Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Μισώ απίστευτα τους γάμους στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι δεν έχουν καμιά αίσθηση του μέτρου και στην επαρχία αυτό το βλέπεις στο 90% των περιπτώσεων. Το ότι μένω δίπλα σε εκκλησία είναι μαθηματικά βέβαιο πως μια μέρα θα με στείλει στην φυλακή. Γιατί άντε να τους φας στην μάπα τους ζουρνάδες, άντε να φας και τα κορναρίσματα αλλά όταν παντρεύεται νταλικέρης γιατί στον πούτσο θεωρεί καλή ιδέα να φωνάξει όλους τους συναδέλφους τους με τις νταλίκες και να κορνάρουν όλοι μαζί για 10-15 λεπτά; Αν θέλει ο Ομπαμας να ρίξει πυραύλους στην Συρια αλλά δεν τον αφήσουν, του έχω ένα άλλο μέρος για εκτόνωση.

Ρε μαγκα ακριβως το ιδιο εγινε πριν λιγο Ελευσινα!!!Καμια δεκαρια νταλικες μας σπασανε τα αρχιδια κανα 20λεπτο με τα γαμωκορναρισματα

Σχέδιο είχαν οι πούστηδες. Πάντως δεν ήμουν μόνο εγώ ο παράξενος. Κόντεψε να γίνει φασαρία εδώ με τους μαλάκες.

Επίσης γιατί να πρέπει να ακούει το μισό χωριό στην επαρχεία τα γαμω τράγουδα τους στο γλέντι μετά

Ακριβώς

Γέλασα με την καρδιά μου!

Ω ναι, το “ξεburial” του manos πολυ ευστροφο!

Nα ρωτησω ομως ηθελα, οταν λετε οτι λιωνετε ενα τραγουδι ποσες φορες δηλαδη μπορει να το ακουσετε σε μια μερα? Ή ποσες μερες στη σειρα χωρις να το βαρεθειτε?

Το πολυ χτενισμα κανει κακο στον εγκεφαλο.

#-o Καλα που μου το θυμισες FREAK, να κλεισω ραντεβου στο κομμωτηριο. [SPOILER]:p[/SPOILER]
Για να επανελθω στην παραπανω ερωτηση μου, τρια 24ωρα σερι ειναι φυσιολογικο?

Εγώ θυμάμαι ιστορικό repeat στο “Angel Witch” (το κομμάτι) γύρω στις 30 φορές συνεχόμενες. 1 ώρα και κάτι (είναι και σφηνάκι σε διάρκεια) το άκουγα. Ήταν όταν πρωτοανακάλυψα τη μπάντα και μάζευα σαγόνια απ’ το πάτωμα.

Βροχή + Γκαζόν + Katatonia είναι η φάση. :slight_smile:

30 φορες συνεχομενες (μια ωρα) ειναι πολυ λιγο. Εδω μιλαμε για πολυ παραπανω. Iσως και 150 φορες τα τελευταια 3 24ωρα, με ελαχιστα αλλα κομματια που ακουω στο ενδιαμεσο.
https://www.dropbox.com/s/ozwf0dx439uh2cz/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg?m

[SPOILER]Ναι, αυριο Δευτερα θα κλεισω ραντεβου με γιατρο. Χρειαζομαι γιατρειά :p[/SPOILER]

150/3=50 φορές τη μέρα δηλαδή περίπου 2 φορές την ώρα δηλαδή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

Δεν ειναι ετσι.
Ημουν 5 ωρες πανω-κατω την ημερα στο πισι ακουγοντας μουσικη. Το κομματι ειναι 5λεπτο, αρα το ακουγα 12 φορες καθε ωρα, αντε, πες 10. Αν καθομουν 12 ωρες στο πισι, θα το ειχα ακουσει 120 φορες την ημερα. Δεν τιθεται θεμα συναγωνισμου μαζι μου, οπως καταλαβαινεις. :smiley:

Δεν το άκουγα από pc. Υπάρχουν κι άλλα μέσα για να ακούσει κανείς μουσική ξέρεις, χωρίς απαραίτητα να έχει το pc ανοιχτό.

Στο πισι κολλησες? Για τις ωρες και το λιωσιμο λεμε εδω! Ωραια, το ακουγα και στο κινητο δυο ωρες που ημουν για μπανιο στην παραλια. Να το μετρησω?

[SPOILER]:-k Βεβαια, εχεις κι ενα δικιο, γιατι λιωσιμο και πισι δε συναδουν. Λιωνει κανεις ενα δισκο και μαλιστα βινυλιου, ετσι δεν ειναι?[/SPOILER]

Ό,τι και να κάνεις πάλι τη σκόνη μου τρως αν το πας αναλογικά. :stuck_out_tongue:

Πανουλη, αν ηταν καλοκαιρι (=διακοπες), σε πηγαινα ευχαριστως μια κοντρα. Θα παρεμενα με τις ωρες συνδεδεμενη να με βλεπεις (στο φορουμ), για να σου αποδειξω οτι μπορω να ακουσω ενα κομματι περισσοτερες φορες απο εσενα. Μη μου κολλας λοιπον… 8)

Εγώ σε πάω και με 20? στοίχημα. Δεν κερδίζεις.

Χωρις λεφτα. Δε θελω να εκμεταλλευτω ενα τιμιο και αξιο παληκαρι. 8)

Η μουσική είναι εσωτερική ανάγκη και αγάπη, όχι επίδειξη και διαδικτυακή συνδεσιμότητα.