Ρωσικό URL, η σελίδα δεν χρησιμοποιεί ssl, το κείμενο του email δεν βγάζει και πολύ νόημα και αλλά πολλά.
Πειναω :!:
Πόσο επικό να γράφεις λάθος το nickname σου.
Ρε είμαι τρελός που άρχισε να μου γίνεται συμπαθητικό το lulu; :(
Να το κοιτάξεις…μπορεί να εξελιχθεί σε ποδάγρα
Δεν παίζει φταίει το ότι είμαι άρρωστος…
Αλλά βγάζει μια σαπίλα που μου αρέσει ρε πούστη μου…:-s
Και το έκραζα στο thread του
σε μια τυχαια περιηγηση στο ιντερνετ επεσα πανω σ ενα ελληνικο φορουμ που συζητανε για το αν ειναι ο ουιλιαμ ο αντιχριστος:lol:
να τρολαρω?
Εννοείται 8)
Και μετά πόσταρε φωτο απο διαλόγους
midnight: Ποιος ουιλιαμ?
Ασχετο…σημερα πρωτη ωρα, ειχαμε κενο λογοτεχνια επειδη η καθηγητρια ελειπε στην πενθημερη της τριτης…και με αλλα 4 φιλαρακια στησαμε στην ταξη ενα ποκερακι με 2 ? και μαρκες κλασικα…σε μια φαση μπαινει επιτηρητρια μια ΑΓΑΜΗΤΗ, ΜΟΥΡΤΖΟΥΦΛΑ, ΞΙΝΗ, ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΩ γαλλικου και μας βουταει τις μαρκες και την τραπουλα…μετα απο λιγο μπαινει μεσα η διευθυντρια για να μας πει κατι και η καριολα η γαλλικου μας καρφωνει…η διευθυντρια πηρε την τραπουλα (απαγορευεται η χαρτοπαιξια στα σχολεια), ειπε οτι θα τιμωρηθει ολη η ταξη και ενταξει εμεις ειπαμε τα ονοματα μας και ζητησαμε αν ειναι να τιμωρησει καποιον να τιμωρησει μονο εμας, και στο διαλλειμμα πηγαμε στο γραφειο και με εντελως κλαψομουνιστικο-ουρα στα σκελια υφος ζητησαμε και καλα συγγνωμη και οτι δεν θα ξανασυμβει κατι παρομοιο κλπ…αυτη ειπε “εχει πολυ μεγαλη σημασια για μενα ο τροπος που μου μιλησατε αρα σας συγχωρω και ελατε την τελευταια ωρα να παρετε την τραπουλα”…και οταν πηγαμε, την πετυχαμε να ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ!!! και της λεει το παιδι που ειχε φερει την τραπουλα και τις μαρκες “οκ και εμεις αυριο ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΚΕΡ”…καγκελο εμεινε…
Και το κουλο ειναι οτι χτες ενας φυσικος πολυ γαματος τυπας σε κενο (παλι λογοτεχνια) μας αφησε να παιξουμε και με λεφτα και ολα κομπλε…σκατοκαριολες αγαμητες…
Και η ξενερα ειναι οτι τους παρτουζωνα απο το πρωτο μοιρασμα…ειχα ρεντα!!!
Ρε εκανε σεισμο (Αθηνα) τον καταλαβε κανενας η μονο εγω;;;:-k
Και γω αδερφέ :!:
Me too!!!
Εσύ δεν πιάνεσαι.
Με τη μουσική που ακούς δεν εισαι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ
Και απο οτι διαβασα ειχε επικεντρο 2χλμ απο την Μαγουλα.Εγω ειμαι διπλα (Ελευσινα) γι αυτο την ακουσα τοσο καλα
μικρός ήταν.3,1 ρίχτερ.τον κατάλαβα πάντως.
Tι σκατα θα πει "Γιατι πρεπει η επιστημη να ειναι στην υπηρεσια του ανθρωπου???"
Η επιστημη ειναι ετσι κι αλλιως στην υπηρεσια του ανθρωπου ειτε τη χρησιμοποιει για να θεραπευσει τον καρκινο ειτε για να εξοντωσει μια πολη με πυρηνικη βομβα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ε μα τα θελες:!:
πανε ο αποτετοιος της πιπας μωρε
με 3,1 ριχτερ ισα που μπαινει στη βουλη.
Τί, σεισμός, πότε :!: