Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Γαμιέται ο Ταραντίνο και το γαμωDjango Unchained του.

Στρατιώτη Τζόκερ, δείτε το ΕΠΟΣ του 1966 και σας φέρνω φαράσι για τα σαγόνια που θα 'χουν θρυμματιστεί στο πάτωμα.

Δεν αμφιβαλλω καθολου. Απλα

[SPOILER] MΠΑΤ ΓΙΟΥΒ ΛΟΟΟΣΤ ΧΕΡ ΦΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ ΤΖΑΝΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ [/SPOILER]

Nομιζω οτι η ιστορια γενικα, αλλά και οι ιστοριες οι μικροτερες που μας αφορουν προσωπικα, γραφονται τις περισσοτερες φορες ερημην μας.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο. Ετσι μου κατεβηκε να το πω. 8)

Νάνδια, σε παρακαλώ έχουμε σοβαρή συζήτηση.

Στα πόσα κορυφαία σάουντρακς της ιστορίας να το χώσω? 5? Να το αφήσω?

Καλή φασ’. Αλλά και πάλι we carve our own paths. 8)

Μωρε, βγαλτε τα ματια σας για τα σαουντρακ. Δεν ξαναχωνομαι αναμεσα σας, πιτσουνακια.

[SPOILER]Αλλά μιας και λετε για σαουντρακ, εμενα μου αρεσει αυτο
http://youtu.be/fi-S9lrnLZ8[/SPOILER]

Edit
Μοonchild, τωρα σε ειδα που απαντησες. Εχεις δικιο. Η αληθεια κρυβεται παντα στη μεση. Ποτέ τα πραγματα δεν ειναι μονο ετσι ή μονο αλλιως. Ολα ειναι εν τελει απροβλεπτα. Αυτη ειναι η ομορφια! Εχει ο κοσμος ομορφια και ενδιαφερον, λεμεεεε! :slight_smile:

Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά όλη τους τη ζωή ΤΖΑΜΠΑ, κι άλλοι που κάθονται και ξύνονται και κερδίζουν ΦΡΑΓΚΑ. 8 χιλιάρικα οι πολιτικοί, ούτε 8 κατοστάρικα οι μικροαστοί. Κι απ’αυτούς όσοι δουλεύουν ακόμα. Αυτό δεν είναι τύχη, ούτε εξυπνάδα, κοροϊδία είναι και γνωριμίες. Έτσι πάμε μπροστά στην Ελλάδα.

νταφακ ιζ δατ :?

Oπως ακριβως το ΄πες, στο πιο καταφατικο ομως: δατ ιζ νταφακ!!! (το τραγουδι ειναι γ@μ@το λεμε, με λιωνει απο χτες):yes:

Γουονταφακ;

Aμαν με τα νταφ[I]-υντ-[/I]ακ πια :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

:lol: νταφ-[I]υντ[/I]-ακ…

:lol::lol:

τι λέει…!

[B]"-Λουκυ Λουκ!!! [SIZE=“4”]Λούκυ Λουκ!!! [/SIZE][SIZE=“6”]Λούκυ @#*%!!! ΛΟΥΚ!!![/SIZE]"[/B]

[SPOILER]-"[I]Ήσυχα, Τζοε[/I]!!!"[/SPOILER]

Ε, μου το θυμισε, πειραζει? :-s

Με το παρδον, κυριε NikosMalak, αλλά το Λουκυ Λουκ σε τι βρισια παραπεμπει ακριβως? Εδω εκανα 2 μηνες να συνηθισω στο γουοτνταφακ κι ακομα μου ερχεται στο μυαλο ο Νταφυ κι εσεις πατε να με μπερδεψετε και με αλλους ηρωες? Ντροπη σας και εισθε και καλλιτεχνης! [SPOILER]:p[/SPOILER]

Ον τόπικους τωρα - και δεν ηξερα πού να το ποσταρω για καλυτερα - εδω ειναι το καλυτερα, εδω και τωρα:

[SPOILER]Nομιζω οτι εχουμε ξαναδει παρομοιο βιντεο - ισως και το ιδιο - αλλα γουοτνταφακ που λετε και μερικοι! Για την αρχη του και μονο αξιζει[/SPOILER]
[COLOR=“Magenta”][I]Λιχα χαδια αγαπης σού γυρευω
κι ως την αλλη μου ζωη θα σε λατρευω (καθοτι εφταψυχη)[/I]
[/COLOR]

Άτιμη…με πήρες πρέφα!!! Ντροπή μου ναι…

SPOILER…και που το ξέρεις είμαι καλλιτέχνης οεο;;;[/SPOILER]

[/SPOILER]

Πού το ξερω, πού το ξερω… E, καλα, τα προφιλ τι τα εχουμε στο ροκινγ, για πλακα?
Ωχ! Καλα που δεν ειδατε ενα τρομερο λαθος στο γιουζερ ονομα σας που εκανα στο πρωτο ποστ. Αμα το γραψω το ονομα σας στον πινακα 100 φορες και το μαθω σωστα, εξιλεωνομαι?

https://www.dropbox.com/s/j14fnape85d9qd7/NikosMalk.jpg [SPOILER]:p:p[/SPOILER]

Και μέσα στον κυκέωνα μαλακιών μαθαίνεις ότι ο Κωστόπουλος -που χρωστά τα κέρατα του- θα παρουσιάζει σαν να μη τρέχει τίποτα το πρωινό του Mega. Like a boss, συνεχίζει να πλασάρει το μούρο του, εθισμένος στη σόουμπιζ. Όταν έχεις τα κονέ, η απάντα σε όλα είναι ναι. Δε τρέχει κάστανο κι αστυνομία.

Φθινοπωρινή βροχή και ξέθαμα Burial είναι η φάση.

ξεburial δηλαδή.

=/

:? :? :?
([I]αυτά παθαίνω που δεν τιμάω συχνά το σεπτό τούτο φόρουμ…τώρα ινμποξ μου θύμισε συμφορουμίτης το θρεντ “ποστ γιουρ αρτγουορκς” και έπαθα τη πλάκα μου: το ξέχασα εντελώς αυτό!!!#-o:? καιρό έχω να δημοσιεύσω κάτι εκεί[/I])

Τι να εξιλεωθείς…[B]Άντε να βρω τρόπο να εξιλεωθώ ο ίδιος!!![/B]:stuck_out_tongue:

Τώρα δεν βαριέμαι ([I]ετοιμάζομαι ταξίδι- αναγκαστικό- Ρ[/I]όδο) όποτε τι άλλο να γράψω…8)