Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

τεσσερα

Oh,really?:-k

Οταν διαβασα το ονομα της νομιζα ελεγε Εμανουελα Αγγουρακη.

Μπράβο

Δεύτερη συνέντευξη απο το skype σε λίγο και έχω πεθάνει απο το άγχος

Με το κατάλληλο dress code φαντάζομαι

Ούχι δεν έχω κάμερα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Btw με τον Johannes των Cult of Luna θα μιλήσω οπότε όποιος θέλει να κάνει ερώτηση μπορεί να μου πεί

Πες του οτι έβγαλε την δισκάρα της δεκαετίας το 2006.

Βασικά δύο χρόνια μετά. Τα τελευταία πώς σου φάνηκαν;

Το eternal kingdom άργησα να το εκτιμήσω. Το 2010 άρχισα να το ακούω αρκετά και κατάλαβα το πόσο καλό είναι. To vertikal δεν το έχω ακούσει όσο θα ήθελα για να εκφέρω άποψη ακόμα.

Το Vertical μαζί με το Vertical 2 θέλουν παααρα πολύ χρόνο γενικά. Αλλά όσο περνάει ο καιρός και ακούω τα κομμάτια ξανα και ξανά μου αρέσουν όλο και περισσότερο, ενώ αρχικά δεν είχα τρελαθεί. Κάνουν τα μαγικά τους πάντως, δεν μπορώ να πώ

quoted for truth!

40 λεπτά με έχει στήσει ο Johannes :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε με τέτοια που γράφετε για δισκάρες της δεκαετίας γελάει και ο ίδιος :stuck_out_tongue:

Καλά άκου μουσική των 80’s, τους γυναικοτούς enforcer και μην μιλάς εσύ :stuck_out_tongue:

quoted for truth!

'Ντάξει, απλά δε νιώθετε. Δε μπορώ να κάνω κάτι. Σας αφήνω στην άγνοια. :stuck_out_tongue:

Και οι Ενφόρσα σας κάνουν βίαιο Βίκινγκ στάηλ έρωτα.-

Μαλλον, εισαι απο αυτους που δε θα σταματησουν να ακουν μεταλ ουτε αφου περασουν τα 20. :stuck_out_tongue:

Λες? Τζάμπα αγόρασα τα early demos του Χριστοδουλόπουλου δηλαδή? :stuck_out_tongue:

Οχι, μαζι πανε αυτα. :smiley:

Bασικα, ο Μακαρος παει με ολα. 8)