Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Επισημα πλεον ειμαι ο “faster lighter on Earth”…στο σχολειο οταν καπνιζουμε στα διαλλειμματα και οι μισοι δεν εχουν αναπτηρα, ο πρωτος που αναβει το τσιγαρο στις κοπελες (γιατι ειμαι και τζεντλεμαν :p) και δινει τον αναπτηρα στους κολλητους (αυτοι εχουνε χερια να αναψουνε μονοι τους :p) ειμαι εγω!!! Μεχρι που μου εβγαλαν καινουριο παρατσουκλι μετα απο το “κοτσιδας” και το “πρεζακι”…ειμαι ο Πανος ο “Αναφλεκτορας”!!!

Στα @@ σας θα μου πειτε αλλα βαριεμαι…

Το πρεζακι σαν παρατσουκλι πως προεκυψε?

Ειχα παρει 7 η ωρα το πρωι εναν φιλο μου μετα απο ασχημο χανγκοβερ της προηγουμενης μερας και του ελεγα συνεχεια μαλακιες με τρομερη διαθεση και γελαγα συνεχεια και μου λεει “καλα ρε μαλακα παλι πρεζα εχεις παρει?” και απο τοτε αρχισε να με λεει πρεζακι!!!

Aναφλέκτορας λοιπόν. It’s a thing.

http://nyanit.com/www.rocking.gr/index.php

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Μου έφτιαξες τη μέρα! Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!

νια νια νια νια νια νια :smiley:

FAIL :!:

[SPOILER]http://nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/nyanit.com/[/SPOILER]

:expressionless:
Mετά το “Φωτογραφίες…” κατέλαβε και το “Βαριέμαι…”

Brainfucked.

καήλα εντελώς όμως.

Και σημερα δικαιολογησα τον χαρακτηρισμο πρεζακι με τις μαλακιες που καναμε στο διαλλειμμα εγω αλλοι 4 κολλητοι και κατι κοπελες…μεχρι που φωναζαμε τους εαυτους μας “crew” και πηγαιναμε παντου με τις κουκουλες στο κεφαλι και περπατημα “καντε ακρη μη σας γαμησω ολους”…με εχει πιασει τρελη ορεξη για καφριλες στο σχολειο!!!

Θελω να εκτυπωσεις αυτο το ποστ, να το βαλεις σε ενα βαζακι, να το θαψεις στο κηπο και να το ανοιξεις μετα απο 4 χρονια.

Σιγά μην θάψει και χρυσάφι όπως κάνει ο Swanson. :stuck_out_tongue:

Κατά τα άλλα λίγα για τον ΑΝΑΦΛΕΚΤΟΡΑ.

4; Πολυ αισιοδοξος.

Γιατι τεσσερα? Και γιατι να το θαψω? Και γιατι σε βαζακι?

Γιατί σε βαζάκια βάζουν και μαρμελάδες και πιστεύει ότι είσαι παραδοσιακός τύπος.

Τωρα ο αποπανω με δουλευει αλλα απαξιω…:stuck_out_tongue:

Έκανα το μέγα λάθος και ξυρίστηκα :frowning:
μην το επιχειρήσετε. Μούσια για μιά ζωή

Ασε ρωτα και εμενα που ξυριζομαι σχεδον καθε μερα λογω δουλειας :frowning: