Ηρθε η ωρα για αλλο ενα νυχτερι.Καλη συνεχεια μαγκες
Άσχετο, μπορεί οι περισσότεροι να το ξέρετε ήδη.Όταν φορτώνει ένα βίντεο στο youtube και βγάζει στην μέση ένα κυκλάκι που γυρίζει, εάν πατήσετε ή το πάνω ή το κάτω βελάκι ο κύκλος γίνεται φιδάκι και μπορείς να το κουνάς με τα βελάκια!Μάλιστα βγάζει και κάτι τελείες, και αν τις φας το φιδάκι μεγαλώνει, τρελό κάψιμο!
ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ
^^^Ήξερα πριν καν πατήσω. Γιατί πάτησα;
Πάτος
ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ που θα πειτε για τον αρχοντα
[SPOILER]η χορογραφια ρε μαλακες.η χορογραφια:lol3::lol3::lol3:[/SPOILER]
Διάβασμα και κακό
μολις ανακάλυψα τους Bullet . απίστευτοι ! πραγματικα οπως λεει και στο αρθρο τους AC/DC με Accept !
σε ευχαριστώ Rocking.gr !!!
Πωπω ρε μαλακα τι πρηξαρχιδης που ειναι ωρες ωρες ο Νοτης…οσο γαματη φωνη εχει για τα λαϊκα τοσο το γαμαει οταν προσπαθει να πει ξενα ροκ κομματια κοντευει να πεσει το ταβανι να μας πλακωσει…κανεις δεν ξεχναει την εκτελεση του (κυριολεκτικα εκτελεση) “Soldier Of Fortune” που ειχε κανει σε εναν λαϊβ δισκο του μονο με διασκευες (κατι σαν το “Garage Inc.” ισως “Dogs Inc.”, “Skylia Inc.” η κατι αντιστοιχο :p) και αλλα πολυ γνωστα κομματια που ‘χει πει (Black Magic Woman, Rain κλπ)…ειδικα φωνητικα παρ’ οτι ειναι μπασος οπως ο Coverdale και ο Dio, απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!! ΟΚ κρατιεται στις νοτες, ταιριαζει η χροια αλλα ρε μαν εισαι λαϊκος τραγουδιστης…μονο “αμαν αμαν” δεν εβαλε στο τραγουδι ο παπαρας!!!
Απο την αλλη θα μου πεις οτι εχει δηλωσει πολλες φορες οτι ακουει ροκ και τα σχετικα…ΧΕΣΤΗΚΑ!!! ειναι ωραιο να βλεπεις εναν λαϊκο τραγουδιστη να τιμαει προσωπικοτητες οπως ο Dio, o Blackmore & o Coverdale αλλα ταυτοχρονα ξεφτιλιζει τα κομματια παιζοντας τα σε τετοιο μαγαζι και απεναντι σε τετοιο κοινο που στη διαρκεια τους παει στην τουαλετα για να αδειασει το ντεποζιτο για να χωραει κι αλλο ουισκι και περιμενουν εναγωνιως να τελειωσει το κομματι για να χορεψουν με το επομενο λαϊκεντελικ…οποτε Νοτη ασε τις μαλακιες και τις διασκευες και συμβιβασου με το οτι πρεπει να παιζεις “Μια ματια σου μονο φτανει αεροπλανο να με κανει”…αϊντε…
ΥΓ1 ρε το μπαλετο ειναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!
ΥΓ2 εχει παρατραβηξει το trend με φλωροποπ, σκυλοποπ και τετοιους να τραγουδανε ροκ κομματια πχ σε κατι Mad και σε κατι μαλακισμενα βραβεια…STOP THIS MADNESS!!!
ΥΓ3 ποσο παιζει να βαριεμαι για να κατσω να γραψω ολο αυτο το σεντονι για τον Νοtis…
Μ’ αρέσει ο όρος. Κατά τ’ άλλα νομίζω ότι έχεις χάσει τα μεγαλεία με το Έπιταφ.
Ο Πάνος έγραψε γύρω στις τριάντα γραμμές για το Νότη το Σφακιανάκη :!:
Ε οι λατρείες δεν κρύβονται.
Ρε μαζί σου. Ο Νότης είναι guilty pleasure από παλιά (“σαν την παααααααπααρούνα μοιάζεις”) αλλά του πούστη, στο “γαμάει” έχει εξαντληθεί το θέμα. Υπάρχει κάτι το αρρωστημένο στο να κάθεσαι να του γράφεις δοκίμιο.
εδω πιστευει οτι ο αρσαβιν και ο ντικινσον ειναι ιδιοι.
Θεριε σε αγνοω επιδεικτικα επειδη δεν νιωθεις και εχεις και μυωπια :p. Γρακχε…αμα βαριεσαι μεχρι και για τον κατμαν θα καθεσαι να γραφεις σεντονια. Φεγγαροπαιδο, καπου πηρε το αυτι μου οτι ειπε το “Epitaph” και ημουν σε φαση “ποιο Epitaph? το γνωστο των King Crimson?” αλλα δεν παιζει να το ψαξω σε βιντεακι για να το δω γιατι τα αυτακια μου τα θελω!!!
Εντωμεταξυ μια φιλη μου ανοιγει φετος το προγραμμα στο Νοτη (τραγουδιστρια η κοπελα αλλα οχι απο τις κλασικες σκυλουδες…εχει παρα πολυ ωραια φωνη)…θα την παρω τηλ να της πω οταν το ξαναπει να του ριξει 4-5 φασκελα απο μενα…
οχι αλλο διαβασμα,οχι αλλη 3η λυκειου θελω να αραξω,θελω να τελειωσουν οι εξετασεις
αυτο γαμω τη πουτανα μου.αλλο τοσο εμεινε.μονο υπομονη μπορουμε.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ MARLBORO
\m/
μετα απο σερτς με αφορμη τα διπλα βιντεο απο το μαλμπορο^^^^
τι διαμαντι ειναι αυτο που βγηκε!!!:bow2:
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: τι βιντοκλιπαρα!60 χρονω φανταρος που λεει κ ο αλλος!:lol:
ΟΚ είναι επίσημο πλέον με το timeline, το facebook προσπαθεί όντως να γίνει το καινούριο myspace.