Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

έπαιζα ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στο 2κ13 που έχω παίξει ποτέ πριν λίγο. Στην 4η περίοδο (στην αρχή βασικά) ήθελα να το αφήσω για λίγο γιατί είχα μια μικρή δουλειά και είπα να κάνω save and quite για να το συνεχίσω ακριβώς από εκεί που το παράτησα. Και κατά λάθος κάνω σκέτο quite

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]Θέλω να σπάσω κάτι[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

και σε σκέφτηκα πριν λιγο. ξαναεπιασα το παιγνίδι μετά απο 2 μήνες σχεδόν και το έκλεισα στο ημίχρονο. δεν γίνεται απλά να μην χάσεις το μυαλό σου

*σπάσε ξανά το cdακι :lol:

Ρε πάνω που άρχισα κάπου να συνηθίζω στις άπειρες μαλακίες (καλά σχεδόν να συνηθίζω) και βρήκε καινούργιους τρόπους να μου σπάει τα αρχίδια. Un-fucking-believable. Έχω ξενερώσει τρομερά αυτή την στιγμή. Μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι πρώτη φορά δεν έγιναν τρομερές μαλακίες αντίθετα πολλά come back, αλλαγές στο σκορ, εντυπωσιακές φάσεις (κυρίως στην άμυνα κιόλας, πρώτη φορά έπαιξα τόσο μεγάλη άμυνα) γρήγορες επιθέσεις, χόρτασα μπασκετ… και κάνω κατά λάθος quite. Θα με τρελάνει δεν υπάρχει περίπτωση.

γαμησε τα/. δεν μπορεις να το συνηθίσεις. εγω το έπιασα μετα απο τόσο καιρό και με τα τοσα κλεψίματα το έκλεισα μην σπάσω τίποτα

τι μπόμπες ήταν αυτές χθες παναγία μου

Άσχημο ξύπνημα;

με 3 ποτά σα να μου σουβλίζουν το κεφάλι είναι. ευτυχώς μου τέλειωσαν τα λεφτά και δεν ήπια κι άλλα

έχω την εντύπωση πως η έλλειψη χρημάτων θα είναι από εδώ και πέρα ο μοναδικός λόγος που δεν θα έχω hangover το επόμενο πρωί για αρκετό καιρό :lol::lol:

Θελω να εφρασω τα συγχαρητηρια μου στην τροχαια Νεας Ιωνιας που τους επιασε μια γαβλα
8 το πρωι να την στησουν στην εθνικη οδο που γινεται ο πανικος απο κινηση στο υψος της Renault
και να γραψουν πολλους γιατι δεν ξερω ποση ωρα κατσανε.
Υπολογιζω οτι μπορει να γραψανε και 200 αμαξια + και εμενα επειδη πατησε η ροδα μου στην Λ.Ε.Α
Αποτελεσμα να μου παρουν διπλωμα-αδεια-πινακιδες για 20 μερες και 200 ευρω προστιμο για αυτην την παραβαση!! 8O
Φιλος μου αστυνομικος γελαγε χαζα για αυτην την κληση.Δεν το πιστευε.
Ουτε αλλοι 2 αστυνομικοι δεν το πιστευανε που με σταματησανε (ρεκορ εκανα σημερα ) στο Περιστερι
μετα απο λιγο επειδη κυλοφορουσα ετσι χωρις πινακιδα - χαρτια.

εφαγες κι αλλο κατακεφαλο επειση κυκλοφορουσες χωρις χαρτια?

οχι ευτυχως ηταν φρεσκο εκεινη την ωρα

Ενταξει τι να πω ρε machine επεσες σε περιπτωση ρε φιλαρακι

τοσο μαιμουδια που ο φιλος μου κατορθωσε να μπορω να το παρω απο αυριο πληρωνοντας
βεβαια το προστιμο αλλα επειδη θα δουλευω μακρια ,θα το παρω απο Τριτη.
Θελανε να βγαλουν τους μισθους τους.Ακου πατησα την λωριδα ανευ λογου!!!
Ενα τσακ καναμε ολοι για να πιασουμε λωριδα της εθνικης οδου.
Οσοι ξερουν απο κει θα καταλαβουν που εννοω

Λες στην μεγάλη διασταύρωση που είναι στην πεζογέφυρα σε κάτι σχολεία (ΕΠΑΛ νομίζω) που είναι η καμένη-εγκαταλελειμένη αντιπροσωπεία της Ρενό? Μπουρδελοσημείο indeed, και με Τροχαία συχνά…

χαχααχαχαχχαχαχαχα δειτε τα σχολια στις φωτο

δεν το λεει ωραια το underdog

…δεν τα λέει και άσχημα για την Ελληνική tv

http://youtu.be/0hzrk4e0uac :stuck_out_tongue:

:):!:

απτην απεναντι πλευρα λεω.Και εκει την στηνουν αλλα τοχουν μαθει ολοι
και αλλαξανε το σημειο

http://www.woop.gr/content/123113/aute-einai-e-omorphe-philathlos-tou-ophe-photos

http://www.woop.gr/content/124649/nea-kaute-emphanise-apo-ten-philathlo-tou-ophe-photos

Τι 16 χρονων ρε μαλακες, ποιον κοροιδευετε

^^ Εσυ για ποσο την κανεις;