Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

epic

charlie στο 4:47 <3

ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΟ!!! :evil:

Ποιο game να πάω να αγοράσω, modern warfare το καινούριο, το 2k12 ή το skyrim;
(κλίνω προς τα δύο τελευταία :? )

2k12 μαγκα μου :wink:

skyrim

Δύσκολη η απόφαση :-k

Χελπ από κάτοικο πρωτεύουσας… Μπορεί κάποιος να με πει με σιγουριά τι ωρα ξεκινάει το τελευταίο δρομολόγιο μέτρο και ηλεκτρικού (σε περίπτωση που δεν είναι το ίδιο…) σήμερα… Μπαίνω από κινητό οπότε το να μπω στο σαιτ του οασα δεν είναι επιλογή…

Που σαι ρε οασθ με τα 24ωρα σου…

Φιλαρακι σημερα επειδη ειναι Παρασκευη το τελευταιο δρομολογιο μετρο ξεκιναει στις 02:20

Σημερα παραλιγο να χω 2ο γυρο μπλεξιματος με τη διευθυντρια!!! Ειχαμε ξανα κενο αλλα αυτη τη φορα πηγαμε και παιξαμε μπαλα χωρις να παρουμε αδεια…βασικα δεν ειχε μπει καθηγητης στην ταξη και την καναμε με ελαφρα!!! Και σε μια φαση ερχονται 2 κοπελες απο την ταξη μου οτι και καλα να παμε για παρουσιες αλλα εμεις συνεχισαμε να παιζουμε μπαλα και την καναμε για ταξη περιπου 10 λεπτα πριν χτυπησει για εξω!!! Στο δρομο συνεχιζαμμε να κανουμε μαλακιες με τη μπαλα και με το που ανοιγουμε την πορτα βλεπουμε στα 10 μετρα μπροστα μας τη διευθυντρια με την πλατη προς εμας…περιττο να πω οτι ανεβηκαμε τα σκαλια πιο γρηγορα απο τον Bolt!!! Τελικα δεν ειχαμε παρει απουσια απλα ειχαν γραψει τα ονοματα μας στο απουσιολογιο χωρις να βαλουν σταυρουδακι!!!

Τη σκαπουλαραμε και σημερα!!!

πωω αυτο το πράγμα με τις άδειες για μια κωλόμπαλα

Ένας σαλονικιος σε ευχαριστεί… Είθε η δύναμη της μπουγάτσας να είναι μαζί σου…

…ναι αλλά μάλλον για αυτό το τριήμερο ο Ηλεκτρικός δεν πάει από Ομόνια μέχρι Ταύρο…ελπίζω να πρόλαβα την όποια ταλαιπωρία σου:):!:

Όχι μάλλον, σίγουρα :confused: έχει λεωφορείο που συνδέει βέβαια τα 2 τμήματα αλλά και πάλι την ταλαιπωρία δεν τη γλιτώνεις.

Θενκς για τα ινφο, ωστόσο είχαν γνώση οι φύλακες… ηλεκτρικό ήθελα μέχρι ATTIKH… Μετά μετρό…

κακο χανγκοβερ

Τρομαχτικό
http://www.youtube.com/watch?v=KwdUU3cQMSU&feature=related

δεν είναι κωμωδία τύπου Mean Girls, είναι reality show και βαράει τέταρτη σεζόν στην Αμερική

wtf…

Χαίρομαι για κάποια απο τα σχόλια απο κάτω…
Δείχνουν ότι υπάρχει πραγματικά ελπίδα για αυτόν τον κόσμο ή έστω κάποια φωνή αντίστασης

Να εισαι καλα αρχηγε μου :wink: