Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σοβαρά τώρα, δεν παίζεις και κάνα λόττο???

Μπα, δεν το χω και πάρα πολύ ανάγκη, όλα πάνε πρίμα.

Εσύ θα εκτιμούσες πάντως, γιατί ο άνθρωπος που μου τα χάρισε μετακόμιζε και γι αυτό με έφτιαξε. Είχε που λες καμιά 500αριά βιβλία, από τα οποία δε σκέφτηκε να μου δώσει ούτε ένα. Respect.

Θα μου χάριζε και γραφείο και καναπέδες τώρα που μετακομίζω, αλλά επειδή δεν έχω βρει σπίτι ακόμα, δεν είχα που να τα βάλω. :lol:

[U]How to make dubstep[/U]

Μαλακία καφέ ήπια πρωινιάτικα, ε γαμώ τη παναγίτσα τους και τον χριστουλινάκο τους. [-X

παναγίτσες δε γαμάμε γιατί γεμίζουμε χριστουλινάκους

[SPOILER]μπα έχει περάσει κλιμακτήριο:p[/SPOILER]

…:lol::lol::lol: θα πάω βαθειά στην κόλαση μαυτά που λέω-γράφω:p
:):!:

Τωρα που μιλαμε για χριστους, τα χριστουγεννα οταν ξανακτεβω συρο με περιμενουν και εμενα τα δυο πρωτα ντεμο των Ravencult σε κασετουλες απο φιλο που δε τα θελει πια. Δε συγκρινεται με το χρυσωρυχειο του ρεντραμ, αλλα εσκασα κατι κωλοτουμπιδια οταν μου το ειπε

DAFUQ DID I JUST WATCH?!?!?!?!!??! ahhahahahahaha

που λετε

http://www.sexygossip.biz/to-neo-amore-tou-le-pa/liagopoulou_lepa8/#.UijTVX8ZO0M

^ Γαμημένα φράγκα…they make the world go round
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5nQSOSQMn10#t=78

Παρηγορησου! Δεν αγοραζονται ολα με φραγκα.

[SPOILER]Αλλου αγοραζονται με δολαρια, αλλου με ευρω, αλλου με γιεν και παει λεγοντας :p[/SPOILER]

[SPOILER]Ευτυχως για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, δεν αγοραζονται ΟΛΑ με τα λεφτα. Ψευδαισθησεις αγοραζουν τα ατιμα. Παρηγορησου λοιπον.[/SPOILER]

Μια ψευδαίσθηση τώρα για το βράδυ θα την αγόραζα :!:

Γεια σου ρε ΛεΠα, άρχοντα! Το καλύτερο κομμάτι χτύπησες πάλι. Με χαρακτήρα και περιεχόμενο!!!

Eλα μωρε, η ψευδαισθηση θα ειναι παντα μια ψευδαισθηση. Εχεις κυνηγησει ποτε σαπουνοφουσκες? Τι ομορφες που ειναι οταν σχηματιζονται και οσο πετανε ιριδιζοντας στον αερα, οταν ομως πας να τις πιασεις ολο λαχταρα, σπανε στα χερια σου κι εξαφανιζεται η μαγεια.

Ακου μουσικη. Η μουσικη παντα λειτουργει σαν υποκαταστατο οσων μας λειπουν.

Για γυναικωτούς μας πέρασες?

Οχι, Panos, εσενα ιδιαιτερως σε εχω για πολυ αντρα. Αφου περασες το καλοκαιρι και σε σπηλια - αντρικο σπορ αυτο. Να με συγχωρεις αν σε προσβαλε το ποστ μου! [SPOILER]:p[/SPOILER]

Παρεμπιπτοντως, θα πω κατι που θελω απο καιρο. Οσο βλεπω συνδεδεμενο τον/την χρηστη YiasouSkata, θελω να του/της πω “ΓειαΣουΚαιΣενα!”. Δεν ξερω, αλλα μου βγαινει αυθορμητα!
:stuck_out_tongue:

Αυτό το καλοκαίρι έκανα αμέτρητες…“μούσκες” για τον ξάδερφο που είναι ακόμη σπόρος και δε μπορεί να φυσήξει

Σε συγχωρώ. Για πρώτη και τελευταία φορά.

MΠΑΤ ΓΙΟΥΒ ΛΟΟΟΣΤ ΧΕΡ ΦΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ ΤΖΑΝΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Eυγε, PaSxaLak0s! Ετσι πρεπει. Τις επιανε τουλαχιστον ή ηταν πολυ σπορος και για αυτο? :-k

Σε ευχαριστω, Panos, θα τη θυμαμαι τη μεγαλοψυχια σου!