Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Βασικά ο Μάκαρος είναι θεός.-

:stuck_out_tongue:

ΓΑΜΗΜΕΝΟ 8 BALL POOL ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ

[SPOILER]το 2007, ένας 35χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε επειδή είχε βιάσει με παρόμοιο τρόπο πάνω από 20 ποδήλατα στη Στοκχόλμη. [/SPOILER]:dunno::dunno::dunno::wacko::wacko:

Η πρώτη χώρα που έδωσε επίδομα “αναπηρίας” σε μεταλά επειδή ήταν αρρωστημένα κολλημένος με το μέταλ και κατά συνέπεια ανήμπορος να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία του ανέθεταν, καταδικάζει βιαστές…ποδηλάτων!!! Είναι τρελοί αυτοί οι Σουηδοί!!! <3

γαμω τον αλκοολισμο μου γαμω καθε μερα χαλια γινομαστε,!!

Αν το ένιωσε κανείς: http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=335022

…πολύ μας γυροφέρνει:-k :?
:):!:

πιο γαμάτη διαφήμιση τηλεόρασης ever

https://www.facebook.com/photo.php?v=243428289139506

γκαματο οντως :lol:

Μετά από σερί προσπαθώντας να φτιάξω το πρόγραμμά μου χαίρομαι που επιτέλους έζησα κι ένα γαμημένο πρωϊνό. Από φέτος ελπίζω λόγω κλινικών να στρώσει το πρόγραμμα και να μην περάσει μια χρονιά πάλι χωρίς να δω ήλιο…

ο ήλιος είναι υπερεκτιμημένος

Ο ηλιος κανει κακο και η παρα-παραπανω διαφημιση ειναι οντως η τρολλια προσωποποιημενη, αλλά στο σπόιλερ ειναι αυτο που θελω να πω…

[SPOILER]Βασικα ηθελα να πω στον crimson να ελευθερωσει χωρο στο ινμποξ του ροκινγ, γιατι εχουμε να ξηγηθουμε και στη βραση κολλαει το σιδερο[/SPOILER]

τωρα που αρρωστησα γιατι κυκλοφοραγα με σορτς και κοιμομουν με ανοικτο παραθυρο μπορω να πω οτι μπηκε φθινοπωρο.

…η καλύτερη εποχή του χρόνου

…καλή είναι, αλλά ο Χειμώνας, είναι καλύτερος:):!:

ίσως κάποτε… τώρα το μόνο που προσφέρει είναι παραπλάνηση που οδηγεί σε συνάχι πονόλαιμο επειδή δεν μπορείς να αποφασίσεις αν πρέπει να κοιμηθείς με ανοιχτή την πόρτα του μπαλκονιού και αν χρειάζεται όντως ένα ελαφρύ μπουφάν όταν βγαίνεις έξω το βράδυ.

ανοιχτη πορτα με παπλωμα και το βραδυ ζακετα

…αχ τι μου θύμισες τώρα…πότε θα ξαπλώσω κάτω απ’το παπλωματάκι μου:roll: :slight_smile: :!:

Εγω παντως παω τωρα!!!