας?

οχι…της θειας τους…

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο Steven Wilson της ελληνικής σκηνής.

Hatred of music

[U]Παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ![/U]

Μου ηρθε στο μειλ μου, στα Σπαμ μηνυματα, ενα μηνυμα απο την Εθνικη Τραπεζα (υποτιθεται) που αφορουσε την πιστωτικη μου καρτα. Το μειλ ειναι το εξης:

[B]Για λόγους ασφαλείας η πιστωτική 3267 - XXXX - XXXX - XXXX έχει αποκλειστεί.
Αν είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της πιστωτικής κάρτας, ακολουθήστε τις παρακάτω
σύνδεσμο και να επ_! 3;βεβαιώσετε τα στοιχεία σας για να ξεκλειδώσετε την κάρτα.

http://rusecoresurs.ru/PDF/www.nbg.gr3/?/c1/04_SB98sxLLSSzPy8xBz9CP0os3puYFNnSK8u6mLK1A-0NDP3MjPwMDSiIBuP4_83FT9gtyIcgD06JGc/dl2/d1/L0lDUmlTUSEhL3dHa0FKRnNBL1lCUlp3QSEhL2Vs/?lang=el

Το μειλ ειναι [B][U]απατη[/U][/B]. Φυσικα μου φανηκε πολυ υποπτο η τραπεζα να με ρωταει τον αριθμο Πιν μου οποτε φυσικα δεν απαντησα και εστειλα μειλ να ενημερωσω την τραπεζα.
Το ερωτηματα ειναι 2:

1. Πως οι απατεωνες γνωριζουν τα 4 πρωτα ψηφια της καρτας μου; (η καρτα αυτη δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε για αγορες μεσα απο το Ιντερνετ)
  2. Πως γνωριζουν το μειλ μου;

ναι κυκλοφορει καιρο αυτο,εμενα το gmail παντως το βαλε κατευθειαν στα ανεπιθυμητα.

Σε σχέση με το ποστ Νοβίτσκι έχω να επισημάνω δύο πραγματάκια:

1. Ο Νοβίτσκι πόσταρε σε άλλο thread εκτός από τις γκόμενες!!! Πραγματικά, κάτι ασυνήθιστο και μοναδικό. :lol: Μεγάλες στιγμές στο φόρουμ μας.

2. Παρόμοια mail δήθεν από την Εθνική Τράπεζα έχω λάβει και εγώ ένα σωρό, δεν ξέρω πώς βρήκαν το mail μου. Μάλιστα για μια περίοδο μου ερχόντουσταν σχεδόν κάθε μέρα, τώρα σταμάτησαν. Φυσικά και είναι απάτη, η πλάκα είναι ότι μερικά από αυτά δεν ήταν καν γραμμένα σε καλά ελληνικά.

εμενα 5-6 μέρες πριν μου ήρθε επιβεβαίωση για το εισιτήριο που έκλεισα για new york.!
είχε το εισιτήριο , αλλά έκανα σκαν χωρίς να το ανοίξω και μου έβγαζε virus

σημερα εχουν γενεθλια ο thrashed up και η στελλα.που χαθηκαν αυτοι?

οπως και να χει χρονια πολλα:bye: