Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ωχ, μίλησε η ιατρός. :stuck_out_tongue:

Έχετε κάψει φλάτζες εδώ μέσα ε. :roll:

Για μια ακόμα βαράω στο κεφάλι τον σνομπ εαυτό μου. Προκαταλήψεις και μαλακίες.

Απο εσωτερικη αναγκη το εχω ακουσει κι εγω τις απειρες φορες. Δεν κανω επιδειξη. [SPOILER]Ουφ! Maria Jane, ξενερωστρα εσυ! Τι κανει ο Λεπιδουλης btw? [/SPOILER]

και συνεχίζω τις σοβαρές μου σκέψεις με την παράθεση των ελληνικών στίχων απείρου κάλλους μεταφρασμένων στα αγγλικά

[SPOILER]heart stopped now at 0
i’m freezing, dying if you don’t, don’t
tell me what will tilt, cmon tell me
what-what? what-what? eh? what-what?
[/SPOILER]

ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! http://www.youtube.com/watch?v=c5OIYfr5E1A Αυτό είναι κυρά-γιατρέσσα?

ΝΑΙ! Πώς φαίνεται ο γνώστης.

Έτσι με φωνάζουν κάποια παιδάκια στο χωριό…

Με τη μία το κατάλαβα!!! Ούτε γκουγκλάρισα ούτε τίποτα!!! :smiley:

Ε, πως να σε φωνάζουν? Στην Ιατρική είσαι, γιατρός θα γίνεις και επειδή είσαι και θηλυκού γένους, γιατρέσσα :stuck_out_tongue:

Panos, σε αφηνω στα αξια χερια της γιατρεσσας. Πες της να σου βαλει μια κομπρεσα. Εγω δεν καθομαι πια αλλο μεσα. [SPOILER]:p[/SPOILER]

Δεν το επιασες. “Το πολυ χτενισμα κανει κακο στον εγκεφαλο” ειναι ο ευγενικος τροπος του να λες “εδω ο κοσμος καιγεται και το pussy χτενιζεται”

Ωωωω, τι μαθαινει κανεις νυχτιατικα εκτος κομμωτηριου! :p:p
Γιατι, καλε κακε, στα οφφ τοπικ ειμαστε, και εχουμε φυγει λιγο οφσαιντ. Τι πειραζει?

Ειπα εγω οτι πειραζει? Οποιος εχει τη μυγα…

Tελικα μου φαινεται οτι δεν εχω μια μονο μυγα - ολοκληρη συλλογη απο μυγες εχω! Να με προσεχετε τι μου λετε, ειμαι και ευαισθητη… :roll:

ΑΓΚαληνυχτες, φορουμ. Ονειρα γλυκα! :slight_smile:

[SPOILER] αχα! :wink:
[B]David Gilmour - The Blue[/B][/SPOILER]

Its the truth boys and girls

στις φωτο ρε

Αρχίζουν να μου λείπουν τα ξεκατινιάσματα εδώ μέσα, δεν είμαι καλά…, αλλά, πολλή μουντίλα ρε γαμώτο, δεν παλεύεται…Βγαίνεις έξω και επιστρέφεις πιο σκατά απ’ ό,τι όταν βγήκες…

σφουγγαρίζεις και μετά εγκλωβίζεσαι σε μια γωνία του σπιτιού μακριά από οτιδήποτε χρήσιμο. κλάσσικ:p

Πάτα πάνω στα σφουγγαρισμένα :stuck_out_tongue:

Πανω στα σφουγγαρισμενα??? Μην τολμησεις!!! [-X
Βγαλε φτερα και πετα καλυτερα :stuck_out_tongue:

Σε αλλα νεα, μπανιο σημερα το απογευμα, 5 με 8. Ντρεπομαι που το λεω, αλλά αυτο το καλοκαιρι, οσο ο καιρος το παει ετσι, θα ειναι… extended play.

[SPOILER]δηλαδη αυτο το φθινοπωρο θα ειναι ενα extended play καλοκαιρι[/SPOILER]

και όμως είναι πραγματικό προϊόν!!!

http://www2.poopourri.com/?a=5&utm_campaign=intro1105percent&utm_content=ANNOTATION&utm_medium=YouTube&utm_source=YouTube

εξαιρετικο