Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Λευτεριά στον voider.

…???:|:|:|

Ανακατευτηκα.
Μερικες γυναικες πρεπει να τις στειρωνουν για να μην κανουν ποτε παιδια.

Μ ειχανε πει κατι και τα ψαξα, ε κι οι δισκοι της Αλικης Βουγιουκλακη πανε απο 50 μεχρι 100 ευρω. Μπορειτε να βγαλετε 100 ευρω απο ενα δισκο Αλικη Βουγιουκλακη, ναι.

Ειναι βλαμμενος ο κοσμος σημερα.

περισσοτερο βλαμμενος απο αυτους που δινουν 150 ξερω γω για μια πρωτη κοπιά gargoyle?

Έλα μου ντε. Λες και όποια έχει περίοδο πρέπει να κάνει ντε και καλά παιδιά.

Μόλις άκουσα διαφήμιση του υπουργείου παιδείας και έχουν λέει on-line φροντιστήριο κτλ κτλ,για όσους δεν έχουν τα χρήματα να το κάνουν,τελειώνοντας μιλάει για αναβάθμιση της παιδείας,αλλαγή μπλα μπλα…Ρε,τι πίνετε???

ψοφος στο νεο τραγουδι του βαψομαλλια που μπηκα τωρα και εχει γεμισει την αρχικη μου σελιδα.και αφου ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ ρε αγορινα μου γιατι ασχολεισαι?α στα διαλα να πουμε.παω να βαλω bad penny.:stuck_out_tongue:

Να 'τος!!! Δικος μας!!! Αδελφε!!! Σε προσκυναω!!!

Εντωμεταξυ εγω τον τοιχο μου τον εχω γεμισει με Whitesnake, Gotthard, GN’R & Crimson Glory δηλ. τα κολληματα μου τωρα τελευταια…ετσι για σπασιμο στους σκυλαδες!!! (ευτυχως δεν εχω πολλους τετοιους στους friends :D)

απτη μια ναι οργη που εχει γεμισει ο τοιχος…αλλα λεει για πουτανα και γυναικα.ε ρε γαμωτο δε μπορω να του θυμωσω

Ποιός είναι ο βαψομαλλιάς; :-s

[SPOILER]…Οικονομόπουλος; :tomato:[/SPOILER]

4ο συνεχόμενο βίντεο αρχιτεκτονικής :expressionless:

ετουτος.ναι

μα δεν αντιλεγω.ολοι εχουμε πει μια γυναικα πουτανα μια φορα στη ζωη μας(εγω πολλες περισσοτερες)
απλα πχ οταν στον τελευταιο δισκο ο λεμμυ με φωνη πνιγμενη στα ουισκια λεει

[I]…
Sneaking round behind my back didn?t make me cry,
But I?m gonna have my sweet revenge; pay back all your lies.

Bye Bye Bitch Bye Bye [/I]
ε φτυνει χολη και το αισθανεται(σαι).:!:

Aυτή την στιγμή έχω μια μπανιέρα βουλωμένη από τον εμετό μου και κάτι πρέπει να κάνω:!:

Kαι σου χω πει να μην διαβάζεις Μανδραβέλη πρωι πρωι…

Δεν μπορούσα να κάνω εμετό με τίποτα ρε,μέχρι και Ντορς έβαλα,τίποτα.:frowning:
Πάλι καλά έκανα και την καθάρισα

Μου σπασανε τα νευρα.Πηρα ενα επιπλακι για τον υπολογιστη απο τα praktiker και για να τον συναρμολογησω εκανα μια ωρα :x Βιδακια,βιδες,αλεν,αι στα διαλα.Τελικα τα καταφερα :slight_smile:

Μεγεια και καλοριζικο :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: thanks!!!

Για να γραψεις αρθρο στο wikipedia πρεπει να χεις σκατοφατσα λοιπον.